Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Suszarka wrote:Dzień dobry, my od wczoraj nad morzem. Pogoda jest ok, ale bez szału, ok. 20 stopni, zza chmur czasem wyglądnir słońce. Jestem zadowolona ze nie leje, więcej mi nie trzeba🤣 droga spoko, wyjechaliśmy o 23, zajechaliśmy na 8 rano do Gdańska. W międzyczasie oczywiście postoje. Zrobiliśmy ok. 800km więc czas całkiem spoko.
Dziewczyny obie zasnęły od razu po wyjściu z domu ale Iga się obudziła o 4 i już nie zasnęła. Jagoda dosłownie chwilę później się zbudziła i też dość długo nie spała, na ostatnią godzinę w aucie dopiero przysnęła. No a Iga to jest taki typ dziecka że jej się ciężko w dzień zasypia. Przysnęła niby przed południem, ale tylko na 40min. Ostatecznie zasnęła przed 18 w drodze z plaży, brudna i głodna, i spala ciągiem do 7:30. Rano jej pierwsze słowa brzmiały "mamo chcę bułkę" 🤣 teraz siedzimy na plaży, Jagoda drzemie w namiociku a Iga poszła z tatą na spacer. Mam chwilę chillu, żałuję że nie mam kawki 😅
Pokój (a właściwie studio - dwa pokoje, kuchnię i łazienkę) mamy naprawdę świetny, jedyny mankament to dość daleko od plaży (z dziećmi to tak 40min spaceru, pod górę, a sama plaża nieciekawa). Dziś pojechaliśmy 5km dalej na inną i tu jest naprawdę spoko. Pierwszy raz jestem nad morzem przed właściwym sezonem i bardzo mi odpowiada brak tłumów. Standard w budynku mega, wszystko nowe, bardzo czysto, dobrze wyposażona kuchnia.
A najlepsze w drodze były akcje z sikaniem. Nie minęło 10min od wyjazdu z domu to już było "mamo czuję sikuuuu". Potem spala, jak się obudziła o tej 4 to się pytałam kilka razy czy chce siku, mówiła że nie. I tak jedziemy spokojnie, i pada zdanie mrożące krew w żyłach "Mamoooo zrobiłam siku do fotelika!"Zachowałam zimna krew bo mam tą wkładkę przeciw zasikaniu, ale już ułożyłam sobie w głowie plan działania, przebierania itd., jak na złość nie było się gdzie zatrzymać żeby ogarnąć. W końcu chyba po 30min się zatrzymaliśmy w zatoczce przystankowej, wyjmuję ją z fotelika cała przerażona czy na mnie zaraz siurów nakapie czy nie nakapie. Sprawdzam...spodnie suche 🤣🤣potem się przyznała że "chciała tylko zrobić do nocnika" 😂 ale jestem z niej dumna, bo cała podróż bez wpadek, wczoraj był mega intensywny dzień, zmęczenie, atrakcje, a poradziła sobie znakomicie 👍
Długo zostajecie w Gdańsku? Chętnie bym się spotkała z Wami 🤗 -
Iryska wrote:Chyba ją kupię. Tylko się zastanawiam, czy taka wkładka w foteliku nie wpływa jakoś na bezpieczeństwo dziecka🤔
Wbrew pozorom ona jest cienka, to dwie warstwy materiału, nie jest to duże, grube, nie zachodzi mocno na plecy. Wydaje mi się ze nie będzie zmniejszać bezpieczeństwa🔸28 lat
Zulu, 39+4 tc.
MoTyLeK🦋 wrote:Edka gratulacje!!!
Tulcie się mocno, nabieraj sił i czekamy na opis porodu ❤️
Witamy gwiazdeczko!Zulugula, MoTyLeK🦋, Ania81, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Iryska, Agnieszka. To u mnie właśnie przy partych tak było. Położna kazała przerwać, a ja czuję, że nie mogę, bo wszystko idzie samo. W efekcie mała wręcz wypadła ze mnie.
-
nick nieaktualny
-
Kochane, znowu Was proszę o udostępnienia. Nie radzimy sobie już z kosztami, potrzebujemy pomocy dobrych ludzi. 😞
https://www.siepomaga.pl/malwina-makuchKarolinaMaria, Zulugula, edka85 lubią tę wiadomość
🔸28 lat