Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina, Emdar matko jedyna jakie z Was są cudowne kobietki!!! Zazdroszczę spotkania na szczycie ❤️ Zulu Mela od soboty miala anginę. Zaczęło się od wysokiej gorączki, przez wymioty w nocy. Nic jeść nie chciała bo bolało ja gardło. Wysypkę na buzi tez miala, ona ma często przy chorobach, tłumacze to sobie tak ze to bakterie się roznoszą ale pewnie to tylko moje tłumaczenie
Suszi gratuluje decyzji ❤️ najtrudniejsze za Tobą, teraz będzie już tylko lepiej. Jesteś świetna kobietą a taka pomoc da Ci kopa do dalszego działania! Tajka ja tez mam takie okresy z mężem ze ciagle się kłócimy, a z każda kłótnia nawarstwiają się niewyjaśnione niedopowiedzenia. Myśle ze w każdym małżeństwie jest podobnie. Pewnie łatwo powiedzieć ze trzeba szczerze porozmawiać ze sobą, bo taka szczera rozmowa wcale nie jest łatwa. Ale jedno jest pewne - jeżeli obydwu stronom zależy to będą walczyć o siebie i pokonają te kryzysy.
emdar lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:No właśnie póki co nie wygląda to na bostonkę ale wiem, że różne ma oblicza. No nic, czekamy na rozwój wydarzen. Narazie tylko w nocy lek podawalismy, takto caly dzien oscyluje miedzy brakiem goraczki a stanem podgoraczkowym.
Wszystko spoko ale akurat na weekend mielismy mieć goscmi z dziecmi i taki pech bo od marca nie chorował 😒 -
Tajka to na pewno nie jest łatwe zwłaszcza przy dwójce dzieci. My się rozstaliśmy, ale próbujemy zawalczyć jeszcze raz- trochę przez kredyt, trochę dla dobra dzieci. Wiadomo że wina leży z reguły pośrodku. Ja np od urodzenia Bartka jestem mega nerwowa i wybucham szybko. Myślę żebym przejść się do psychologa, ale brak czasu.
A co do zdrowia. To ja też męczyły mnie bóle głowy. Robilam ostatnio badania i skończyłam na metforminie.Tajka lubi tę wiadomość
Kuba 26.07.2020
Bartek 27.10.2022 -
Dzisiaj mąż odbierał Maję i pani powiedziała, że robi siku na nakładkę.. I była w majtkach. Spodnie nie były do prania. A po żłobku była u babci i dwie wpadki jedna po drugiej i babcia założyła pieluche 🤦♀️ ja nie wiem o co chodzi w tym żłobku, czy ona robi czy nie, bo tam twierdzą że tak a w domu nie woła tylko wpadki... Jutro po nią pójdę to pogadam z nimi.
A po nocy ma pełną pieluche.. -
Dziewczyny, cieszę się, że udało mi się spotkać z Emdar choć na chwilkę, bo wierzcie mi, że wbić się w jej grafik towarzysko-wyjazdowy to naprawdę wyczyn 🤪 prezydent ma mniej zapchany kalendarz 🤭
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2023, 20:25
Ladyo, Ounai, edka85, Iryska, Wik89, emdar, MoTyLeK🦋, patrycja92, Nowastaraczka, Suszarka, Ewa88 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Tajka ja czytałam że jak przez dwa tygodnie jest sucha pielucha w nocy to dziecko jest gotowe, więc jak Maja ma pełną to jeszcze potrzebuje czasu.
A co do żłobka to musisz zapytać czy ona wola siku, bo być może jest tak że Panie się jej pytają albo same sadzajaKuba 26.07.2020
Bartek 27.10.2022 -
Tajka uwierz mi mój to też mega ciężki charakter plus impulsywność. Ostatnio byłam z Kubą u psychologa bp dostał w ramach ODRN i Pani pytała o nas jak się zachowujemy. Jej pytanie czy tatą był diagnozowany w kierunku ADHD. Ja już go wiele razy próbowała namówić żeby poszedł do psychologa ale niestety....dobrze chociaż przy dziecha twój pomagaKuba 26.07.2020
Bartek 27.10.2022 -
Ja też jestem tego zdania co Iryska, że albo ściągamy pieluchę raz a dobrze albo lepiej całkiem odpuścić.
I nie sądzę Tajka żeby Pani w żłobku kłamała z tym, że Maja ładnie sika, bo jaki miałaby w tym cel? W żłobku dzieci też chętniej sikają, bo obserwują inne, odpieluchowane dzieci.
-
KarolinaMaria wrote:Dziewczyny, cieszę się, że udało mi się spotkać z Emdar choć na chwilkę, bo wierzcie mi, że wbić się w jej grafik towarzysko-wyjazdowy to naprawdę wyczyn 🤪 prezydent ma mniej zapchany kalendarz 🤭
Ale super się było spotkaćWik89 lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
U nas pierwszy dzień bez pampersa. 3 wpadki w dzień, ale od razu panika, zeby ja umyć 🤣 miała pampersa ale wołała siku, ściągaliśmy pampa i na nocnik. Nawet w Biedronce byliśmy bez 💪 jutro kolejny dzień nauki ❤️
Iryska, patrycja92, KarolinaMaria, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Tak ja tez ściągnęłam pampersa i założyłam majteczki oczywiście takie które sam sobie w sklepie wybrał 😁
I najgorsze co może być nawet jak będzie dużo wpadek to się poddać i założyć pampersa.
Jakby to trwało z tydzień czasu posikiwanie to dałabym sobie spokoj i spróbowała za miesiąc ale u nas po 3-4 dniach już było lepiej 😊 a teraz po 2 tygodniach jest tak ze potrafi sam zawołać siku wiec jest postęp 💪Suszarka, Ounai lubią tę wiadomość
starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
Zulugula wrote:Tajka a jak skóra Maji? Te plamy azs się poprawily?
To u Gabrysi 😛
Po sterydzie zblakły, ale została jakby taka otoczka z krostek/kropek czerwonych.. I mam wrażenie że się to zmienią w ciągu dnia, czasem blade a czasem czerwone.
We wtorek mamy dermatologa, bo nie wiem czym mam smarowac.
A wczoraj spuchło jej bardzo oczko ☹️ od soboty ma te zapalenie spojówek od Mai i dajemy floxal ale od wczoraj spuchło, więc zamiast lepiej jest gorzej. I na 14 mam pediatre. -
https://zapodaj.net/plik-T7LF47dZGH
Która to która 😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2023, 12:19
asias86, kiniusia270, Inga28, Wik89, KarolinaMaria, Ewa88 , Zulugula lubią tę wiadomość
-
Hej, z odpieluchowaniem u niektórych to jest długi proces ale rzeczywiście lepiej zdjąć na cały dzień. Stasiu zaczął proces w 3 tygodniu maja, wczoraj odbieram go z przedszkola mówi do mnie mama kupa, to lecę z nim do toalety a 💩 juz od jakiegoś czasu była w majtach… Niestety w zabawie mu to nie przeszkadzało dopiero jak ja pojawiłam się na horyzoncie 😏
Nocki ma ostatnio suche ale zakładamy pampersa. Jutro ruszamy nad morze i zostajemy do niedzieli to może po weekendzie przestaniemy na noc zakładać 😅
Tajka Staszko w zeszłym tygodniu miał spuchnięte oko - wg pediatry zapalenie oczodołu, dostał maść z antybiotykiem i zeszło po 2 dniach. Pewnie tez dostaniecie krople albo maść.’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm