Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Wik89 wrote:Whaaat? No wspanialy egzemplarz Ci się trafił 😍
Czyli takie dzieci istnieja! -
Nowastaraczka, kiniusia270, KarolinaMaria, Iryska, Ladyo, Annia, Zulugula, edka85, Ounai lubią tę wiadomość
-
Lalia cudne chłopaki ♥️
Fotografka na sesji ciążowej mówiła, że sesja z jednym to pikuś 😅 jak jest więcej dzieci to się dzieje 😈😅Lalia lubi tę wiadomość
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
Lalia ja chyba dopiero teraz załapałam się na zdjęcie swoich chłopaków razem ! Oni są różni diametralnie moim zdaniem , Oluś chyba podobny do Ciebie co ? A Kacper ? Cudowni chłopcy ❤️❤️
Lalia lubi tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Dzięki dziewczynki za miłe słowa! ❤️
Verita, jeśli chodzi o kolory to obaj poszli zdecydowanie w moją rodzinę: ja, tata, brat mamy raczej niebieskie oczy, mój tata i brat blond włosy, ja z mamą naturalnie taki ciemny ciemny blond/jasny brąz. W przeciwieństwie do mojego męża i teściów bo oni wszyscy troje brązowe oczy, ciemne włosy, ciemna karnacja 😁 ale jeśli chodzi o rysy twarzy to Olcio chyba bardziej do mnie i mojego brata, a Kacperek do mojej teściowej i mojego męża 😅
Charakterem też różnią się totalnie 😱😱😱 chociaż może nie tyle charakterem, co takim ogólnym funkcjonowaniem: Kacpi to jest przytulanka, on się wtula jak jest na rękach, jak zasypia, jak się boi, a Olek ma potrzebę takiej bliskości wtedy kiedy sam na to pozwala. Olek w Kacpra wieku otwierał nam wszystkie szafki, oddzierał te zabezpieczenia, wyciągał łączniki i narożniki z listew przypodłogowych, a Kacpi potrafi siąść przy pudle z zabawkami i się bawić i bawić i bawić 😅 Olek super poszedł w blw, ekstra sam jadł i sobie radził, ale nie lubił papek i był dość wybiórczy, Kacpi za to zje wszystko i dużo ale raczej musi być karmiony i blw tak średnio. Olek w tym wieku już stał i chodził przy meblach, za to Kacpi mówi tata, baba, daj daj, bach, mmm i ekstra bawi się zabawkami jak się mu pokaże (np nakładanie tych kółeczek na drążek, granie na instrumentach itd). Kacpi zasypia przy karmieniu, w wózku, na rękach i to dość sprawie, Olka trzeba było telepać jak przy trzęsieniu ziemii albo wisiał na piersi 😅 Kacpi to taki słodziaczek którego by się zaściskało i zacałowało, a z Olkiem znowu jest mega fun i przygoda 😁 obaj są bardzo, bardzo pogodni 😊😊😊Iryska, Zulugula, kiniusia270, Wik89, veritaa lubią tę wiadomość
-
Dostałam takiego SMSa więc się dziele 😁
-40% na drugie tansze klocki LEGO CITY, FRIENDS, DUPLO z karta SMYK&spolka w sklepach stac. SMYK 1-4.12.2023! Wylaczenia w regulaminie. Katalog smyk.com/x2
Olek ma dostać pociąg parowy, więc może uda mi się stacjonarnie upolować dodatkowe tory i wiadukt 😅 -
Dziewczyny, ja dziś dzień slodko gorzki. Gorzki, bo agentka nieruchomości która miała nam sprzedać działkę nas oszukała i jestesmy 2 miesiące w plecy. Dzisiaj się wymigiwala że jest chora, ogłoszenie było dodane w innej miejscowosci wiec lipa na maksa. Jej szef był tak zażenowany że powiedział że zgadza się na rozwiązanie umowy w trybie natychmiastowym.
Natomiast słodki, bo właśnie złożyliśmy wnioski o kredyt 😍 -
Lalia, piękne chłopaki!
Ounai, to jest ta konkretna działka, na której chcieliscie budować? Nie rozumiem zachowania agentki. Przecież w jej interesie powinna być sprzedaż a nie matactwo... Kredyt można już dostać nie mając jeszcze zaklepanej nieruchomości gruntowej?Lalia lubi tę wiadomość
-
Lalia zawsze jestem pod wrażeniem matki natury jak to wszystko fajnie dobiera 😁
ja mam kruczoczarne włosy, oprawę oczu itp a moje dzieci to blondyni z zielonymi oczami po mężu 😁😁😁 tylko po układzie twarzy widać ze to są moje dzieci ale jak idziemy gdzieś we 4 to tak na pierwszy rzut oka ja wygladam zupełnie inaczej niż reszta 😁
Suszarko powodzenia ! Dajesz dajesz ! I koniecznie napisz jak było 😁Lalia lubi tę wiadomość
Synek styczeń 2021 -
edka85 wrote:Lalia, piękne chłopaki!
Ounai, to jest ta konkretna działka, na której chcieliscie budować? Nie rozumiem zachowania agentki. Przecież w jej interesie powinna być sprzedaż a nie matactwo... Kredyt można już dostać nie mając jeszcze zaklepanej nieruchomości gruntowej?
Zulu, głównie Minecraft i Roblox i Harry Potter, ale Potter to nie u wszystkich i zauważyłam z3 głównie dziewczynki. Chlopcy to jednak team gier. Niektórzy też mają fazę na pokemony
-
Suszarka wrote:Verita dziękuję, ogromnie mi miło, że pamietałaś ❤️
Edit: Karo Tobie też! 🤩
Karolina to pamieta wszystko wiec żadne to wydarzenie hahah 🤣🤣
Ja z zasady nie pamietam nic ale to mi jakoś utkwiło 😁😁KarolinaMaria, Suszarka lubią tę wiadomość
Synek styczeń 2021 -
Suszi, wpis Verity mi przypomniał 😂😂 jutro zaczynasz w biurze, czy od HO?
Jak już jesteśmy przy pracy to 2/3 mojego działu ma... covid, w tym ja 🙄 na razie mam lekkie objawy. Mam nadzieję, że Matylda też lekko przejdzie, bo nie wierzę, że się uchroni 😔 jakie to dziadostwo jest zaraźliwe.'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm