Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Wik89 wrote:Whaaat? No wspanialy egzemplarz Ci się trafił 😍
Czyli takie dzieci istnieja!4️⃣Córka 06.2023
3️⃣Synek 04.2022
2️⃣Córka 08.2020
1️⃣Synek 09.2018
"Trzymajmy się niewzruszenie nadziei, którą wyznajemy, bo godny jest zaufania Ten, który dał obietnicę" (Hbr 10,23) -
Nowastaraczka, kiniusia270, KarolinaMaria, Iryska, Ladyo, Annia, Zulugula, edka85, Ounai lubią tę wiadomość
-
Lalia cudne chłopaki ♥️
Fotografka na sesji ciążowej mówiła, że sesja z jednym to pikuś 😅 jak jest więcej dzieci to się dzieje 😈😅Lalia lubi tę wiadomość
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
Lalia ja chyba dopiero teraz załapałam się na zdjęcie swoich chłopaków razem ! Oni są różni diametralnie moim zdaniem , Oluś chyba podobny do Ciebie co ? A Kacper ? Cudowni chłopcy ❤️❤️
Lalia lubi tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Dzięki dziewczynki za miłe słowa! ❤️
Verita, jeśli chodzi o kolory to obaj poszli zdecydowanie w moją rodzinę: ja, tata, brat mamy raczej niebieskie oczy, mój tata i brat blond włosy, ja z mamą naturalnie taki ciemny ciemny blond/jasny brąz. W przeciwieństwie do mojego męża i teściów bo oni wszyscy troje brązowe oczy, ciemne włosy, ciemna karnacja 😁 ale jeśli chodzi o rysy twarzy to Olcio chyba bardziej do mnie i mojego brata, a Kacperek do mojej teściowej i mojego męża 😅
Charakterem też różnią się totalnie 😱😱😱 chociaż może nie tyle charakterem, co takim ogólnym funkcjonowaniem: Kacpi to jest przytulanka, on się wtula jak jest na rękach, jak zasypia, jak się boi, a Olek ma potrzebę takiej bliskości wtedy kiedy sam na to pozwala. Olek w Kacpra wieku otwierał nam wszystkie szafki, oddzierał te zabezpieczenia, wyciągał łączniki i narożniki z listew przypodłogowych, a Kacpi potrafi siąść przy pudle z zabawkami i się bawić i bawić i bawić 😅 Olek super poszedł w blw, ekstra sam jadł i sobie radził, ale nie lubił papek i był dość wybiórczy, Kacpi za to zje wszystko i dużo ale raczej musi być karmiony i blw tak średnio. Olek w tym wieku już stał i chodził przy meblach, za to Kacpi mówi tata, baba, daj daj, bach, mmm i ekstra bawi się zabawkami jak się mu pokaże (np nakładanie tych kółeczek na drążek, granie na instrumentach itd). Kacpi zasypia przy karmieniu, w wózku, na rękach i to dość sprawie, Olka trzeba było telepać jak przy trzęsieniu ziemii albo wisiał na piersi 😅 Kacpi to taki słodziaczek którego by się zaściskało i zacałowało, a z Olkiem znowu jest mega fun i przygoda 😁 obaj są bardzo, bardzo pogodni 😊😊😊Iryska, Zulugula, kiniusia270, Wik89, veritaa lubią tę wiadomość
-
Dostałam takiego SMSa więc się dziele 😁
-40% na drugie tansze klocki LEGO CITY, FRIENDS, DUPLO z karta SMYK&spolka w sklepach stac. SMYK 1-4.12.2023! Wylaczenia w regulaminie. Katalog smyk.com/x2
Olek ma dostać pociąg parowy, więc może uda mi się stacjonarnie upolować dodatkowe tory i wiadukt 😅 -
Dziewczyny, ja dziś dzień slodko gorzki. Gorzki, bo agentka nieruchomości która miała nam sprzedać działkę nas oszukała i jestesmy 2 miesiące w plecy. Dzisiaj się wymigiwala że jest chora, ogłoszenie było dodane w innej miejscowosci wiec lipa na maksa. Jej szef był tak zażenowany że powiedział że zgadza się na rozwiązanie umowy w trybie natychmiastowym.
Natomiast słodki, bo właśnie złożyliśmy wnioski o kredyt 😍 -
Lalia, piękne chłopaki!
Ounai, to jest ta konkretna działka, na której chcieliscie budować? Nie rozumiem zachowania agentki. Przecież w jej interesie powinna być sprzedaż a nie matactwo... Kredyt można już dostać nie mając jeszcze zaklepanej nieruchomości gruntowej?Lalia lubi tę wiadomość
4️⃣Córka 06.2023
3️⃣Synek 04.2022
2️⃣Córka 08.2020
1️⃣Synek 09.2018
"Trzymajmy się niewzruszenie nadziei, którą wyznajemy, bo godny jest zaufania Ten, który dał obietnicę" (Hbr 10,23) -
Lalia zawsze jestem pod wrażeniem matki natury jak to wszystko fajnie dobiera 😁
ja mam kruczoczarne włosy, oprawę oczu itp a moje dzieci to blondyni z zielonymi oczami po mężu 😁😁😁 tylko po układzie twarzy widać ze to są moje dzieci ale jak idziemy gdzieś we 4 to tak na pierwszy rzut oka ja wygladam zupełnie inaczej niż reszta 😁
Suszarko powodzenia ! Dajesz dajesz ! I koniecznie napisz jak było 😁Lalia lubi tę wiadomość
Synek styczeń 2021 -
edka85 wrote:Lalia, piękne chłopaki!
Ounai, to jest ta konkretna działka, na której chcieliscie budować? Nie rozumiem zachowania agentki. Przecież w jej interesie powinna być sprzedaż a nie matactwo... Kredyt można już dostać nie mając jeszcze zaklepanej nieruchomości gruntowej?
Zulu, głównie Minecraft i Roblox i Harry Potter, ale Potter to nie u wszystkich i zauważyłam z3 głównie dziewczynki. Chlopcy to jednak team gier. Niektórzy też mają fazę na pokemony
-
Suszarka wrote:Verita dziękuję, ogromnie mi miło, że pamietałaś ❤️
Edit: Karo Tobie też! 🤩
Karolina to pamieta wszystko wiec żadne to wydarzenie hahah 🤣🤣
Ja z zasady nie pamietam nic ale to mi jakoś utkwiło 😁😁KarolinaMaria, Suszarka lubią tę wiadomość
Synek styczeń 2021 -
Suszi, wpis Verity mi przypomniał 😂😂 jutro zaczynasz w biurze, czy od HO?
Jak już jesteśmy przy pracy to 2/3 mojego działu ma... covid, w tym ja 🙄 na razie mam lekkie objawy. Mam nadzieję, że Matylda też lekko przejdzie, bo nie wierzę, że się uchroni 😔 jakie to dziadostwo jest zaraźliwe.'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm