Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny,
Kiedyś, trochę temu się tutaj udzielałam, albo zapytałam coś 🙈
Byłam trochę sfrustrowana staraniami i stąd uciekłam… ale mimo upadków nadszedł i na nas czas i mamy już prawie 2,5 roczną córeczkę ❤️
Teraz pragniemy dla niej rodzeństwa 🙈
Dziewczyny, takie pytanie, bo nie mogę znaleźć w necie… czy seks z wibratorem łechtaczkowym podczas starań jest ok? Czy lepiej zrezygnować 🙈?
Vwielkie dzięki!
Starania od 06.2019
3cs - ciąża
10.2019 - puste jajo
Cykle 34-36 dni
5-6 cs - ciąża
08.2020 - poronienie zatrzymane
2-3 cs - ciąża biochemiczna
01.2021 -
Dziewczynki wszystkiego najlepszego dla nas! Jesteśmy wyjątkowe ❤️u nas dziś rzeczywiście Dzień kobiet pełną parą! Pytałam męża jak psychicznie sobie radzi z taką ilością babeczek w domu, to stwierdził że psychicznie to udźwignie ale finansowo już gorzej 😂 A gdzie się podziała reszta naszych dziewczyn? Co tu taki zastój ostatnio? Zulu myślę że można powiedzieć że doszłam do siebie wczoraj byliśmy na pierwszym spacerze całą rodzinką, dziś już wybrałam się sama z Zosią. Pamiętam moje spacery z malutką Mela po 10 km dziennie. No więc myślę że na takie trasy jeszcze trochę muszę poczekać 😂 zapomniałam że po cc to nie takie „hop siup”.
emdar, Iryska, Zulugula, Clover lubią tę wiadomość
-
Sto lat kobietki 🌸
emdar, Iryska lubią tę wiadomość
starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
AsiaKK wrote:Cześć dziewczyny,
Kiedyś, trochę temu się tutaj udzielałam, albo zapytałam coś 🙈
Byłam trochę sfrustrowana staraniami i stąd uciekłam… ale mimo upadków nadszedł i na nas czas i mamy już prawie 2,5 roczną córeczkę ❤️
Teraz pragniemy dla niej rodzeństwa 🙈
Dziewczyny, takie pytanie, bo nie mogę znaleźć w necie… czy seks z wibratorem łechtaczkowym podczas starań jest ok? Czy lepiej zrezygnować 🙈?
Vwielkie dzięki!AsiaKK lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Iryska wrote:Tak, miałam prenatalne w piątek 😃 Wszystko ok, maluszek przytył porządnie, waży już 1500 g , i wygląda na zdrowego 🙂
A co u was? Dzieci zdrowe? Adaś już chodzi?
My walczymy z zaparciami u Michałka, już jest lepiej ale musimy pilnować jego diety, bo jest na bakier z wszelkimi owocami i trzeba go wręcz zmuszać żeby zjadł choć pół gruszki 😕
Adaś zaczął niedawno chodzić ale przy meblach, trzymając się. Ten macierzyński jest dla mnie zupełnie inny, taki spokojny, świadomy, ale też i Adaś jest o wiele mniej wymagającym Bobasem niż był Mikołaj. Irysko w kwestii zaparać nie doradzę bo Mikołaj je bardzo dużo owoców, z warzywami gorzej (tylko marchewka z jabłkiem do obiadu, pomidorki albo ogórek kiszony), ale codziennie zjada coś z tych rzeczy do obiadu.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Wczoraj mnie nie było, ale z okazji naszego wczorajszego święta życzę Wam samych radosnych dni i żebyście nigdy nie zapominały, że jesteście wspaniałe i wyjątkowe ☺️
U mnie wczoraj w pracy panowie strażacy rozdawali nam róże - co roku tak jest w Dzień Kobiet. A mój mąż mnie zaskoczył, bo dostałam od niego bukiet kwiatów do składania z klocków LEGO 😁
Ja sobie zrobiłam prezent w postaci tatuażu (miało być w marcu a wyszło w lutym, bo tak akurat mi pasowało z pracą, no ale akurat się zdążył już zagoić) 😅
Annia, Iryska, Ladyo, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
-
Clover ja też sobie zrobiłam prezent w lutym - sesję zdjęciową kobiecą, a wczoraj wreszcie dostałam zdjęcia. 😎 I mój chłop też o dziwo coś mi kupił, ale to chyba tylko dlatego, że na siłowni dostałam kwiatki. 🤣
Iryska, Ladyo, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Irysko a mój mąż nie chciał ze mną chodzić. Może nie chciał gadać z sąsiadem w gabinecie. 🤣 Więc fajnie, że chciał pójść popatrzyć! A myślisz w ogóle o VBAC czy nastawiasz się na CC? No i gratuluję synka, tak chciałaś prawda? Finansowo na pewno opłaca się drugie dziecko tej samej płci.
Clover, bardzo bolało robienie?
Ounai a lepiej jest po fizjoterapeucie?
Ladyo jak się czujesz?Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023