X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Gorące mamuśki 🤰❤️
Odpowiedz

Gorące mamuśki 🤰❤️

Oceń ten wątek:
  • KarolinaMaria Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai wrote:
    Przyznawac sie, kto tak jak ja w Wielki Piatek kibluje jeszcze w pracy?
    Ja! Ale za to we wtorek po świętach mam urlop, żeby odpocząć ;P

'90

06.05.2020 r. II 🦄
    13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarolinaMaria wrote:
    Ja! Ale za to we wtorek po świętach mam urlop, żeby odpocząć ;P
    Zazdroszcze. Ja i dzis i we wtorek pracuje. I jeszcze wyszlam dzis po 7h wiec bede musiala odrobic.

W temacie trampek, Marta dzis wybrala te
    https://born2be.pl/rozowe-trampki-zapinane-na-rzep-z-ozdobnymi-motylkami-niottea?utm_source=lamoda&utm_medium=cpc&utm_campaign=cpc&lam_trk_start=283995190_hktBTKhMbF9Cd94G&utm_term=cpc14&dlapi_lu=202406022221519936106169&dlapi_npa=0

Motylki znieniaja kolor pod wplywem swiatla

age.png

age.png
  • veritaa Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my od 14 jesteśmy już w Kołobrzegu i czuję że to będą najfajniejsze święta dotąd jakie spędzimy :) w końcu na naszych zasadach 😄😄😄

Ounai, Iryska lubią tę wiadomość

Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
    Poronienie listopad 2019 7tc
    Synek styczeń 2021
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 18 kwietnia, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Verita, ale Wam fajnie! Korzystajcie!

age.png

age.png
‹‹ 5860 5861 5862 5863 5864
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ