Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania ma fazę na Pushenna a Bartek na wszystko co ma Star wars .. nie chcą nic innego ubierać, więc Sinsay ratuje mi tyłek bo kupuje tam te ciuchy wiadomo jakość dupy nie urywa ale szczerze nie jest źle i nie kosztuje to majątku.
Sama sobie kupiłam tam jakieś dwie piżamy po 40 zł , zwykła bawełna czego oczekiwać jest naprawdę spokoi ekstra krzesełka takie plażowe rozkładane dla dzieci też po 40 zł a dzieciaki zachwycone. Lubie ten sklep.
My już w pociągu na Podkarpacie
W majówkę spotykam się z koleżanką z tamtych rejonów którą poznałam tutaj na forum na innym wątku i nie mogę się doczekaćtzn już się widziałyśmy z dziećmi ale było to 3 lata temu też w majówkę
dzieci mamy z tych samych roczników tylko ona ma 3 . Ciesze się strasznie
Lalia Bartek podobnie jak Olek. Nie lubi roweru, on kocha hulajnogę do rowerów nigdy nie miał miłości. Potrafi już jeździć ale nie chce .
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 09:33
Clover lubi tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
My majówkę spędzamy w domu, Olek przeziębiony i ja też. Pewnie rozpalimy grilla w któryś dzień i to tyle. Ja 1 maja idę na nockę do pracy, a później już weekend wolny. Większość czasu pewnie spędzimy w ogrodzie, marzy mi się po prostu szydełkowanie na leżaku i chwila odpoczynku 😎 Może pojedziemy gdzieś pospacerować nad wodą, czy coś.
Odebrałam dzisiaj wyniki badań i są rewelacyjne. Hemoglobina glikowana mi spadła do 4,9%, a rok temu miałam 6%. Ten wynik oznacza, że cukry utrzymują się na prawidłowym poziomie 😁 Dostałam też wynik cytologii - miał być po 3 tygodniach a czekałam 4, ale jest prawidłowy na szczęście. Bo już się martwiłam.veritaa lubi tę wiadomość
-
Odnosnie skladow, ostatnio dosc skrupulatnie dobieram garderobę, staram się trzymać kolorystyki która mi pasuje (jestem chłodnym latem). Tworzę też szafę kapsułową i sulcesywnie pozbywam się rzeczy które do niej nie pasują. Więc i na Komunię wiedzialam ze musze szukac granatow, chlodnych niebieskich i chlodnego rozu, co nie bylo latwe bo o ile wiele sklepow wprowadzilo niebieskie ciuchy w tym sezonie tak niekoniecznie w moim odcieniu. Bylam juz zalamana i weszlqm do tatuum. No i sztos, bluzka w moim kolorze, swietnie lezy. Pqtrze na metkę - 250zl. Mysle sobie spoko, komunia raz w zyciu, zapłacę. Patrzę na skład - spodziewałam się w tej cenie minimum wiskozy, a przyznam szczerze, ze liczylam nawet na domieszkę jedwabiu. A tam... 100% poliester! Oczywiscie nie kupilam
-
Co do tanich sklepów, moja Marta jest dziewczęca aż do bólu. Ona ubrania spodni odmawia, wymarudziła nam buty na obcasie i ubiera je nawet jak w nocy się obudzi o chce przejść ze.swojego łóżka do sypialni. Codziennie musi miec sukienkę, fryzury tez z kokardkami i w ogole. Ale wiecie, te strojne kiecki to tak luźnym butem 100zl i wiecej. Woec znalazlam alternatywe - kupuje w KiK i niektore niewiele odstaja od Next. Natomiast sukienki bawelniane zamawiam na Ali. Mam sklep z bardzo dobra bawelna, podrabiajq next i JoJo Mama Bebe. Cale osiedle sie mnie pyta gdzie ja jej takie wypasne kiecki zamawiam. Ceny nie sa hiper niskie bo ok 40zl za sukienke, ale jakosc 3x lepsza niz hm.
Prosze, tu Marta w swoich "szpilkach". Tu wyjatkowo u babci pozwolilismy jej pochodzic na podworku, normalnie jej nie wolno, te buty ma tylko po domu.
I wiecie, to nie jest tak, ze.ona tylko na jakies specjalne okazje te sukienki wyboera, tylko ona tak codziennie do przedszkola chodzi hahaha
Serio, nie wiem po kim ona to maClover lubi tę wiadomość
-
Ounai ja też staram się tworzyć dla siebie szafę kapsulowa. Ja jestem typową zimą mam mega ciemne włosy, oczy, oprawę oczu ale cerę mam raczej chłodną, ciężko się opalam. Chociaż w tym sezonie dorobiłam się już piegów więc ciężko powiedzieć 🤣
Z tą jakością w sklepie to masz rację, ja lubię my basic bardzo dla siebie, męża, dzieciaków też. Tylko tam głównie bawełna ale wprowadzają nowe materiały. Te ciuchy mnie nie zawiodły. I są jednokolorowe a tak właśnie staram się ubierać. Czasami poszaleje z jakimś wzorem ale rzadko
Clover super że wynik się tak poprawiły. Brawo naprawdę gratulacjeClover lubi tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Gdzie można sprawdzić kim się jest jeśli chodzi p kolory?
Lalia, Olwika lubiła jezdzic na biegowce, ale chyba bardziej na hulajnodze. W woom odkręciliśmy pedały i zaczela więcej jeździć jak na biegowce, kilka dni i daliśmy pedały i po chwili załapała pedały. I teraz jest szał, bo jest już duża i umie w pedały 😆
Oliwka to też taka modnisie , tiule, cekiny i jednorożce 😆. Ounai Marty sukienki to pikuś, chciałabym żeby tak chodziła, ona czuje ciągle karnawał 😆
Ounai podaj linka do sukienek
Clover lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Ounai, ostatnio właśnie podsłyszałam jak mamy dziewczynek rozmawiały w szatni w przedszkolu o tym, że niektóre dziewczynki uwielbiają sukienki i chciałyby tylko tak się ubierać, a jedna narzekała, że jej córka nie chce nosić wcale. Wtrąciłam się, że ja sukienki zaczęłam nosić dopiero kilka lat temu 🤭 Martusia śliczna. Prawdziwa księżniczka 😁
Co do ubrań, to ja ostatnio mało sobie kupuję. Zredukowałam ich ilość dość mocno, ostatnio była zbiórka tekstyliów u nas w gminie i wystawiłam trzy duże worki. Większość za duża lub już mi się nie podobają. Pewnie jeszcze coś będę kupować przed wakacjami, ale ja nie przepadam za zakupami i raczej staram się ich unikać 😅 Nie wiem jakim jestem typem urody, ale chyba zimą jak Ty Veritaa, bo mam ciemne włosy i oczy, ale bardzo jasną cerę. Więc pasują mi intensywne kolory, w sumie to się zgadza.
A propos ubrań, to czy macie do polecenia płyn do baniek mydlanych, który nie robi plam na ubraniach? Kupowałam litrowy w pepco, ale koszulki po kontakcie z tym płynem i po wypraniu są całe w szarych plamach 🙄 -