Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Mowe
Bardzo mi przykro, ale jestem pewna że zaraz tu do nas wrócisz z dobrymi wiadomościami.
Gagatko
Musisz starać się uspokoić, szczerze to tak jak dziewczyny piszą na tym etapie jak ma byc dobrze to będzie, a jak ma sie cos wydarzyć to i luteina nie pomoże. Najwazniwjsze jest dbanie o siebie, odpoczynek i spokój.
Laila
Zapisuje rownież przepisy i bede robic, rownież mam ochote na ciasto drozdzowe z truskawkami
Kic
Daj znac jak wyniki krzywej. Super, że nauczyliscie córke zajmować się sobą rano, będziesz nam sprzedawać patenty jak juz nasze kropki będą ogarniać
A co do obcinania sobie grzywki to ja obciełam sobie pół włosów bo szykowałam się na swój ślub z sąsiadem w wieku 4 lat....
Castem
Strasznie mi przykro z powodu zwolnienia. Mówilaś, że dorabiasz jako kosmetyczka wiec chociaz taki plus, że bedziesz mogła ew dorobić. Mam nadzieje, że wszystko jakos się ułoży.
Motylku
Piekna na kołyska!
Doomi!
Wyglądasz obłędnie! Zazdroszcze Ci tego brzuszka ❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2020, 20:20
kic83, SzalonaOna, Inaa89 lubią tę wiadomość
-
Ounai, doomi03 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
dmg111 wrote:Żal mi Twojego taty, naprawdę. To jest mega ciężkie.
Polubiłam za babeczki, uwielbiam je! ❤️
Pokazuj nam zakupy dla Polci! ❤️
Ja zawsze idę i dopiero biorę skierowania. Na wizycie bym powiedziała, że ginekolog mnie wysłał, bo tarczyce masz mieć w ryzach przez ciazeWypisze skierowania i zrobisz badania, skomentuje w aplikacji co dalej, albo umów się od razu na teleporade do niego by omówić wyniki 😉
Dziekuję :*
Inaa89, Lalia, KarolinaMaria, Inga28, dmg111, Stokrotka027, doomi03 lubią tę wiadomość
-
casteam wrote:Dziewczyny wiecie jak to działa... Jak się wali jedno, to od razu jak domino walą się też inne rzeczy.
Zostałam dzisiaj zwolniona z pracy. Ogólnie nie mam co płakać bo jestem na chorobowym ale niestety nie przepracowałam wymaganego okresu czasu i po macierzyńskim (ktory trwa 16 tygodni) nie będzie przysługiwać mi zasilek dla bezrobotnych.
Powinnam isc gdzieś do pracy, żeby dobić do tych 26 tygodni ale kto mnie przyjmie teraz. Z brzuchem, którego nie da się ukryć.
Jestem zalamana. Zwolnili mnie, nie z powodu ciazy a z powodu braku pracy. A agencja nie może mi dać innej pracy bo nie mówię po holendersku, tylko po angielsku co już sprawia że ciężej będzie mi znaleźć pracę.
I jeszcze rano wygarnęłam swojemu chłopu co o nim myślę.
To na chorobowym można zwolnić??Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Dziewczyny a mnie dziś ginekolog wystraszył .. myślałam ze tylko niedoczynnosc tarczycy jest groźna .. mam tarczyce 0.2 tsh .. bardzo duża NADCZYNNOŚĆ i lekarz dziś powiedział ze to bardzo groźne i mam iść do endokrynologa .. mam nadzieje ze nic dzidzi nie będzie ..
Edit a na internecie czytałam ze w 1 trymestrze może być niskie tsh bo obniża je hormon beta hcg już sama nie wiemWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2020, 20:59
DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
Ounai wrote:Napisałam długiego posta i nie dodał się. Już nawet nie wiem co chciałam napisać.
Wyzachwalalam męża a dzisiaj mam ochotę go zabić. Wiem że dzisiaj miał wizytę ludzi z bmw, ale mówiłam mu, że ma być u znajomych po 18 po łóżeczko to był w domu o 18:30. Ja się źle czuję, nie dość że ten brzuch, sama z dzieckiem to jeszcze głowa mnie boli i byłby już dawno w domu a teraz to on może zdążył dojechać do znajomych. Przykro mi, bo widzę, że znowu się zaczyna praca ważniejsza niż rodzina
Wiem coś o pracy do późna
mój mąż od 2 tygodni zaczyna pracę o 9 i kończy o 19 🤷
Po tygodniu zrobiłam mu awanturę, że nie tylko praca, że ma też dziecko, i żonę w ciąży, i że nie jestem jego służącą, że ma zacząć pomagać, bo ja się na to nie godzę.
Po tygodniu się poprawiło, całe szczęście dla niego.
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
nick nieaktualny
-
kic83 wrote:Wiem coś o pracy do późna
Po tygodniu zrobiłam mu awanturę, że nie tylko praca, że ma też dziecko, i żonę w ciąży, i że nie jestem jego służącą, że ma zacząć pomagać, bo ja się na to nie godzę.
U nas tez z tym ciężko .. mąż pracuje u siebie wiec robi 7 dni w tygodniu .. w zasadzie od 8 do 19 a wraca do domu i dalej pracuje tyle ze przy kompie .. do tego mamy remont domu ( w innym miejscu niż mieszkamy ) wiec jak ma chwile to jedzie jeszcze tam..DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
suzi1994 wrote:Dziewczyny a mnie dziś ginekolog wystraszył .. myślałam ze tylko niedoczynnosc tarczycy jest groźna .. mam tarczyce 0.2 tsh .. bardzo duża NADCZYNNOŚĆ i lekarz dziś powiedział ze to bardzo groźne i mam iść do endokrynologa .. mam nadzieje ze nic dzidzi nie będzie ..
Edit a na internecie czytałam ze w 1 trymestrze może być niskie tsh bo obniża je hormon beta hcg już sama nie wiem
Endo pewnie Ci zleci badanie na przeciwciala trab, wskaże to czy dziecko jest w ryzyku chorób tarczycy czy jakos tak. Pewnie usg tez warto zrobić💙 11.2020
💗 11.2023 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCasteam, co za kaskada nieszczęść... 😖
Ja myślałam, że ty jesteś na własnej działalności, dlatego tak długo pracujesz.. już sobie wyobrażam, jak teściowa zareagowała..
Ale powiem ci, że jesteś bardzo silną kobietą tam w środku. Bo życie rzuca ci tyle kłód pod nogi, a ty mimo wszystko jakoś idziesz dalej do przodu.
Powiedz, co teraz będzie? W Holandii ciężarna nie jest chroniona prawem? -
Dziewczyny koleżanka wysłała mi właśnie test ciąży i pyta czy jest w ciąży a ja mimo ze testowałam co miesiąc tyle czasu to nie wiem co powiedzieć
to bobo test
robiony 11 dni po owulacji .. widoczne ta kreska / cień było to od razu w czasie którym powinna wyjść druga kreska .. drugi bobo test wyszedł identycznie ..
DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
Ounai, dzięki za opinię! Może jednak się przekonam do proszku
DMG, ja lubię robić przemyślane zakupy i czasami roztrząsam coś 10 razy zanim się zdecyduje
Anetka, ja też bym zrobiła na wizytę, ale skoro nie ma problemu z tym, że później doślesz wyniki i je skonsultujesz
zadku jak na moje oko :*
Suzi, moja endo cały czas mi mówi, że mam badać TSH+FT4 i że TSH ma byćw przedziale 0,5-2,0
Kic, badania się wydają w por
Doomi, ubranka świetne!Pajac z Harrym rewelacja! a ten dresik z granatową bluzą ze Smyka też miałam upatrzony, bo był w świetnej cenie!!
Ja też szaleje na vinted, wczoraj odebrałam jedną paczkę, dzisiaj zamówiłam kolejnea jeszcze wczoraj na lumpie kupiłam ogrodniczki
-
kic83 wrote:Wiem coś o pracy do późna