Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwucha wrote:Nie pamiętam w jakim termine, ale w którymś tam tygodniu jak chcesz, to robią gratis. To są projekty unijne więc mają fajne rozwiązania. Dostałam namiary z polecenia. Myślę, że tylko na tym skorzystam. Jutro zajęcia z kikuta i kąpieli, czyli mój koszmar 🤣
Daj znać koniecznie po zajęciach co ciekawego mówili , to może i nas trochę doedukujesz z kikutowego koszmaruSylwucha lubi tę wiadomość
-
Ounai wrote:10kg włosów mniej. Zasada jak zawsze, nie cytujcie
Super w nowej fryzurceod razu czuć ta lekkość jak się tylko popatrzy na zdjęcie 😁 ❤️
Zastanawiam się też nad porządnym podcięciem kodlow bliżej listopada, zeby mi wygodniej bylo przy dziecku co by sie się nie paletaly wszędzie 🤔 z drugiej strony trochę się boję krótkich włosów u siebie 🤷🏼Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2020, 16:48
Sylwucha lubi tę wiadomość
-
kic83 wrote:
Ounai
Zupełnie inna Ty!
Mega mi się podobasz!
Dzięki, też się sobie wreszcie podobam
Doomi, ale cudeńka 😍
W ogóle dzięki dziewczyny za miłe słowa. Teraz jeszcze spakować torbę, odebrać resztę pączek i mogę rodzić
Dziewczyny, ja już dogorewam. Wiecie, że ja padam ze zmęczenia po tym fryzjerze? No dramat! Żona kolegi z pracy ma termin na 29 lipca, ona zawsze taka bardzo aktywna - rower, spacery, góry a podobno też już się toczy a spacer to max 100m i pada. Ja już przestaję bać się cesarki i częściowo porodu SN mimo że pamiętam jak bolało. To znaczy że koniec się zbliża. -
doomi03 wrote:Super w nowej fryzurce
od razu czuć ta lekkość jak się tylko popatrzy na zdjęcie 😁 ❤️
Zastanawiam się też nad porządnym podcięciem kodlow bliżej listopada, zeby mi wygodniej bylo przy dziecku co by sie się paletaly wszędzie 🤔 z drugiej strony trochę się boję krótkich włosów u siebie 🤷🏼
Jedno jest pewne. Jak patrząc na siebie widzisz już głównie brzuch i wielką toczącą się kulkę, to fryzjer daje +10000000pkt do poprawy samopoczuciadoomi03, Lalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInga, gdybyś nie podała norm, to bym powiedziała, że wyniki są ok. W twoim labie te normy są jakieś zawyżone w stosunku do mojego.. myślę, że mogą być. 😉
Zresztą, morfologia twojej krwi nie wpływa negatywnie na dzidziusia, on sobie wyciągnie z twojego organizmu wszystko, co mu potrzeba, chodzi o to, że ty się możesz gorzej czuć. 😉Inga28 lubi tę wiadomość
-
Edyciak wrote:Inga, gdybyś nie podała norm, to bym powiedziała, że wyniki są ok. W twoim labie te normy są jakieś zawyżone w stosunku do mojego.. myślę, że mogą być. 😉
Zresztą, morfologia twojej krwi nie wpływa negatywnie na dzidziusia, on sobie wyciągnie z twojego organizmu wszystko, co mu potrzeba, chodzi o to, że ty się możesz gorzej czuć. 😉
Wiem, że normy są podane dla kobiet które nie są w ciąży, ale jak człowiek się nie zna to woli zawsze zapytać 😊 Ja się czuje świetnie😅 -
Po wizycie wszyztko ok, córeczka waży 304g, na ten moment zdrowa
Inga28, KarolinaMaria, Inaa89, Edyciak, Sylwucha, Lalia, SzalonaOna, Natka95, kic83, Zulugula, doomi03, Ounai, Fragaria, Ewa88 , dmg111, Annia, kar_oliv, Stokrotka027, Julik lubią tę wiadomość
-
Wczoraj byłam na forum tak sporadycznie, dzis w zasadzie dopiero zajrzałam a tu Tyle do nadrabiania 😁
Ounai pięknie Ci w tych włoskach i jaki brzusio 😍😘
Domi śliczne ubranka udalo Ci się upolować 😉
Motylku ciesze się, że wkoncu wzielas sprawy w swoje ręce i udalo Ci się wszystko poukładać ☺😘
Maz wczoraj pojechal po to lozeczko. Jest super naprawdę. Jeszcze pachniało nowością, widac ze wg nie używane. A w maju kupione. I dopiero teraz stwierdzam, że jednak ten magic funkcjonalnie wydaje mi się lepszy, widziałam w sklepie dream na zywo, wiec mam porównanie 😉 aaa i jeszcze babeczka dorzuciła w gratisie nowa poduche mega fajna i wygodna 😉 dla kobiet w ciąży typu C oczywiście juz przetestowalam, za którą dala 139zl (dala paragon) ale uznała ze jej bylo w niej nie wygodnie. Poprostu spadła mi cala ta okazja i babeczka z nieba. Lacznie wszystko co dala na fakturze koszt 1549zl a my daliśmy 500zl. I mało tego zapisala sobie nasz nr i jeśli bedzie miala jeszcze coś na sprzedaż i będziemy zainteresowani to najpierw da nam znać 😁Edyciak, Sylwucha, Lalia, SzalonaOna, kic83, Zulugula, Ounai, Fragaria, dmg111 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Ounai gdzies natknęłam się na temat ubezpieczen. Powiem Ci ze masz super ten pakiet naprawde. Dosc sporo za urodzenie. Ja mam w swojej firmie grupowe z NationaleNederlanden, nie place nic bo pokrywa koszty pracodawca ale nie bylo wyboru warunków nawet jakbym chciała sobie dopłacać. Takze za urodzenie tutaj mam 1500zl a za pobyt w szpitalu za dzien 100zl. Mysle ze i tak nie tak zle jak za free 😉 do tego jestem jeszcze dodatkowo na ubezpieczeniu grupowym u meza w pracy juz dłuższy czas bo placi za mnie tylko 20zl miesięcznie, wiec uznaliśmy ze to nie duzo a zawsze lepiej mieć dodatkowo jeszcze 😉 i u meza jest PZU wlasnie. Za urodzenie ja i maz mamy po 1500zl wlasnie z jego grupowego PZU. Ale pobyt w szpitalu kiepski bo 50zl za dzień. Tak czy siak cos tam wpadnie do kieszeni 😉02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Anet.kaa wrote:Po wizycie wszyztko ok, córeczka waży 304g, na ten moment zdrowa
Anet.kaa lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Widzę, że dzisiaj dzień fryzjera 😉
Ounai ja też dzisiaj byłam, jestem zaczarowana nowymi włosami 😍
Ale Ty ślicznie wyglądasz (mamy podobną długość, chociaż ja z mega długich ściachałam w marcu na takie do ramion właśnie, a teraz już odrosły.. Rosną jak szalone)Ounai lubi tę wiadomość
-
Inaa89 wrote:Wczoraj byłam na forum tak sporadycznie, dzis w zasadzie dopiero zajrzałam a tu Tyle do nadrabiania 😁
Ounai pięknie Ci w tych włoskach i jaki brzusio 😍😘
Domi śliczne ubranka udalo Ci się upolować 😉
Motylku ciesze się, że wkoncu wzielas sprawy w swoje ręce i udalo Ci się wszystko poukładać ☺😘
Maz wczoraj pojechal po to lozeczko. Jest super naprawdę. Jeszcze pachniało nowością, widac ze wg nie używane. A w maju kupione. I dopiero teraz stwierdzam, że jednak ten magic funkcjonalnie wydaje mi się lepszy, widziałam w sklepie dream na zywo, wiec mam porównanie 😉 aaa i jeszcze babeczka dorzuciła w gratisie nowa poduche mega fajna i wygodna 😉 dla kobiet w ciąży typu C oczywiście juz przetestowalam, za którą dala 139zl (dala paragon) ale uznała ze jej bylo w niej nie wygodnie. Poprostu spadła mi cala ta okazja i babeczka z nieba. Lacznie wszystko co dala na fakturze koszt 1549zl a my daliśmy 500zl. I mało tego zapisala sobie nasz nr i jeśli bedzie miala jeszcze coś na sprzedaż i będziemy zainteresowani to najpierw da nam znać 😁
Zazdro! 😘
Oby więcej takich ludzi!Inaa89 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Anet.kaa wrote:Po wizycie wszyztko ok, córeczka waży 304g, na ten moment zdrowa
Rośnij maluszku rośnij 👸❤️
Bardzo sie cieszę, że zdrowa!
Do dziś pamiętam jak Ci kibicowałam i czekałam na Twoje ⏸️Anet.kaa lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
SzalonaOna wrote:Anetka - księżniczka już duża 😍 czujesz już ruchy? Brzusio mocno widać?
Brzuch mam nadal bardzo mały, jakbym była trochę przytyta, jutro poproszę męża aby z okazji połowy ciąży zrobił fotkikic83, Inaa89, SzalonaOna lubią tę wiadomość
-
kic83 wrote:Rośnij maluszku rośnij 👸❤️
Bardzo sie cieszę, że zdrowa!
Do dziś pamiętam jak Ci kibicowałam i czekałam na Twoje ⏸️kic83, Sylwucha lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2020, 18:42
Edyciak, kic83, KarolinaMaria, Zulugula, Lalia, Inaa89, doomi03, Ounai, SzalonaOna, dmg111, Annia, Natka95, kar_oliv, Stokrotka027, Julik lubią tę wiadomość