Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhej! ja też dołączę testowanie planuję na 21 albo 23.12, od poronienia wszystko mam trochę rozregulowane, więc nie wiem sama już kiedy zatestować. Chyba że dostanę wcześniej @. Podczytuję Was cały czas, zresztą tak samo na listopadowym wątku. Ale czuję, że fiksuję, tak mi się czas dłuży do końca przyszłego tygodnia, że postanowiłam się odezwać
Arashe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgusia_pia wrote:hej ja nie śmiało się dopisuję, płodne mam za rogiem, mąż wraca w sobotę i bierzemy się do roboty a testowanie planuję na 31.12.
mamy 8 mc synka i chcemy się starać o kolejnego dzidziusia -
nick nieaktualnyRudaAnna widzę, że będziesz testować tak, jak ja za trochę ponad tydzień. Też myślałam, że świąteczna atmosfera, przygotowania itd. sprawią, że nie będę się stresować i myśleć o staraniach, a grudzień szybko minie, ale nic z tego.
Sasanka5 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudaAnna wrote:Dokładnie ja tak samo myślałam! Ale nic z tego myśli krążą czy czas czy się udało czy nie ,wsłuchuję się swoje ciało jakas masakra
Ja nie wiem, jak mozna skupic sie na przygotowywaniach do swiat, dekoracjach, zakupach, prezentach, nie myslac o potencjalnej ciazy. Ja niestety przez swoje mysli i paranoje jestem wyjatkowo malo produktywna. Jesli Mikolaj mnie wydyma i oleje ten najpiekniejszy, wymarzony prezent, to chyba przespie swieta Ja juz jestem po becie 8-10 dpo, ale zasialyscie we mnie ziarenko nadziei, ze moze to za wczesnieArashe lubi tę wiadomość
-
Cześć Agusia_pia. Powodzenia!
U mnie o 13 nic a nic. A patrzcie teraz:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/74d3a43b045a.jpg
Biorę mojego w obroty szybko. Jutro monitoring, więc dowiem się czy po wszystkim. Dam znać ok 13.
przedszkolanka:), Agagusia, Nona, Nikodemka, Izaw, Anhydra, patuniek86 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
Lami wrote:Cześć Agusia_pia. Powodzenia!
U mnie o 13 nic a nic. A patrzcie teraz:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/74d3a43b045a.jpg
Biorę mojego w obroty szybko. Jutro monitoring, więc dowiem się czy po wszystkim. Dam znać ok 13.
My dzisiaj tez serduszkowaliśmy,ale w ogóle nie czuje jajników. Ostatnio mnie bolał przy a dzisiaj cisza.Lami lubi tę wiadomość
-
Sasanka - ja tez nie wiem jak mozna o tym nie myslec, choc sama bardzo bym chciala. Ale i tak widze w tym miesiacu duza roznice w swoim nastawieniu. Mysle o staraniach praktycznie non stop, ale w bardziej pozytywny sposob. Z niektorych swoich zachowan i domyslow juz sama zaczelam sie smiac Mam nadzieje, ze to mi pomoze latwiej przelknac kolejna porazke...
Sasanka5 lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4c43475e90ac.jpg
Zgłaszam takie cudo dzisiejszego poranka. Jak to zobaczyłam przypomniała mi się piosenka z gumisiów "abrakadabra to czary i magia.
Ale jakoś jestem bardzo sceptycznie do tego nastawiona, niby się cieszę, ale myśli różne. Postanowiłam że mężu jeszcze się nie dowie, zapakuję mu test pod choinkę w wigilę. O ile ja wytrzymam i o ile ta ciąża dotrzyma do tego momentu
PS. mój wykres odżyłWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2018, 08:22
Sasanka5, Anhydra, 5ylwian, Lami, Arashe, Domi_tur, RudaAnna, Agus92, patuniek86, Agagusia, Dorciax, MałaMi90, Izaw lubią tę wiadomość
01/2017 - 8tc[*] 06/2018 - 10tc [*] Hashimoto, nadpłytkowość, PAI1 hetero, Mthfr homo, ANA(+)
-
nick nieaktualnyJulia93 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4c43475e90ac.jpg
Zgłaszam takie cudo dzisiejszego poranka. Jak to zobaczyłam przypomniała mi się piosenka z gumisiów "abrakadabra to czary i magia.
Ale jakoś jestem bardzo sceptycznie do tego nastawiona, niby się cieszę, ale myśli różne. Postanowiłam że mężu jeszcze się nie dowie, zapakuję mu test pod choinkę w wigilę. O ile wytrzymam i o ile ta ciąża dotrzyma do tego momentu
Graaaatuluje:) Super! Po moim bielaku jakos bardzo mnie Twoja wiadomosc ucieszyla! Tak marzylam o tym, by bylo duzo serduszek w pierwszym poscie i pewnie bedzie Trzymaj sie cieplutko, az sama zazdroszcze Twojemu mezowi takiego prezentu!Julia93 lubi tę wiadomość
-
Sasanka5 wrote:Graaaatuluje:) Super! Po moim bielaku jakos bardzo mnie Twoja wiadomosc ucieszyla! Tak marzylam o tym, by bylo duzo serduszek w pierwszym poscie i pewnie bedzie Trzymaj sie cieplutko, az sama zazdroszcze Twojemu mezowi takiego prezentu!
Trzymam za Ciebie kciuki bardzo mocno :*Sasanka5 lubi tę wiadomość
01/2017 - 8tc[*] 06/2018 - 10tc [*] Hashimoto, nadpłytkowość, PAI1 hetero, Mthfr homo, ANA(+)
-
nick nieaktualnyJulia93 wrote:Trzymam za Ciebie kciuki bardzo mocno :*
Dziekuje Moze nie wszystko jeszcze stracone, choc juz z tego stresu dostalam lekkich sensacji zoladkowych.
A Ty, Kochana, nie boj sie, ciesz sie z kazdej chwili, nic zlego sie nie wydarzy. Kreska to nie cien cienia, wiec i beta juz musi byc przyzwoita. My-Kobiety za bardzo sie martwimy. Buziaki i glowa do gory marzenia sie spelniaja -
Dziewczyny to ja przesyłam Wam wiruski z okazji rozpoczęcia 9 tc
/&£36/"$fg$^&&"57dhydyvh%$%€ik^^&&bft5
Do zobaczenia w styczniu na fioletowej ❤przedszkolanka:), tęczova, Arashe, Beti82, Izaw, moyeu lubią tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Sasanka5 wrote:Dziekuje Moze nie wszystko jeszcze stracone, choc juz z tego stresu dostalam lekkich sensacji zoladkowych.
A Ty, Kochana, nie boj sie, ciesz sie z kazdej chwili, nic zlego sie nie wydarzy. Kreska to nie cien cienia, wiec i beta juz musi byc przyzwoita. My-Kobiety za bardzo sie martwimy. Buziaki i glowa do gory marzenia sie spelniaja