Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Hahahah
Niezapominajko aktywnosc zaliczona
Z tym popcornem to poleciałaś po bandzie
A jak u Ciebie @ nie ma to wiesz..podobnie było u Sung wiec licze na powtorke u Ciebie!
Lami tak,czuję dziś lewa strone.
Dr Piec kojarze ,ale tylko z nazwiska u nas,ja chodze do dr ZarankaNiezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
Anhydra wrote:Jeżeli robisz prywatnie to możesz robić co chcesz i kiedy chcesz. Żeby dostać skierowanie na nfz na badania genetyczne na trombofilie plus MTHFR to trzeba być po 2 lub 3 stratach (absurd jakiś)... wtedy dostaje się skierowanie do genetyka. W przypadku badań na trombofilie (wchodzą w nie badanie właśnie tego PAI plus inne ważna w procesie krzepnięcia białka np. V Leidena, protrombina itp) możesz zrobić w każdym momencie. Co do hormonów (ptolaktyna) to bada się w konkretnym dniu cyklu (zazwyczaj na poczatku). Dobrze znaleźć dobrego lekarza, będącego na bieżąco z nowymi badaniami, który Cię mądrze poprowadzi.10.09.2019 Marcel
-
U mnie w tym cyklu zdecydowanie mniejszy wyrzut lh.
Ja nie czuje zupełnie NIC :p
Jedynie zalewa mnie śluz i temp spadła
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3264ed37f1b3.jpgprzedszkolanka:), Wik89, patuniek86, SylwiaLu lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Najwięcej dzieci rodzi się we wrześniu więc nic dziwnego, że taki wysypy jest
Wszystkim którym się udało gratuluje, ja jutro mam mieć okres ale nie robię testu bo nie ma sensu, czekam cierpliwie.przedszkolanka:), Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
Starania o drugie dziecko -
Najmłodsza_staraczka wrote:U mnie w tym cyklu zdecydowanie mniejszy wyrzut lh.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3264ed37f1b3.jpg
Dzialasz dzisiaj?
Ja sluz mialam a teraz juź nie,za to lewy jajnik daje się we znaki -
przedszkolanka:) wrote:Dzialasz dzisiaj?
Ja sluz mialam a teraz juź nie,za to lewy jajnik daje się we znaki
Nie wiem właśnie :p
Seks ostatnio był wczoraj jakoś o 5 rano :p
Niby chciałam dzień przerwy, ale z innej strony jutro skoro pewnie będzie owu to bez sensu, chyba ze owu w poniedziałek ... ale raczej działamy dzisiaj :p02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
17.12 - Transfer 3.2.2
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
-
nick nieaktualny
-
Najmłodsza_staraczka wrote:U mnie w tym cyklu zdecydowanie mniejszy wyrzut lh.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3264ed37f1b3.jpg
Najmłodsza - rozumiem ze takie testy to wynik pozytywny?
Pytam bo zrobilam dzis pierwszy raz w zyciu test owu i mam podobny wynik tzn diwe takie same kreski, kreska testowa nie jest ciemniejsza od kontrolnej. Tu wrzucam
https://zapodaj.net/489b1f39fa56c.jpg.html
Co sadzicie o tym?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2018, 18:59
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Co do owulaków to moje zdanie jest takie: jeśli kreski są takie same (w tych testach z domowego laboratorium, czyli czułość 30) to owulacja jest 24-36 h później. Więc po identycznych kreskach dnia następnego widziałam dużo mocniejszą kreskę testową i po kilku godzinach po tym była już owulacja.
Wik89 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Pizza, winko, a jak dzieci pójdą spać robimy kolejne :p
przedszkolanka:), Lami lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2
-
Jaka ja głupia, jaka naiwna... wmawiałam sobie że jak już się uda z tą ciążą to wyluzuje. Oczywiście że nie. Teraz że znowu beta może za niska (wiem, przyrost wazny, nie jeden wynik), a ze w poprzednich ciazach na poczatku w sumie beta ok, a pozniej zaczela swirowac, wiec pewnie teraz tez tak bedzie, ze moze powinnam miec wiecej objawow, a moze brzuch za bardzo ciągnie. Strzelcie mnie w ten durny łeb bo chyba zwariowalam ^^
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2018, 20:06
01/2017 - 8tc[*] 06/2018 - 10tc [*] Hashimoto, nadpłytkowość, PAI1 hetero, Mthfr homo, ANA(+)