Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Lprzedszkolanka:) wrote:Monia oby tak dalej
IzaW skoro spuchłam i jest ropa to na bank stan zapalny ehh,jest lepiej,ale czuję to i boję się ..
Ja bym wzięła antybiotykprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Izaw wrote:To ja bym brała antybiotyk, tym bardziej że jeszcze jesteś przed owu tak? Szkoda żeby się ten stan zapalny pogorszył jeszcze
-
U Nas zrobilo sie fajnie, zrelaksowalam sie i w trakcie staran polala sie krew... calkiem duzo krwi. Musielismy przerwac. Moje nadzerki do tej pory krwawily tylko raz dwa lata temu i nie az w takiej ilosci. Boje sie... tym bardziej po tym zgrubieniu, ktore wczoraj odkrylam. Chyba sprobuje sie dostac w poniedzialek do lekarza... i jak mam sie nie zalamywac...
-
nick nieaktualnyDziewczyny, u mnie @ jeszcze nie ma, ale czuje, ze jest o krok. Test negatywny, niestety sie nie udalo.
Wam zycze spelnienia marzen w magicznym grudniu i pozbycia sie wszystkich okropnych dolegliwosci, chorob, hamulcow, ktore blokuja droge do szczescia. Tym z Was, ktore testowaly z niepowodzeniem, zycze mimo wszystko radosnych i spokojnych swiat, a takze duzo taktu i zrozumienia ze strony bliskich podczas wigilijnych zyczen. Jak nie grudzien, to moze styczen, on jest prawie tak samo magiczny Ja w miedzyczasie bede cieplo myslec o moim Aniolku, choc stracilam Go zaledwie w 8.tygodniu, wciaz kocham calym sercem i traktuje jak moj maly cud. Swieta to dobry czas, by sie zatrzymac, wspomniec, zastanowic. Powodzenia, Staraczki :*
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny.
Nie znamy sie jeszcze, ale chciałam sie przywitac Nie udzielam sie tutaj, ale wątek czasem podczytuję.
Nie spie od 7, musiałam poleciec siknąć na test. Postanowiłam tu napisać, booo chyba cosik wyszło: https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3ecdaef90574.jpg
Czy Wy tez cos widzicie? Przepraszam za foto z odległosci, ale mam okropny aparat w tel.i z bliska nie chce łapać ostrości.
Jestem 13dp Ovitrelle i jakies 11dpo, wiec to juz chyba nie zastrzykkłot, Agagusia, KAL lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Najmłodsza to teraz niech się wgryza żołnierzyk
Może i macie racje,žeby brac. Lepiej teraz (juz bym miała 2 dawki za soba) niż przed testowaniem..
Ja już wczoraj Ci pisałam, że najlepiej wziąć antybiotyk . Niepotrzebnie sie tyle meczysz Kochana! Szczególnie, że masz lek dedykowany dla staraczek i kobiet cieźarnych. Na tym etapie nie ma on wpływu na komórkę jajową. Co najwyżej może trochę przesunąć owu ale to prędzej nieleczony stan zapalny niż sam antybiotyk tego typu.XxMoniaXx lubi tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
nick nieaktualny
-
Selina wrote:Cześć dziewczyny.
Nie znamy sie jeszcze, ale chciałam sie przywitac Nie udzielam sie tutaj, ale wątek czasem podczytuję.
Nie spie od 7, musiałam poleciec siknąć na test. Postanowiłam tu napisać, booo chyba cosik wyszło: https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3ecdaef90574.jpg
Czy Wy tez cos widzicie? Przepraszam za foto z odległosci, ale mam okropny aparat w tel.i z bliska nie chce łapać ostrości.
Jestem 13dp Ovitrelle i jakies 11dpo, wiec to juz chyba nie zastrzyk
Jest wyraźna kreska. Gratuluję. Ja pierwszy test robiłam 12dpo Ovitrell i potem obserwowałam czy kreska ciemnieją. U mnie jak widać się udało. Trzymam kciuki aby u Ciebie było podobnieSelina lubi tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Anhydra wrote:Ja już wczoraj Ci pisałam, że najlepiej wziąć antybiotyk . Niepotrzebnie sie tyle meczysz Kochana! Szczególnie, że masz lek dedykowany dla staraczek i kobiet cieźarnych. Na tym etapie nie ma on wpływu na komórkę jajową. Co najwyżej może trochę przesunąć owu ale to prędzej nieleczony stan zapalny niż sam antybiotyk tego typu.
Owu myślę juź za mną,bo śluzu brak,tempka rośnie,brzucha nie czuję. To ostatni dzwonek na antybiotyk.. tyle że opuchlizna zeszła,ale jednak czuję bol (zwlaszcza teraz jak jem..). Dobra,dam recepte mamie do wykupienia. -
nick nieaktualny
-
Czy wczorajszy test mam uznać za negatywny jeszcze?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1ea235ae228a.jpg02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
17.12 - Transfer 3.2.2
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
-
Najmłodsza, pisałam wczoraj, że u mnie już taki ciemny to szczyt i owu za kilka godzin (do 12), a wczorajszy wskazywał, że owu za 24-36 h.
Salina, gratuluję! Czekamy na wynik bety!Selina lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
XxMoniaXx wrote:Dla mnie juz wczorajszy byl + ale dzis juz mega
Udanych staran
A mówiłeś ze w pt odbierasz wyniki M.
I jak wyszly?
Nie jestem w stanie odpowiedzieć na to pytanie
Rozmawialam na razie na ich temar z Reset z forum i ogólnie te wyniki są ok. Są pewne kwestie, które mnie martwią, dlatego nie wypowiadam się o tym jakoś szczególnie przed wizyta chociaż u ginekologa chociaż może uda się jutro dostać do androloga02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2
-
Jak w normie to ok nie masz sie co martwic
My tez bylibyśmy juz po ale choroba musiała wszystko skomplikowac.
Moj bierze antybiotyk nie wiem.. Raz na rok ? No i oczywiscie akurat teraz w momencie najmniej korzystnym.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2018, 09:45