Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemko, jak się dzisiaj czujesz? Oby nic groźnego to nie było. Napisz nam w poniedziałek po wizycie co i jak.
Od dzisiaj wieczorem zaczynam smarowanie tym progesteronem. Nie nastawiam się na ten cykl. Na poprzedni byłam jakoś bardziej nakręcona. Zobaczymy czy tak zostanie do testowania.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
XxMoniaXx wrote:Jak w normia to ok nie masz sie co martwic
Niestety nie wszystko w normie :p
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Lami wrote:Nikodemko, jak się dzisiaj czujesz? Oby nic groźnego to nie było. Napisz nam w poniedziałek po wizycie co i jak.
Od dzisiaj wieczorem zaczynam smarowanie tym progesteronem. Nie nastawiam się na ten cykl. Na poprzedni byłam jakoś bardziej nakręcona. Zobaczymy czy tak zostanie do testowania.
Ja się od wtorku będę smarować ! :p
Może od środy
Ja się tez nie nastawiam, bo szanse u nas marne. Ale skoro owu z droznego jajowodu mam raz na jakiś czas, trzeba zwiększyć szanse :pAnhydra lubi tę wiadomość
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
17.12 - Transfer 3.2.2
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
-
nick nieaktualnyNikodemka wrote:U Nas zrobilo sie fajnie, zrelaksowalam sie i w trakcie staran polala sie krew... calkiem duzo krwi. Musielismy przerwac. Moje nadzerki do tej pory krwawily tylko raz dwa lata temu i nie az w takiej ilosci. Boje sie... tym bardziej po tym zgrubieniu, ktore wczoraj odkrylam. Chyba sprobuje sie dostac w poniedzialek do lekarza... i jak mam sie nie zalamywac...
A powiedz mi czy miałaś kiedys robioną histeroskopię? -
Najmłodsza_staraczka wrote:Niestety nie wszystko w normie :p
Nie no może ze 2, max 3 parametry byly w normie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2018, 10:08
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Ja biorę ten antybiotyk. Dobrze mówicie- stan zapalny gorszy niż duomox.
Najmlpdsza to czekamy na wieści! A owulak cudny! Ciekawe jak u mnie bo mamy w planie powtórkę staran ;p
Monia a ja infekcja,teraz ząb- tez w najmniej odpowiednim momencie -
nick nieaktualnyDziewczyny u mnie już drugi miesiąc z rzędu dopada mnie przeziębienie pomiędzy ovu a @ czy ewentualnym testowaniem więc pewnie i w tym miesiącu nic z tego nie będzie gardło mam caaałe czerwone, jakbym miała mieć anginę. Nic nie idzie po mojej myśli
Najmłodsza daj znać po wizytach, jak lekarze na te wyniki patrzą. -
Lami - czuje sie dzis fatalnie, szczegolnie psychicznie. Ujrzenie dwoch kresek zeszlo teraz na drugi plan, caly czas mysle o tym skad moglo byc te krwawienie. I co najgorsze watpie czy uda mi sie dostac tak na szybko do mojej lekarki, a nie chce isc do nikogo innego. Wydaje mi sie, ze to nie nadzerka, bo ostatnim razem kiedy krwawila czulam szczypanie i stan zapalny, a teraz nic... Eh
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Selina wrote:Cześć dziewczyny.
Nie znamy sie jeszcze, ale chciałam sie przywitac Nie udzielam sie tutaj, ale wątek czasem podczytuję.
Nie spie od 7, musiałam poleciec siknąć na test. Postanowiłam tu napisać, booo chyba cosik wyszło: https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3ecdaef90574.jpg
Czy Wy tez cos widzicie? Przepraszam za foto z odległosci, ale mam okropny aparat w tel.i z bliska nie chce łapać ostrości.
Jestem 13dp Ovitrelle i jakies 11dpo, wiec to juz chyba nie zastrzyk
Selina po cichu gratuluję i bardzo się cieszę! Tak czułam że będziesz mieć niespodziankęSelina lubi tę wiadomość
27 lat
9cs -
Mnie pobolewa jajnik.
Stawiam na owu dzisiaj mimo wszystkoprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
17.12 - Transfer 3.2.2
-
Nikodemka wrote:Lami - czuje sie dzis fatalnie, szczegolnie psychicznie. Ujrzenie dwoch kresek zeszlo teraz na drugi plan, caly czas mysle o tym skad moglo byc te krwawienie. I co najgorsze watpie czy uda mi sie dostac tak na szybko do mojej lekarki, a nie chce isc do nikogo innego. Wydaje mi sie, ze to nie nadzerka, bo ostatnim razem kiedy krwawila czulam szczypanie i stan zapalny, a teraz nic... Eh10.09.2019 Marcel
-
Oleczka94 wrote:Dzoewczyny jade zbadac prywatnie tsh i proga prywatnie. Zastanawiam sie nad ft3 lub ft4, ktore wazniejsze? Wiem ze powinnam zbadac oba, ale za 3 badania zaplace 90f, takze...
W ciąży ważniejsze jest ft4
Samego tsh nie badaj, szkoda kasy, nic Ci to nie powie
Jak już to koniecznie chociaż z ft4.
Sprawdzasz też czy bhcg rośnie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2018, 12:05
17.12 - Transfer 3.2.2