Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Oleczka94 wrote:Druga beta jutro. No ale ja mialam pol roku temu tsh ok. 2,6 wiec chyba tsh tez musze zbadac. Nie? Czy faktycznie to nie ma sensu.
Zbadaj, ale koniecznie ft4 tez. Samo tsh nic Ci nie powie02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Kobitki, możecie polecić konkretne nazwy i producentów B12 i kwasu foliowego metylowanego? Jeśli coś źle napisałam, to wybaczycie, bo jeszcze nie do końca w temacie. Moje zapasy zwykłych się kończą i chyba na wszelki wypadek można brać metylowane, prawda?Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Owulak już całkowicie negatywny, czyli owulacja albo była, albo będzie koło 20dc tak, jak zazwyczaj... Albo nie będzie jej wcale.
Straciłam kompletnie wiarę w ten cykl, wszystko zaczyna mi być obojętne. Te krwawienie mnie rozbiło, mam ochotę już się nie starać, tylko czekać cierpliwie na okres.
Teraz trzymam kciuki za Was -
nick nieaktualny
-
Przedszkolanko - ja dzisiaj też dzień pod znakiem pierników. Taki mam plan. Skoczę tylko na progesteron w środę, żeby nie było, że nie zrealizowałam postanowienia i tyle... W styczniu znowu zeświruję
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Przedszkolanko - ja dzisiaj też dzień pod znakiem pierników. Taki mam plan. Skoczę tylko na progesteron w środę, żeby nie było, że nie zrealizowałam postanowienia i tyle... W styczniu znowu zeświruję
zrób a reszte zostaw na styczen -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOleczka94 wrote:Dzoewczyny jade zbadac prywatnie tsh i proga prywatnie. Zastanawiam sie nad ft3 lub ft4, ktore wazniejsze? Wiem ze powinnam zbadac oba, ale za 3 badania zaplace 90f, takze...
oba! 90 pln warte zajścia w ciążę chyba...
Przedszkolanka, nie. Ciążą to cudowny stan