Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wiedziałam, ze można mieć takie ilości śluzu płodnego :p czyżby dopiero teraz zaczęły działać suple ?
Nie wien kiedy owu. Pogubiłam się.
Jak na złość nie mam zbytnio poniaru temp z dzisiaj .. tzn mam 3 różne, ehWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2018, 21:01
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
U mnie 12dpo i tez zaliczam się do tych „bez objawów” trochę nerwowa, trochę cycki bolą czuje w środku ze znowu będzie porażka dlatego nawet nie mam odwagi na test a tak liczyłam na grudzień,pozostało teraz tylko czekanie ..15.08.19r. Wojciech ❤️
-
Najmlodsza a bardzo się różnią? Moje 3 ostatnie(wyższe,przez co mi dziwnie owu wykazało) to albo przez zęba albo malo snu bo ostatnio Pola sie budzi w nocy i misie układa ;p
Tęczova cykl jeszcze trwa!;)wszystko jest ok i wierze,że to TEN cykl;)
RudaAnna za 2 dni możesz robic jak @ nie będzie i oby nie bylo!tęczova lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Najmlodsza a bardzo się różnią? Moje 3 ostatnie(wyższe,przez co mi dziwnie owu wykazało) to albo przez zęba albo malo snu bo ostatnio Pola sie budzi w nocy i misie układa ;p
Tęczova cykl jeszcze trwa!;)wszystko jest ok i wierze,że to TEN cykl;)
RudaAnna za 2 dni możesz robic jak @ nie będzie i oby nie bylo!
bardzo
najniższa to 36,34 a najwyższa 36, 7402.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualnyNona wrote:Selina!!!! A gratki!!!
Cos inaczej w tym cyklu działałas? Ja Cię oczywiście kojarzę. Trzymam kciuki!
Wracamy z mega weekendu, ja zrelaksowana.
Jestem po histero (pazdziernik), usunieciu polipa i leczeniu konskimi dawkami bakterii obecnej na endometrium. Mozliwe, ze to było przeszkodą w zagniezdzeniu.
W tym cyklu tuz po skonczeniu antybiotyków miałam zastrzyk w 13dc z gonapeptylu i ovitrelle. Pozniej dupek od 18dc i cały czas biorę. Nie miałam w sumie nic nowego procz tego gonapeptylu, aczkolwiek ja widzę tu jednak skuces w histero i leczeniu pozniej
Gdzie byliście na weekend?Nona lubi tę wiadomość
-
hej kochane. musze was nadgonic. jakies nowe kreseczki. Ja zapracowana plus ogarniam chalupe na swieta. tak ze zniklam na pare dni. angielski lekarz wyslal mnie do kliniki leczenia nieplodnosci. w sobote mam wizyte u polskiego ginekologa I monitoring. dupek juz domnie dotarlo. dzis 6 dc. tak ze za jakies 6-7-8 dni owulacji. mam nadzieje ze cos sie ruszy w tym cyklu. as moj zostal skierowanie na badanie krwi testosteron progesterone I tsh. p.o. wyniku badania nasienia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2018, 22:19
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Nona - ja przyjmuje, ze mialam owu 10dc, choc nie jestem pewna, ale jesli tak bylo to jestem 7dpo, wiec podobnie. Postanowilam, ze zatestuje w urodziny, czyli za 3 dni, z totalnym luzem. Nie bylabym soba gdybym tego nie zrobila, wierze w magie :d
Bolalo mnie dzis podbrzusze. A raczej tak cmilo. Mam nadzieje, ze nie ma to nic wspolnego z tym wczorajszym krwawieniem.kalcia64 lubi tę wiadomość
-
Najmłodsza_staraczka wrote:bardzo
najniższa to 36,34 a najwyższa 36, 74
Niezapominajko cieszę się,że masz wsparcie w mężu i tak pozytywnie to wszystko napisałaś nowy rok zaczniesz z przytupem!
Kalcia daj znać po wizytach
Nikodemko a to ból jakiś inny niż zawsze? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sasanka, przykro mi. Życzę powodzenia w tym cyklu!
Nikodemko, w takim razie luzik, odpocznij w grudniu.
Nona, jakaś Ty silna! Podziwiam silną wolę
A ja słuchajcie mam dokładnie to samo , co w poprzednim cyklu. Trzy dni po owulacji jakaś jelitówka. Tak sobie myślę, że w poprzednim cyklu chyba się ten bąbelek próbował zadomowić, stąd ten cień 8 dnia. Może teraz jest powtórka. Wrzucam na luz. Dzisiaj praca 13 h, jutro już niczym się nie przejmuję i odpoczywam. Może tym razem się zadomowi Posmarowałem się progesteronem, włączyłam acard. Więcej już nie zrobię.Sasanka5 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Przedszkolanko - bol taki jak owulacyjny albo jak na kilka dni przed okresem.
Jade dzie na progesteron, akurat bede w poblizu labu, ale nie licze na cud. Zrobie z ciekawosci...
Ciekawa jestem czy bez luteiny nie bedzie problemu z przyjsciem @ skoro bralam ja co miesiac przez ostatnie pol roku -
Selina wrote:Cześć dziewczyny.
Nie znamy sie jeszcze, ale chciałam sie przywitac Nie udzielam sie tutaj, ale wątek czasem podczytuję.
Nie spie od 7, musiałam poleciec siknąć na test. Postanowiłam tu napisać, booo chyba cosik wyszło: https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3ecdaef90574.jpg
Czy Wy tez cos widzicie? Przepraszam za foto z odległosci, ale mam okropny aparat w tel.i z bliska nie chce łapać ostrości.
Jestem 13dp Ovitrelle i jakies 11dpo, wiec to juz chyba nie zastrzyk
Selina, jak miło Cię widzieć w tym wątku Gratulacje. Była już beta?22.06.2020 Luiza :*
XII 2018 poronienie zatrzymane; Łucja - 10tc [*]
Hashimoto od 2007
Starania od XII 2015
jajowody drożne, histeroskopia ok
Mąż - morfologia 6%
AMH 8,07; 3 x UIU
X 2018 elektrokauteryzacja jajnika, usunięcie ognisk endometriozy
mthfr hetero, kwas metylowany i wit prenatalne -
nick nieaktualnySylwiaLu wrote:Selina, jak miło Cię widzieć w tym wątku Gratulacje. Była już beta?
Krew już upuscilam przed chwilą. Dopłaciłem za cito a Pani do mnie, że do 8h będzie wynik. Kurde wcześniej było do 3h ;> Coś się spsula DiagnostykaSylwiaLu, Nona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny