Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:Oglądam Uwage i jednego nie rozumiem..skoro ta baba odprowadzała dzieci do szkoly to o co kaman? Nikt nic nie widzial? Nie wiedział? Mieli komunię,źle byli ubrane. Nikt tego nie sprawdzał?
Ja się poryczałam. Jak można być takim obojętnym? ! Mam nadzieję, że w więzieniu strażnicy przekażà wspòłwięźniom info, że ten ojciec wykorzystywał seksualnie dzieci. Życzę mu wszystkiego co najgorszeprzedszkolanka:), Izaw lubią tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Niezapominajka2 wrote:Łoooo, jaka zajebista kreska, w życiu takiej nie widziałam na tych testach
Nie martw się na zapas, już tutaj taka jedna była, co poszła w połowie cyklu do gina a tam zero śladów odbytej ani nadchodzącej owulacji a 10 dni później test pozytywny
Makalotia - tak, o Tobie mowiękark, Niezapominajka2, Julia93 lubią tę wiadomość
-
Tylko jak cos...
Ja teraz to cos na tym tescie ciagle widze.. W jednym miejscu.
Tylko po pierwszym negatywnym tescie sie ekurzylam i : pilam piwo, wczoraj na urodzinsch 2 kielichy likieru wysoko %, biore proszki od przeziebienia i grypy jakie popadnie, totalnie na siebie nie uwazam .. A to niedozwolone.
Jutro sie wszystko okaze.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJejku, Domi!!! Ja mam te testy - biało niebieskie opakowanie, napisy po polsku, a w środku mocno granatowe! Kurde, to ja się zastanwiam czy jutro wogóle sikać... Niby miałam 4 testy na ten cykl wyliczone,,,,, czyli chciałam od 9dpo do @ testować, tu lipa
-
XxMoniaXx wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c2e779a0e287.jpg
Te ?
Edit. Ale 2 dni później z rana kreska była ledwo widoczna, znowu popołudniu już okWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2018, 20:30
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam te co Kark pokazała no ale jeden był wadliwy, drugi pokazał z siłą rażącą jak robiłam z tydzień temu z ciekawości to też wyszedł ładny. A dziś klops.
Więc bez obaw, po prostu trzeba obsikac kilka
Monia, przyznam się, że jak zrobiłam test wieczorny 11dpo i szliśmy do znajomych, a na tym teście wyszedł przeterminowany delfin to też wypiłam drina. Jak mi następnego dnia wyszły dwie kreski to myślałam, że siebie uduszę za tego drinka.. Ale trudno stało się -
nick nieaktualny
-
Byłam u gina.
Po rozmowie o tym jak wyglada kwestia wymazow w czasie hsg zdecydowałam się na badanie. Już nie ważne, nie krzyczcie :p
Mam niedrożny prawy jajowod, dostałam skierowanie na laparoskopię. Stary ma zrobić badanie nasienia, potem będziemy stymulować żeby skrócić cykle.
Chyba mi smutno.
Eh, dlaczego moje przeczucia mnie nie myliły ?
Niedrożność albo po cc, po jakimś stanie zapalnym albo tak jak ja sadze - endometrioza mi się przypalatala. Dlatego mimo ze laparoskopia do rozważenia na pewno zrobie.02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Laski, jak się sprawdzi mój sen to normalnie zamykam swój biznes i otwieram wróżenie ze snu! będę dużo spała i wróżyla innym
Monia pokaż ten test co robiłaś, może też masz delfinaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2018, 21:00
kark lubi tę wiadomość