Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Trzymam kciuki Monia- może faktycznie późna implantacja była .
P.S. Dziewczyny przyznam sie nieśmiało, że ustawiłam suwakDomi_tur, Wik89, Niezapominajka2, patuniek86, kark, Agagusia, przedszkolanka:), madziorek86, Beti82, Izaw, moyeu, Sung, k878 lubią tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Dobry wieczór,przyszłam do was będę testować w piątek , w sobotę powinnam mieć okres .
Przyznaję że test robiłam w sobotę i chyba mam halucynacje bo widziałam słabą kreskę.
Jeśli pomożecie to wam wkleje zdjęcia , zapomniałam jak to się robi
Jestem mamą 3 letniej dziewczynkismeg lubi tę wiadomość
Córka 2015 -
Anhydra wrote:Trzymam kciuki Monia- może faktycznie późna implantacja była .
P.S. Dziewczyny przyznam sie nieśmiało, że ustawiłam suwak
No i cudnie! ja poczekam do czwartku :p
Aa gdyby któraś z Was miałam problem z pęcherzem, to po wydaniu prawie stówy na wszystkie dozwolone środki... Dzis uratowała mnie moja Pani z apteki i jej "kuleczki" homeopatyczne, godzina i pieczenia nie maAnhydra lubi tę wiadomość
-
BumBum23 wrote:Dobry wieczór,przyszłam do was będę testować w piątek , w sobotę powinnam mieć okres .
Przyznaję że test robiłam w sobotę i chyba mam halucynacje bo widziałam słabą kreskę.
Jeśli pomożecie to wam wkleje zdjęcia , zapomniałam jak to się robi
Jestem mamą 3 letniej dziewczynki
Zapodaj.net i wybierz na forum
-
Julia93 wrote:powtórz sobie jutro jeśli masz test, powinna być mniej gimnastyczna kreska
Nie wierzę że tak szybko by się udało , dopiero pierwszy cykl i to tak że 2 razy tylko w te dni się kochaliśmyCórka 2015 -
No cień jest zrób jutro koniecznie, jeśli to test z soboty to dziś już byłaby wyrazniejsza a jutro już w ogóle
A tak nawiasem mówiąc, to my seks mieliśmy tylko raz w tym okresie okoloowulacyjnym :p bolały mnie jajniki więc namówiłam mojego żeby nie szedł do pracy na nockę, zjedliśmy kolacje, obejrzeliśmy kryminał i... ❤️Anhydra, Izaw, smeg lubią tę wiadomość
-
BumBum23 wrote:Test robiłam 8 dni przed terminem miesiączki stąd myślałam że mam zwidy , w pierwszej ciąży porządnie było widać jak w dniu miesiączki miałam plamienie implantacyjne .
Nie wierzę że tak szybko by się udało , dopiero pierwszy cykl i to tak że 2 razy tylko w te dni się kochaliśmy
Nie chcę burzyc nadziei ale to raczej mało możliwe, żeby wyszedł Ci pozytyw w 6dpo, wiec albo owulka była wcześniej albo to evap...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2018, 21:44
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Witajcie Dziewczyny. Zrobiłam dziś test rano- wynik pozytywny. Wieczorem powtórzyła, kreska o wiele mniej widoczna, a test czulszy bo 10.Jestem po dwóch ciazach obumarlych i ciąży biochemicznej z poprzedniego cyklu. Teraz znów pozytywny.. dziewczyny, czy któraś z Was również Tak miała? Test robiony 3-4 dni przed @, wiem że to zbyt wcześnie ale jestem na zastrzykach i acardzie, więc lekarz kazał sprawdzać wcześniej