Grudniowe, świąteczne testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Przedszkolanka ale ja bym w ten sposób nie pisala,tu niby razem się wspieramy w tym a jak się udało nawet słowa gratulacje nie było albo że się cieszy że super. Cieszyła bym się z jej ciąży bo wiedziała bym że i nam się uda przez by mi nie przeszło żeby dziwne testy walićCórka 2015
-
Niezapominajka2 wrote:Ja już bym sobie darowała tę koleżankę. .. bardzo słabo się zachowuje. Żeby nawet nie pogratulować... to już nie wiem ile trzeba mieć w sobie jadu. Pewnie jevli zaraz zajdzie to do Ciebie pierwszej przyleci się pochwalić, że nie jest gorsza. Łajza.
Z pewnością nawiązała do tego bo swego czasu pisałyśmy o tym z nutką zazdrości że inne mają a my nie.
Z bezrobociem tak samo,pisałam że wiele kobiet wychowuje dzieci i po 30 odnoszą sukces zawodowy odpowiedziała że jedna na mion,tak jak by we mnie nie wierzyła Do niej nawet nie dociera że mój czas na rodzeństwo dla córki jest krótszy ze względu na ten brak narządów. Już się nie odzywam do niej zobaczę jaki temat podciągnie jak się odezwie.
Nie wiem czy tak z ironią też napisałaś o tych gratulacjach ale no zabolało mnie bo radości z jej strony zero tylko na pierwszy ogień atak byl.Do jakiejś patologii nie należę, mimo że nie pracuje i nie mam tych pieniędzy na córkę to mamy życie na standardowym poziomie i nie żyjemy tzw od 1 do 1Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2018, 15:59
Córka 2015 -
nick nieaktualny
-
czy ktoras z was uzywa tego czego dupacka czy jak to sie tam nazywa ze wzgledu na niski progesterone. Polski ginekolog mi powiedzial ze z tym progesteronem nie wie czy tak dokonca jest zle bo nie mam plamien miedzy cyklani. Postaram sie pogadac zeby mi to angielski lekarza mi przepisal hormon. a jesli nie co myslicie o urzyciu go na plasma reke.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
BumBum23 wrote:Duphaston, czytając dziewczyny z UK wątpię że ci przepiszą Zrób badania progesteronu. Nie trzeba plamić aby wiedzieć że się ma go za mało.
Na własną rękę bym nie brała.[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
BumBum23 wrote:Po tym 500+ już jej nie odpisałam.
Z pewnością nawiązała do tego bo swego czasu pisałyśmy o tym z nutką zazdrości że inne mają a my nie.
Z bezrobociem tak samo,pisałam że wiele kobiet wychowuje dzieci i po 30 odnoszą sukces zawodowy odpowiedziała że jedna na mion,tak jak by we mnie nie wierzyła Do niej nawet nie dociera że mój czas na rodzeństwo dla córki jest krótszy ze względu na ten brak narządów. Już się nie odzywam do niej zobaczę jaki temat podciągnie jak się odezwie.
Nie wiem czy tak z ironią też napisałaś o tych gratulacjach ale no zabolało mnie bo radości z jej strony zero tylko na pierwszy ogień atak byl.Do jakiejś patologii nie należę, mimo że nie pracuje i nie mam tych pieniędzy na córkę to mamy życie na standardowym poziomie i nie żyjemy tzw od 1 do 1
Ale koleżanka ... Skoro ona jest w ciąży to w ogóle nie rozumiem jak może się nie cieszyć z Twojej jedni chcą najpierw zająć się karierą inni macierzyństwem, to każdego wolny wybór:) -
Natalia1992 wrote:Ale koleżanka ... Skoro ona jest w ciąży to w ogóle nie rozumiem jak może się nie cieszyć z Twojej jedni chcą najpierw zająć się karierą inni macierzyństwem, to każdego wolny wybór:)Córka 2015
-
Jeeeest śluz płodny!!! Strasznie się cieszę! Pomyślicie, że jestem nienormalna, ale nie widziałam go od czerwca.
Ilość nie powala, ale jest! Ulżyło mi
Nona, Arashe, przedszkolanka:), Beti82, Domi_tur, Lami, Izaw, Iga66, Szczęściara, Sasanka5, k878, Agagusia, Wik89, Anhydra, patuniek86 lubią tę wiadomość
-
kalcia64 wrote:jak dostane kolejne skierowanie
Wiem że robią 3 i 5 oraz 21 i 23 lekarz zlecał mi na 21 i 23 też norma była do 30 a mi wyszło 10 z hakiem to był cykl w którym zaszłam w ciążę i dostałam duphaston do 12 tygodnia ciążyCórka 2015 -
BumBum23 wrote:W którym cyklu badania robiłaś?
Wiem że robią 3 i 5 oraz 21 i 23 lekarz zlecał mi na 21 i 23 też norma była do 30 a mi wyszło 10 z hakiem to był cykl w którym zaszłam w ciążę i dostałam duphaston do 12 tygodnia ciąży[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Nikodemko super!
Kalcia mam stymulacje clo+ dupek
Edit: jak szukacie prezentu dla dziadków to mam w ofercie jaśki specjalne- na stronie
Kochana, przypomnij nazwę na fanpage'a, moja siostra akuart szuka prezentu