GRUDNIOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja w tym cyklu totalnie odpuszczam. Brak czasu i inne sprawy na glowie. Postanowilam tez serduszkowac tylko raz w dzien owulacji. Przestalam czytac fora nakrecac sie itd jakos mi z tym lepiej18.03.2020 Pozytywny test
02.2020 Invimed Poznan
01.2019 brak akcji serca
24.12.2018 pozytywny test
11+2 [*] Aniołek, puste jajo
8cs o 2 maluszka UDANY !!!
06.06.2018 pozytywny test ❤ rosnij kruszynko
02.2017 zdrowa córka -
alegzi wrote:My też zazwyczaj zaczynamy od 7-8 dc i co 2 dni
Taktyka na celowanie jest polecana u par z problemem kiepskiego nasienia, ale wtedy trzeba miec pewność co do dnia owulki... -
alegzi wrote:Mi też gin. co, że co 2 dni. W dniach płodnych też mam dylemat czy kochać się codziennie czy tak jak pow.gin.
Ikulinka29 lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Roza86 wrote:My od 10 dc co dwa dni. Chyba, że coś wypadnie... W tym cyklu wyjatkowo celowalismy w punkt. Ale nie polecam, chyba, że ktoś robi USG... Ja nie mam pewności, czy owu była...testy owub nie wyszły. Mam przeczucie, że zmarnowałam cykl!
Taktyka na celowanie jest polecana u par z problemem kiepskiego nasienia, ale wtedy trzeba miec pewność co do dnia owulki...
Ja też zawsze mam nadzieję zacząć od 10-11dc, ale mężulo nie wytrzymuje, więc co ja biedna mogę zrobić? Dziś mam 17dc i pobolewał mnie lewy jajnik. Pobolewał albo sobie ubzdurałam co jest wielce prawdopodobneWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2017, 19:27
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
BlackDi wrote:Drogie Kobietki! Pierwszy raz udzielam się na forum. O ile @ nie przyjdzie wcześniej chciałabym dołączyć do testowania 14.12. Staramy się z mężem,, niezobowiazujaco'' od 5 lat... Kilka cykli z clo i luteiną, ale póki co nic. Teraz przygotowujemy się do inseminacji. Wczoraj, w 14 dniu cyklu czułam kłucie jajnika, po czym pojawiło się po południu jednorazowe ok 1,5 godzinne krwawienie - pierwszy raz mi się to przytrafiło! Było ♥️, a dziś ciągnięcie w podbrzuszu. Czy to już po owulacji? W poniedziałek wizyta u lekarza od leczenia niepłodności, odbiór wyników badań i instrukcje co dalej. Ale chciałabym, żeby jednak udało się w tym cyklu - bez inseminacji. Jak myślicie, ponowić starania jeszcze dziś? Trzymam kciuki za Was wszystkie i za siebie, bo czasem już można zwariować od tych urojonych objawów...
Hejka!!!
Ja testuję dwa dni wcześniej... po 22 sc. Widzę, że nie jestem najstarszą staraczką, heh... Nie zwariowałaś po tylu latach starań? Trzymam za Ciebie kciuki, mam nadzieję, że będzie u Ciebie piękna zielona kropa. Należy Ci się pierwszeństwo!!! -
Czy wam też zablokowała się możliwość dodawania obserwacji na wykresie? Pierwsze 3 dni cyklu (do poniedziałku) mam jasnoróżowe i mogę tam dodawać obserwacje, a od wtorku mam ciemnoróżowe i nie mogę tego kliknąć i nic dodać, jedynie notatki. Obsługuję owu na telefonie. Pierwszy raz coś takiego mam, nie posiadam abonamentu premium
-
Mi moja ginekolog mówiła, zeby co 2 dni, a ostatnio jak bylam na usg u innego, to stwierdzil, ze to za często i dlatego jest problem z zajściem w ciążę... Plemnik dojrzewa 72h i dlatego mowil zeby co 3 dni... Popukalam sie tylko po glowie. robimy to kiedy mamy ochote i o!
-
Sanka wrote:Czy wam też zablokowała się możliwość dodawania obserwacji na wykresie? Pierwsze 3 dni cyklu (do poniedziałku) mam jasnoróżowe i mogę tam dodawać obserwacje, a od wtorku mam ciemnoróżowe i nie mogę tego kliknąć i nic dodać, jedynie notatki. Obsługuję owu na telefonie. Pierwszy raz coś takiego mam, nie posiadam abonamentu premium
Coś musieli pozmieniać, ja mam cały wykres na szaro28 lat
6 cykl starań o pierwsze dziecko (luty/marzec 2018)
W zanadrzu: ovarin, żel conceive -> od 4 cs
Grudzień 2017 - cytologia (ok)
Luty 2018 - USG (ok)
"Chcę tylko wiedzieć, do którego punktu wolno mi dojść w moich nadziejach" -
Malinka7 wrote:Mi moja ginekolog mówiła, zeby co 2 dni, a ostatnio jak bylam na usg u innego, to stwierdzil, ze to za często i dlatego jest problem z zajściem w ciążę... Plemnik dojrzewa 72h i dlatego mowil zeby co 3 dni... Popukalam sie tylko po glowie. robimy to kiedy mamy ochote i o!
Jejku... co lekarz to inna opinia. I bądź tu człowieku mądry28 lat
6 cykl starań o pierwsze dziecko (luty/marzec 2018)
W zanadrzu: ovarin, żel conceive -> od 4 cs
Grudzień 2017 - cytologia (ok)
Luty 2018 - USG (ok)
"Chcę tylko wiedzieć, do którego punktu wolno mi dojść w moich nadziejach" -
Madame_butterly wrote:Coś musieli pozmieniać, ja mam cały wykres na szaro
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Ineczka wrote:Opcja premium się tobie skończyła testowa albo wykupisz albo taki zostanie niestety
Nawet w opcji Premium kilka dni do przodu można wpisać tylko notatki tak zawsze bylo
10.05.2015 Aniołek (7tc) ❤
18 cs
07.12.2016 synek ❤ nasza miłość ❤
4cs o rodzeństwo ❤ 28.02.
II kreski 28.03.
01.02. zakończenie kp