Forum Starając się - ogólne Grudniowe testowanie-czyli święta we troje ❤
Odpowiedz

Grudniowe testowanie-czyli święta we troje ❤

Oceń ten wątek:
  • M046IKA Przyjaciółka
    Postów: 106 67

    Wysłany: 8 listopada 2019, 18:13

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak obsługiwać? Czy muszę wykupić Premium czy jak ? Nie ogarniam kompletnie A od 2 dni mam ta mapkę i chciałabym mieć tak widoczny jak u was...

  • doomi03 Autorytet
    Postów: 883 429

    Wysłany: 8 listopada 2019, 18:19

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    M046IKA wrote:
    Jak obsługiwać? Czy muszę wykupić Premium czy jak ? Nie ogarniam kompletnie A od 2 dni mam ta mapkę i chciałabym mieć tak widoczny jak u was...

    Pierwszy miesiąc na of jest darmowy jesli chodzi o prowadzenie wykresu, potem trzeba wykupic premium.
    Jeśli chcesz zeby wykres byl widoczny dla innych to ustawiasz udostępnianie wykresu :)

    11 cs, 28 lat

    °letrox 75 (1/2)
    °D3 2000
    °FolActivin
    °Magnez + B6
  • Turkusowa90 Autorytet
    Postów: 379 220

    Wysłany: 8 listopada 2019, 18:22

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

    Wiadomość wyedytowana przez autora 23 stycznia, 14:18

    Starania od 08.2018 r.
    16cs

    Folik 1^1
    Inofem 1^1
    Witamina d3 1^1
    Olej z wiesiołka 2^1(do owu)
  • Lalia Autorytet
    Postów: 1039 902

    Wysłany: 8 listopada 2019, 18:24

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam pierwszy miesiąc ovufriend dopiero i używam aplikacji na telefonie, Ty też używasz aplikacji?

    8️⃣ cs
    Prolaktyna 12,04 👌
    Progesteron 16,00 💪
    TSH 1,7👍
    Niedoczynność tarczycy, Letrox 50
    Olej z wiesiołka do owulacji🍶
    Prenatal Uno💊
  • Mrs.C Ekspertka
    Postów: 242 206

    Wysłany: 8 listopada 2019, 18:57

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki troszkę się rozpisalyscie.
    U nas emek miał badanie na szczęście jest w porządku.
    Niepokalanka też stosuje od 2miesiecy.
    Domi jakiego stosujesz ?
    Lalia dobrze wiedzieć że pepco wyposażone xd jutro może się przejdziemy jak się obrobimy.

    3jgx3e3kgoaqe99b.png
    15.05.2019 Aniołek [*]
    04.12 Dwie kreseczki
    05.12 PRG 13dpo- 59,03ng/ml
    05.12 beta 13dpo-155,9 ✊
    07.12 beta 15dpo- 493,2 ✊
    10.12 usg-widoczny pęcherzyk ciążowy
    13.12 beta 21dpo 5084,0
    21.12 usg-zarodek z ❤ walcz kropku
  • Lalia Autorytet
    Postów: 1039 902

    Wysłany: 8 listopada 2019, 19:28

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mrs.C wrote:
    Hej laseczki troszkę się rozpisalyscie.
    U nas emek miał badanie na szczęście jest w porządku.
    Niepokalanka też stosuje od 2miesiecy.
    Domi jakiego stosujesz ?
    Lalia dobrze wiedzieć że pepco wyposażone xd jutro może się przejdziemy jak się obrobimy.


    Super, że M w porządku 💪

    W Pepco brakowało tylko świątecznych piosenek 😂

    Dziewczyny, to jak mu się skończy ten pierwszy miesiąc darmowy to trzeba premium tak?

    8️⃣ cs
    Prolaktyna 12,04 👌
    Progesteron 16,00 💪
    TSH 1,7👍
    Niedoczynność tarczycy, Letrox 50
    Olej z wiesiołka do owulacji🍶
    Prenatal Uno💊
  • Evelle28 Autorytet
    Postów: 1363 966

    Wysłany: 8 listopada 2019, 19:31

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalia wrote:
    Super, że M w porządku 💪

    W Pepco brakowało tylko świątecznych piosenek 😂

    Dziewczyny, to jak mu się skończy ten pierwszy miesiąc darmowy to trzeba premium tak?
    Tak trzeba premium...

    15cs.
    28 lat..
    Ovarin, olej z wiesiołka, magnez, omega, Niepokalnek, maca, dong quai.

    Mama Aniołków:
    27.01.2018[*]
    23.11.2019 [*]
  • Evelle28 Autorytet
    Postów: 1363 966

    Wysłany: 8 listopada 2019, 19:34

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co... Ja się czuję jakbym był dopiero przed @.. Pobolewa mnie podbrzusze... Zaczynają cycki boleć.. I zwroty głowy dziś miałam.. Albo coś ze mną jest nie tak, albo sama nie wiem 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

    15cs.
    28 lat..
    Ovarin, olej z wiesiołka, magnez, omega, Niepokalnek, maca, dong quai.

    Mama Aniołków:
    27.01.2018[*]
    23.11.2019 [*]
  • Angie1985 Autorytet
    Postów: 542 344

    Wysłany: 8 listopada 2019, 19:37

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelle28 wrote:
    Wiecie co... Ja się czuję jakbym był dopiero przed @.. Pobolewa mnie podbrzusze... Zaczynają cycki boleć.. I zwroty głowy dziś miałam.. Albo coś ze mną jest nie tak, albo sama nie wiem 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
    Te zioła to nieźle ci namieszały... 😏

    Tsh 11.19:1,28
  • Lalia Autorytet
    Postów: 1039 902

    Wysłany: 8 listopada 2019, 19:42

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelle28 wrote:
    Wiecie co... Ja się czuję jakbym był dopiero przed @.. Pobolewa mnie podbrzusze... Zaczynają cycki boleć.. I zwroty głowy dziś miałam.. Albo coś ze mną jest nie tak, albo sama nie wiem 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

    A tego krwawienia już nie masz? Dobrze pamiętam że krwawienie Ci się pojawiło w 4 dpo? Ile teoretycznie masz do planowanego terminu @?

    8️⃣ cs
    Prolaktyna 12,04 👌
    Progesteron 16,00 💪
    TSH 1,7👍
    Niedoczynność tarczycy, Letrox 50
    Olej z wiesiołka do owulacji🍶
    Prenatal Uno💊
  • Evelle28 Autorytet
    Postów: 1363 966

    Wysłany: 8 listopada 2019, 19:57

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalia wrote:
    A tego krwawienia już nie masz? Dobrze pamiętam że krwawienie Ci się pojawiło w 4 dpo? Ile teoretycznie masz do planowanego terminu @?
    Wczoraj już czysty tampon byl. Brązowe plamienie miałam w 3 dp popołudniu i 4. 5dp miałam brąz z krwia. Więc na noc tampon. I rano troszkę zabrudzony. Wczoraj 6dp. Tylko lekko zabrudzony a pozniek wkładka czysta... Dziś według starego cyklu 7dp. Miesiączka byłaby 14.11

    Wiadomość wyedytowana przez autora 8 listopada 2019, 19:58

    15cs.
    28 lat..
    Ovarin, olej z wiesiołka, magnez, omega, Niepokalnek, maca, dong quai.

    Mama Aniołków:
    27.01.2018[*]
    23.11.2019 [*]
  • Lalia Autorytet
    Postów: 1039 902

    Wysłany: 8 listopada 2019, 20:03

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelle28 wrote:
    Wczoraj już czysty tampon byl. Brązowe plamienie miałam w 3 dp popołudniu i 4. 5dp miałam brąz z krwia. Więc na noc tampon. I rano troszkę zabrudzony. Wczoraj 6dp. Tylko lekko zabrudzony a pozniek wkładka czysta... Dziś według starego cyklu 7dp. Miesiączka byłaby 14.11


    A możliwe, że owulacje miałaś jednak wcześniej niż 7 dni temu? Bo podobno temp może skoczyć nawet po owu. Bo jeśli byś miała owu dzień, dwa wcześniej to to plamienie/krwawienie mogłoby być implantacja. A zauważyłaś podczas tego krwawienia jakiś 1-2 dniowy spadek temp a teraz skok? Chociaż to plamienie to chyba ciut za obfite jak na implantacje bo raczej trwa parę godzin a nie prawie 3 dni, chociaż też czytałam że można je pomylić z bardzo skapa miesiączka..

    Bardzo nietypowa sprawa 🤔

    8️⃣ cs
    Prolaktyna 12,04 👌
    Progesteron 16,00 💪
    TSH 1,7👍
    Niedoczynność tarczycy, Letrox 50
    Olej z wiesiołka do owulacji🍶
    Prenatal Uno💊
  • Evelle28 Autorytet
    Postów: 1363 966

    Wysłany: 8 listopada 2019, 20:07

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalia wrote:
    A możliwe, że owulacje miałaś jednak wcześniej niż 7 dni temu? Bo podobno temp może skoczyć nawet po owu. Bo jeśli byś miała owu dzień, dwa wcześniej to to plamienie/krwawienie mogłoby być implantacja. A zauważyłaś podczas tego krwawienia jakiś 1-2 dniowy spadek temp a teraz skok? Chociaż to plamienie to chyba ciut za obfite jak na implantacje bo raczej trwa parę godzin a nie prawie 3 dni, chociaż też czytałam że można je pomylić z bardzo skapa miesiączka..

    Bardzo nietypowa sprawa 🤔
    wykluczam ta opcje bo nie było seksu wcześniej niż w 19 dc... A temp nie mierze... No dziwna ale co Zrobisz..zresztą mam wykres udostępniony i na nim wszytsko jest

    15cs.
    28 lat..
    Ovarin, olej z wiesiołka, magnez, omega, Niepokalnek, maca, dong quai.

    Mama Aniołków:
    27.01.2018[*]
    23.11.2019 [*]
  • Lalia Autorytet
    Postów: 1039 902

    Wysłany: 8 listopada 2019, 20:09

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelle28 wrote:
    wykluczam ta opcje bo nie było seksu wcześniej niż w 19 dc... A temp nie mierze... No dziwna ale co Zrobisz..zresztą mam wykres udostępniony i na nim wszytsko jest

    Evelle28 żeby zobaczyć Twój wykres to chyba muszę być Twoją przyjaciółką, czy mogę Ci wysłać zaproszenie? 😅

    8️⃣ cs
    Prolaktyna 12,04 👌
    Progesteron 16,00 💪
    TSH 1,7👍
    Niedoczynność tarczycy, Letrox 50
    Olej z wiesiołka do owulacji🍶
    Prenatal Uno💊
  • Evelle28 Autorytet
    Postów: 1363 966

    Wysłany: 8 listopada 2019, 20:12

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalia wrote:
    Evelle28 żeby zobaczyć Twój wykres to chyba muszę być Twoją przyjaciółką, czy mogę Ci wysłać zaproszenie? 😅
    Mam udostępniony dla wszystkich ale pewnie wysyłaj:)

    15cs.
    28 lat..
    Ovarin, olej z wiesiołka, magnez, omega, Niepokalnek, maca, dong quai.

    Mama Aniołków:
    27.01.2018[*]
    23.11.2019 [*]
  • doomi03 Autorytet
    Postów: 883 429

    Wysłany: 8 listopada 2019, 20:18

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mrs.C wrote:
    Hej laseczki troszkę się rozpisalyscie.
    U nas emek miał badanie na szczęście jest w porządku.
    Niepokalanka też stosuje od 2miesiecy.
    Domi jakiego stosujesz ?
    Lalia dobrze wiedzieć że pepco wyposażone xd jutro może się przejdziemy jak się obrobimy.

    Ja mam ten w kapsułkach 120 szt ze Swansona. A Ty?

    11 cs, 28 lat

    °letrox 75 (1/2)
    °D3 2000
    °FolActivin
    °Magnez + B6
  • doomi03 Autorytet
    Postów: 883 429

    Wysłany: 8 listopada 2019, 20:21

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalia wrote:
    Super, że M w porządku 💪

    W Pepco brakowało tylko świątecznych piosenek 😂

    Dziewczyny, to jak mu się skończy ten pierwszy miesiąc darmowy to trzeba premium tak?

    Jeśli chcesz dalej prowadzic wykres to tak. Ewentualnie dziewczyny czas robia po prostu nowe konta co miesiąc zeby mieć dłużej za free.

    11 cs, 28 lat

    °letrox 75 (1/2)
    °D3 2000
    °FolActivin
    °Magnez + B6
  • Lalia Autorytet
    Postów: 1039 902

    Wysłany: 8 listopada 2019, 20:25

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    doomi03 wrote:
    Jeśli chcesz dalej prowadzic wykres to tak. Ewentualnie dziewczyny czas robia po prostu nowe konta co miesiąc zeby mieć dłużej za free.


    Wykupie pewnie na 3 miesiace😉


    Dziewczyny, Wam też wysłałam zaproszenia 😅

    8️⃣ cs
    Prolaktyna 12,04 👌
    Progesteron 16,00 💪
    TSH 1,7👍
    Niedoczynność tarczycy, Letrox 50
    Olej z wiesiołka do owulacji🍶
    Prenatal Uno💊
  • Justyna1719 Autorytet
    Postów: 3795 1556

    Wysłany: 8 listopada 2019, 20:38

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelle28 nie chce Ci robić zbędnych nadziei, ale zrób dla pewności test...

    Ja - 31 lat, mąż - 36 lat
    Ja: badania ok.

    Mąż:
    17.01.2020 wyniki nasienia - brak plemników w spermie ☹️
    - Hormony do poprawy:
    Estradiol 33,06 (0-25)
    Fsh 20,69 (0,9-7,0)
    Lh 17,56 (1,4-7,7)
    Prolsktyna 36,16 (3,0-16,5)
    Testosteron 6,20 (2,27-9,76)
    Tsh 1,819 (0,55-4,78)
    - 07.02.2020 - urolog
  • doomi03 Autorytet
    Postów: 883 429

    Wysłany: 8 listopada 2019, 20:40

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny u mnie pora na podwieczorek 😂 mniaam xD 😅

    cd4b3f0a6cec.jpg

    Lalia, Kitka_87, boo123 lubią tę wiadomość

    11 cs, 28 lat

    °letrox 75 (1/2)
    °D3 2000
    °FolActivin
    °Magnez + B6
‹‹ 5 6 7 8 9 ››

Zajdź w ciążę dwa razy szybciej

Sprawdź OvuFriend Premium

  • wyznaczanie dni płodnych
  • dieta płodności
  • innowacyjny algorytm

Wypróbuj miesiąc za darmo, potem tylko 29 zł / mies.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego

Projekt OvuFriend: "Opracowanie nowych w skali światowej rozwiązań w obszarze uczenia maszynowego wspierających w planowaniu rodziny i pokonywaniu problemu niepłodności" współfinansowany przez Narodowe Centrum Badań i Rozwoju w ramach programu Inteligentny Rozwój 2014-2020.

UTWÓRZ KONTO

Twoje dane są u nas bezpieczne. Nigdy nie udostępnimy nikomu Twojego adresu e-mail ani bez Twojego pozwolenia nie będziemy wysyłać do Ciebie wiadomości. My również nie lubimy spamu!

Twój adres e-mail: 
OK Anuluj
Dziękujemy za dołączenie do OvuFriend!

Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.

Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.

Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.

OK (15)