Forum Starając się - ogólne Grudniowe testowanie-czyli święta we troje ❤
Odpowiedz

Grudniowe testowanie-czyli święta we troje ❤

Oceń ten wątek:
  • Justyna1719 Autorytet
    Postów: 3903 1674

    Wysłany: 8 listopada 2019, 20:46

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doomi03 smacznego 😊, biorę ten są kwas foliowy co Ty 😀

    Ja - 31 lat, mąż - 36 lat

    Starania od czerwca 2018
    Ja: badania ok.
    Mąż: (w dzieciństwie zabieg na wedrujace jądro)
    🔻17.01.2020 wyniki nasienia - brak plemników w spermie ☹️ - jeden plemnik nieruchomy po odwirowaniu..
    🔻23.02 wyniki hormonow:
    Estradiol 33,06 (0-25)
    Fsh 20,69 (0,9-7,0)
    Lh 17,56 (1,4-7,7)
    Prolsktyna 36,16 (3,0-16,5)
    Testosteron 6,20 (2,27-9,76)
    Tsh 1,819 (0,55-4,78)
    🔻07.02.2020 USG jąder - małe jądra:(
    🔻17.02.2020 azospermia, posiew ok
    🔻03.03 wizyta u androloga, jest nadzieja 😊 jądra prawidłowo umieszczone, żylaków nie ma.
    🔻 17.03 badanie kariotypu
    🔻Kariotyp męski nieprawidłowy - zespół klinefeltera
  • Evelle28 Autorytet
    Postów: 2376 2525

    Wysłany: 8 listopada 2019, 20:53

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Test owu...
    7dp
    https://naforum.zapodaj.net/2864f87f5206.jpg.html]2864f87f5206.jpg[/url]


    „Dalej. Otwórz drzwi, o których mówiono, że nie da się ich otworzyć. Tam czeka życie.” ❤️

    Mthfr 1298a-c Homo
    Pai 1 4G Homo
    Morfologia ✔️
    Tsh : 1,32 ✔️
    Ft 3 : 2,97 ✔️
    Ft 4 : 0,97⬇️
    Kwas foliowy : 15,2 ng/ml ✔️
    Wit b 12 : 397pg/ml⬇️
    Homocysteina : 6.67umol/L✔️
    Białko C : 78% ✔️
    Bialko S: 85%✔️
    Ferrytyna : 38,3 ng/ml ✔️
    Anty Tg : 2,57 IU /ml ✔️
    Anty Tpo : 0,29 IU/ml ✔️
    DHEA-s : 210,2 ug/dl ✔️
    Prolaktyna : 17,44 ng/ml ⬆️
    Wit D3 : 48,8 ng/ml ✔️
    Antykoagulant tocznia : ujemny ✔️

    18 cs - cykl urodzinowy 💕🎉

    Mama Aniołków:
    27.01.2018[*]💔
    23.11.2019 [*] 💔
  • Justyna1719 Autorytet
    Postów: 3903 1674

    Wysłany: 8 listopada 2019, 20:55

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelle28 nie mogę powiększyć zdjęcia..

    A nie już weszło... Wiesz no to owulacyjny... A nie masz w domu ciążowego???

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2019, 20:56

    Ja - 31 lat, mąż - 36 lat

    Starania od czerwca 2018
    Ja: badania ok.
    Mąż: (w dzieciństwie zabieg na wedrujace jądro)
    🔻17.01.2020 wyniki nasienia - brak plemników w spermie ☹️ - jeden plemnik nieruchomy po odwirowaniu..
    🔻23.02 wyniki hormonow:
    Estradiol 33,06 (0-25)
    Fsh 20,69 (0,9-7,0)
    Lh 17,56 (1,4-7,7)
    Prolsktyna 36,16 (3,0-16,5)
    Testosteron 6,20 (2,27-9,76)
    Tsh 1,819 (0,55-4,78)
    🔻07.02.2020 USG jąder - małe jądra:(
    🔻17.02.2020 azospermia, posiew ok
    🔻03.03 wizyta u androloga, jest nadzieja 😊 jądra prawidłowo umieszczone, żylaków nie ma.
    🔻 17.03 badanie kariotypu
    🔻Kariotyp męski nieprawidłowy - zespół klinefeltera
  • Evelle28 Autorytet
    Postów: 2376 2525

    Wysłany: 8 listopada 2019, 21:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna1719 wrote:
    Evelle28 nie mogę powiększyć zdjęcia..

    A nie już weszło... Wiesz no to owulacyjny... A nie masz w domu ciążowego???
    Wiem że owulacyjny. Może dopiero owulacja... Nie mam ciążowego. Ale było by za wcześnie na ciążowy.


    „Dalej. Otwórz drzwi, o których mówiono, że nie da się ich otworzyć. Tam czeka życie.” ❤️

    Mthfr 1298a-c Homo
    Pai 1 4G Homo
    Morfologia ✔️
    Tsh : 1,32 ✔️
    Ft 3 : 2,97 ✔️
    Ft 4 : 0,97⬇️
    Kwas foliowy : 15,2 ng/ml ✔️
    Wit b 12 : 397pg/ml⬇️
    Homocysteina : 6.67umol/L✔️
    Białko C : 78% ✔️
    Bialko S: 85%✔️
    Ferrytyna : 38,3 ng/ml ✔️
    Anty Tg : 2,57 IU /ml ✔️
    Anty Tpo : 0,29 IU/ml ✔️
    DHEA-s : 210,2 ug/dl ✔️
    Prolaktyna : 17,44 ng/ml ⬆️
    Wit D3 : 48,8 ng/ml ✔️
    Antykoagulant tocznia : ujemny ✔️

    18 cs - cykl urodzinowy 💕🎉

    Mama Aniołków:
    27.01.2018[*]💔
    23.11.2019 [*] 💔
  • Kitka_87 Autorytet
    Postów: 3465 3218

    Wysłany: 8 listopada 2019, 21:20

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doomi, jaka kolorowa kolacja 😁😝

    Evelle ja bym zatestowała. Swego czasu sporo czytałam o plamieniu implantacyjnym na różnych forach i dziewczyny opisywały, że miały krwawienia/plamienia które z łatwością brały za @.

    Lalia lubi tę wiadomość

    32 • 17 cs
    9 cs cb 🖤 • 16 cs cb 🖤

    MTHFR A1298C hetero + PAI-1 4G/5G hetero + NK23% + stan zapalny w cytokinach

    HSG 06.2020 ✓
    18% 11.2019 ✓

    Leki: bromergon, Euthyrox25, GlucophageXR
  • Evelle28 Autorytet
    Postów: 2376 2525

    Wysłany: 8 listopada 2019, 21:39

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kitka_87 wrote:
    Doomi, jaka kolorowa kolacja 😁😝

    Evelle ja bym zatestowała. Swego czasu sporo czytałam o plamieniu implantacyjnym na różnych forach i dziewczyny opisywały, że miały krwawienia/plamienia które z łatwością brały za @.
    Kupie jutro test. Ale cholerka kruche za wcześnie na test jutro było by 8dp


    „Dalej. Otwórz drzwi, o których mówiono, że nie da się ich otworzyć. Tam czeka życie.” ❤️

    Mthfr 1298a-c Homo
    Pai 1 4G Homo
    Morfologia ✔️
    Tsh : 1,32 ✔️
    Ft 3 : 2,97 ✔️
    Ft 4 : 0,97⬇️
    Kwas foliowy : 15,2 ng/ml ✔️
    Wit b 12 : 397pg/ml⬇️
    Homocysteina : 6.67umol/L✔️
    Białko C : 78% ✔️
    Bialko S: 85%✔️
    Ferrytyna : 38,3 ng/ml ✔️
    Anty Tg : 2,57 IU /ml ✔️
    Anty Tpo : 0,29 IU/ml ✔️
    DHEA-s : 210,2 ug/dl ✔️
    Prolaktyna : 17,44 ng/ml ⬆️
    Wit D3 : 48,8 ng/ml ✔️
    Antykoagulant tocznia : ujemny ✔️

    18 cs - cykl urodzinowy 💕🎉

    Mama Aniołków:
    27.01.2018[*]💔
    23.11.2019 [*] 💔
  • doomi03 Autorytet
    Postów: 1875 1860

    Wysłany: 8 listopada 2019, 21:45

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kitka_87 wrote:
    Doomi, jaka kolorowa kolacja 😁😝

    Evelle ja bym zatestowała. Swego czasu sporo czytałam o plamieniu implantacyjnym na różnych forach i dziewczyny opisywały, że miały krwawienia/plamienia które z łatwością brały za @.

    A jaaak samo zdrowie 😂 i jak się najadlam xD

    Kitka_87 lubi tę wiadomość

    oar83e3k9dvg5tit.png

    28 lat - 12cs 💚⏸️

    03.03 Progesteron: 6,45 (7dpo)
    05.03 (9dpo) - beta: 2,12 ; progesteron: 3,77 ;
    06.03 (10dpo) - ⏸️
    07.03 (11dpo) - beta: 22,80
    09.03 (13dpo) - beta 105
    11.03 (15dpo) - beta: 314 Progesteron: 34,70
    16.03 (20dpo) - beta: 1830
    17.03 (5+0) - pęcherzyk 5,1 mm
    31.03 (6+6) - ❤️ + 👶🏼 8,1 mm
    11.05 (12+5) - 👶🏼 7,1 cm
    30.06 - synuś 💙 (351g)
  • Kitka_87 Autorytet
    Postów: 3465 3218

    Wysłany: 8 listopada 2019, 21:53

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha 😂😂😂 Brzuszek pełen 😁 Moja aż za... Wjechał dziś burger i krążki cebulowe 🙈 Będą mówić, że w ciąży jestem zanim w nią zajdę 😂😂😂

    Evelle jak masz wątpliwości to zaczekaj do 10 dp.

    32 • 17 cs
    9 cs cb 🖤 • 16 cs cb 🖤

    MTHFR A1298C hetero + PAI-1 4G/5G hetero + NK23% + stan zapalny w cytokinach

    HSG 06.2020 ✓
    18% 11.2019 ✓

    Leki: bromergon, Euthyrox25, GlucophageXR
  • Lalia Autorytet
    Postów: 2713 4910

    Wysłany: 8 listopada 2019, 22:31

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kitka_87 wrote:
    Hahaha 😂😂😂 Brzuszek pełen 😁 Moja aż za... Wjechał dziś burger i krążki cebulowe 🙈 Będą mówić, że w ciąży jestem zanim w nią zajdę 😂😂😂

    Evelle jak masz wątpliwości to zaczekaj do 10 dp.[/QUOTE

    Kitka_87 trzeba mieć coś z przyjemności podczas starań 😅

    Evelle28 myślę, że dobrze by było zaczekać do 10dpo i zrobić betę zamiast testu z moczu

    Doomi aż zazdroszczę różnorodności bo ja biorę Prenatal i mam wszystko w jednym, więc nudno 😂

    "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"Św. Augustyn
    11 cs 🤰
    17.04.14 dpo ⏸️
    14 dpo beta 100mIU/ml prog 37,9 ng/ml
    17 dpo beta 387mIU/ml
    28.04. 25 dpo pęcherzyk w macicy 🍀
    08.05. jest serduszko <3
    17.06 70% chłopczyk 30% dziewczynka
    Niedoczynność tarczycy, Letrox 75 w ciąży
    p19ucsqv6bmvu1it.png
  • doomi03 Autorytet
    Postów: 1875 1860

    Wysłany: 8 listopada 2019, 22:59

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kitka_87 wrote:
    Hahaha 😂😂😂 Brzuszek pełen 😁 Moja aż za... Wjechał dziś burger i krążki cebulowe 🙈 Będą mówić, że w ciąży jestem zanim w nią zajdę 😂😂😂

    Evelle jak masz wątpliwości to zaczekaj do 10 dp.

    Mmm same dobre rzeczy 😋 u nas za to na obiad dziś wjechały krokieciki bo ostatnio za dużo nadrobilam i trzeba bylo dojdac zapasy do tego barszczyk xD robimy przedsmak wigilii xD

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2019, 23:01

    Kitka_87 lubi tę wiadomość

    oar83e3k9dvg5tit.png

    28 lat - 12cs 💚⏸️

    03.03 Progesteron: 6,45 (7dpo)
    05.03 (9dpo) - beta: 2,12 ; progesteron: 3,77 ;
    06.03 (10dpo) - ⏸️
    07.03 (11dpo) - beta: 22,80
    09.03 (13dpo) - beta 105
    11.03 (15dpo) - beta: 314 Progesteron: 34,70
    16.03 (20dpo) - beta: 1830
    17.03 (5+0) - pęcherzyk 5,1 mm
    31.03 (6+6) - ❤️ + 👶🏼 8,1 mm
    11.05 (12+5) - 👶🏼 7,1 cm
    30.06 - synuś 💙 (351g)
  • doomi03 Autorytet
    Postów: 1875 1860

    Wysłany: 8 listopada 2019, 23:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalia wrote:
    Kitka_87 wrote:
    Hahaha 😂😂😂 Brzuszek pełen 😁 Moja aż za... Wjechał dziś burger i krążki cebulowe 🙈 Będą mówić, że w ciąży jestem zanim w nią zajdę 😂😂😂

    Evelle jak masz wątpliwości to zaczekaj do 10 dp.[/QUOTE

    Kitka_87 trzeba mieć coś z przyjemności podczas starań 😅

    Evelle28 myślę, że dobrze by było zaczekać do 10dpo i zrobić betę zamiast testu z moczu

    Doomi aż zazdroszczę różnorodności bo ja biorę Prenatal i mam wszystko w jednym, więc nudno 😂

    Też wcześniej bralam prenatal lub femibion :) ale teraz tak jakoś wyszlo xD

    oar83e3k9dvg5tit.png

    28 lat - 12cs 💚⏸️

    03.03 Progesteron: 6,45 (7dpo)
    05.03 (9dpo) - beta: 2,12 ; progesteron: 3,77 ;
    06.03 (10dpo) - ⏸️
    07.03 (11dpo) - beta: 22,80
    09.03 (13dpo) - beta 105
    11.03 (15dpo) - beta: 314 Progesteron: 34,70
    16.03 (20dpo) - beta: 1830
    17.03 (5+0) - pęcherzyk 5,1 mm
    31.03 (6+6) - ❤️ + 👶🏼 8,1 mm
    11.05 (12+5) - 👶🏼 7,1 cm
    30.06 - synuś 💙 (351g)
  • Lalia Autorytet
    Postów: 2713 4910

    Wysłany: 8 listopada 2019, 23:08

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    doomi03 wrote:
    Też wcześniej bralam prenatal lub femibion :) ale teraz tak jakoś wyszlo xD


    Przynajmniej możesz powiedzieć, że masz zróżnicowaną dietę 😅😂

    "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"Św. Augustyn
    11 cs 🤰
    17.04.14 dpo ⏸️
    14 dpo beta 100mIU/ml prog 37,9 ng/ml
    17 dpo beta 387mIU/ml
    28.04. 25 dpo pęcherzyk w macicy 🍀
    08.05. jest serduszko <3
    17.06 70% chłopczyk 30% dziewczynka
    Niedoczynność tarczycy, Letrox 75 w ciąży
    p19ucsqv6bmvu1it.png
  • Turkusowa90 Autorytet
    Postów: 475 276

    Wysłany: 9 listopada 2019, 08:28

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia, 14:19

    Starania od 08.2018 r.
    21cs

    Folian 1^1
    Witamina d3 1^1
    Olej z wiesiołka 2^2(do owu)
    Ananas po owu, migdały, morele suszone.
    On: Olej z wiesiołka, FertilMan Plus, orzechy brazylijskie.

    Zrobione badania:
    tsh, ft3, ft4, anty tpo, anty tg, lh, fsh, prolaktyna, progesteron, estradiol, wit d3, wit b12, żelazo, morfologia, glukoza, crp, wymaz PCT, HSSG-jajowody drożne, Anty-HIV-1,2 VDRL, Anty-HCV-Ab, Toksoplazmoza, Anty-HIV-1,2, badanie cytologiczne, badanie czystości pochwy, badanie przeciwciał różyczki

    Mąż: rozszerzone badania nasienia (luty 2019) duża ilość plemników, morfologia 3%, drugie badania nasienia (wrzesień 2019) duża ilość plemników, morfologia 3%, fragmentacja DNA 17%, MAR-test IgA 13%, IgG 5%, usg, Anty-HIV-1,2, HbsAg, VDRL, Anty-HCV-Ab, Anty-Hbc
  • Turkusowa90 Autorytet
    Postów: 475 276

    Wysłany: 9 listopada 2019, 08:31

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia, 14:19

    Lalia lubi tę wiadomość

    Starania od 08.2018 r.
    21cs

    Folian 1^1
    Witamina d3 1^1
    Olej z wiesiołka 2^2(do owu)
    Ananas po owu, migdały, morele suszone.
    On: Olej z wiesiołka, FertilMan Plus, orzechy brazylijskie.

    Zrobione badania:
    tsh, ft3, ft4, anty tpo, anty tg, lh, fsh, prolaktyna, progesteron, estradiol, wit d3, wit b12, żelazo, morfologia, glukoza, crp, wymaz PCT, HSSG-jajowody drożne, Anty-HIV-1,2 VDRL, Anty-HCV-Ab, Toksoplazmoza, Anty-HIV-1,2, badanie cytologiczne, badanie czystości pochwy, badanie przeciwciał różyczki

    Mąż: rozszerzone badania nasienia (luty 2019) duża ilość plemników, morfologia 3%, drugie badania nasienia (wrzesień 2019) duża ilość plemników, morfologia 3%, fragmentacja DNA 17%, MAR-test IgA 13%, IgG 5%, usg, Anty-HIV-1,2, HbsAg, VDRL, Anty-HCV-Ab, Anty-Hbc
  • Kitka_87 Autorytet
    Postów: 3465 3218

    Wysłany: 9 listopada 2019, 08:52

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale mi narobiłyśfie ochoty na barszczyk z pasztecikiem 😁 Jeszcze trochę i będziemy tutaj śpiewać kolędy 🤣🤣🤣

    Lalia, Turkusowa90 lubią tę wiadomość

    32 • 17 cs
    9 cs cb 🖤 • 16 cs cb 🖤

    MTHFR A1298C hetero + PAI-1 4G/5G hetero + NK23% + stan zapalny w cytokinach

    HSG 06.2020 ✓
    18% 11.2019 ✓

    Leki: bromergon, Euthyrox25, GlucophageXR
  • Lalia Autorytet
    Postów: 2713 4910

    Wysłany: 9 listopada 2019, 08:59

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kitka_87 wrote:
    Dziewczyny ale mi narobiłyśfie ochoty na barszczyk z pasztecikiem 😁 Jeszcze trochę i będziemy tutaj śpiewać kolędy 🤣🤣🤣


    Ja chyba dzisiaj zrobię, bo mój mąż też męczy 😂😂😂

    "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"Św. Augustyn
    11 cs 🤰
    17.04.14 dpo ⏸️
    14 dpo beta 100mIU/ml prog 37,9 ng/ml
    17 dpo beta 387mIU/ml
    28.04. 25 dpo pęcherzyk w macicy 🍀
    08.05. jest serduszko <3
    17.06 70% chłopczyk 30% dziewczynka
    Niedoczynność tarczycy, Letrox 75 w ciąży
    p19ucsqv6bmvu1it.png
  • Turkusowa90 Autorytet
    Postów: 475 276

    Wysłany: 9 listopada 2019, 11:33

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia, 14:19

    Lalia lubi tę wiadomość

    Starania od 08.2018 r.
    21cs

    Folian 1^1
    Witamina d3 1^1
    Olej z wiesiołka 2^2(do owu)
    Ananas po owu, migdały, morele suszone.
    On: Olej z wiesiołka, FertilMan Plus, orzechy brazylijskie.

    Zrobione badania:
    tsh, ft3, ft4, anty tpo, anty tg, lh, fsh, prolaktyna, progesteron, estradiol, wit d3, wit b12, żelazo, morfologia, glukoza, crp, wymaz PCT, HSSG-jajowody drożne, Anty-HIV-1,2 VDRL, Anty-HCV-Ab, Toksoplazmoza, Anty-HIV-1,2, badanie cytologiczne, badanie czystości pochwy, badanie przeciwciał różyczki

    Mąż: rozszerzone badania nasienia (luty 2019) duża ilość plemników, morfologia 3%, drugie badania nasienia (wrzesień 2019) duża ilość plemników, morfologia 3%, fragmentacja DNA 17%, MAR-test IgA 13%, IgG 5%, usg, Anty-HIV-1,2, HbsAg, VDRL, Anty-HCV-Ab, Anty-Hbc
  • Lalia Autorytet
    Postów: 2713 4910

    Wysłany: 9 listopada 2019, 13:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednak wstrzymuje się z barszczem do poniedziałku, bo będę piekła jeszcze kapusniaczki drożdżowe 🙈 czego się nie robi dla miłości 😂

    "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"Św. Augustyn
    11 cs 🤰
    17.04.14 dpo ⏸️
    14 dpo beta 100mIU/ml prog 37,9 ng/ml
    17 dpo beta 387mIU/ml
    28.04. 25 dpo pęcherzyk w macicy 🍀
    08.05. jest serduszko <3
    17.06 70% chłopczyk 30% dziewczynka
    Niedoczynność tarczycy, Letrox 75 w ciąży
    p19ucsqv6bmvu1it.png
  • Evelle28 Autorytet
    Postów: 2376 2525

    Wysłany: 9 listopada 2019, 14:28

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę o wykreślenie z grudniwego testowana ❤️

    Lalia, Kitka_87, Justyna1719 lubią tę wiadomość


    „Dalej. Otwórz drzwi, o których mówiono, że nie da się ich otworzyć. Tam czeka życie.” ❤️

    Mthfr 1298a-c Homo
    Pai 1 4G Homo
    Morfologia ✔️
    Tsh : 1,32 ✔️
    Ft 3 : 2,97 ✔️
    Ft 4 : 0,97⬇️
    Kwas foliowy : 15,2 ng/ml ✔️
    Wit b 12 : 397pg/ml⬇️
    Homocysteina : 6.67umol/L✔️
    Białko C : 78% ✔️
    Bialko S: 85%✔️
    Ferrytyna : 38,3 ng/ml ✔️
    Anty Tg : 2,57 IU /ml ✔️
    Anty Tpo : 0,29 IU/ml ✔️
    DHEA-s : 210,2 ug/dl ✔️
    Prolaktyna : 17,44 ng/ml ⬆️
    Wit D3 : 48,8 ng/ml ✔️
    Antykoagulant tocznia : ujemny ✔️

    18 cs - cykl urodzinowy 💕🎉

    Mama Aniołków:
    27.01.2018[*]💔
    23.11.2019 [*] 💔
  • Lalia Autorytet
    Postów: 2713 4910

    Wysłany: 9 listopada 2019, 14:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evelle28 wrote:
    Proszę o wykreślenie z grudniwego testowana ❤️


    Trzymaj teraz za nas mocno kciuki ✊✊

    Życzę Ci spokojnej, zdrowej ciąży 😍😍😍

    Kitka_87 lubi tę wiadomość

    "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"Św. Augustyn
    11 cs 🤰
    17.04.14 dpo ⏸️
    14 dpo beta 100mIU/ml prog 37,9 ng/ml
    17 dpo beta 387mIU/ml
    28.04. 25 dpo pęcherzyk w macicy 🍀
    08.05. jest serduszko <3
    17.06 70% chłopczyk 30% dziewczynka
    Niedoczynność tarczycy, Letrox 75 w ciąży
    p19ucsqv6bmvu1it.png
‹‹ 6 7 8 9 10 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie kalendarza owulacji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego

Projekt OvuFriend: "Opracowanie nowych w skali światowej rozwiązań w obszarze uczenia maszynowego wspierających w planowaniu rodziny i pokonywaniu problemu niepłodności" współfinansowany przez Narodowe Centrum Badań i Rozwoju w ramach programu Inteligentny Rozwój 2014-2020.