Herbaciany zakątek ☕🧁🍓 czegoś pięknego początek - kobiece pogaduchy💬 🌸
-
WIADOMOŚĆ
-
Okolice Krakowa obecnie 😀 ale to pewnie w każdym mieście się znajdą podobni 🙂34 👫 32
04.2023 💙
02.2025 cb
03.2025 cb
04.2025 cb
💊: Polocard, Clexane, Folian, Pregna Start, Omega 3-6-9, wit. E i C, zioła Ojca Sroki
Mutacja PAI-1 [hetero] i MTHFR [oba hetero]❌️
MUCH ✅️
Antykoagulant tocznia, p-ciała p/kardiolipinowe i p/beta2 glikoproteinie ✅️ -
Oczekujaca wrote:Zależy skąd jesteś, ale u mnie w mieście jest pani, która ma klinikę niepłodności i z tego co wiele razy słyszałam to chwali się swoimi sukcesami, a te gorsze i smutne wiadomości ignoruje 😂
Do mnie ostatnio na kontroli po torbieli lekarz powiedział, że mam sobie zrobić zdjęcie USG bo on drukarki nie ma, a to może być pęcherzyk przed owulacją albo kolejna torbiel i mam przyjść do kontroli znowu. A cytologię tak mi pobrał, że żywa krew była. Zgadnijcie do którego lekarza już nie wrócę 🤦♀️Marzycielka94 lubi tę wiadomość
-
Yoanne wrote:Okolice Krakowa obecnie 😀 ale to pewnie w każdym mieście się znajdą podobni 🙂
Yoanne lubi tę wiadomość
-
Minka.mysli wrote:Do mnie ostatnio na kontroli po torbieli lekarz powiedział, że mam sobie zrobić zdjęcie USG bo on drukarki nie ma, a to może być pęcherzyk przed owulacją albo kolejna torbiel i mam przyjść do kontroli znowu. A cytologię tak mi pobrał, że żywa krew była. Zgadnijcie do którego lekarza już nie wrócę 🤦♀️
Marzycielka94 lubi tę wiadomość
-
Oczekujaca wrote:Ahh to widzisz, ja też z Krakowa 😂 polecasz jakiegoś porządnego lekarza! Póki co nie dopuszczam do siebie myśli i klinice niepłodności, ale kto wie…
No to piątka! 🤚
Testuję teraz nowego lekarza, bo mój z Medicover przy trzeciej cb stwierdził, że zaleca wybranie się już do osoby, która się specjalizuje w temacie. Polecił konkretne nazwisko, ale jeszcze nie wiem czy mogę polecić 😀34 👫 32
04.2023 💙
02.2025 cb
03.2025 cb
04.2025 cb
💊: Polocard, Clexane, Folian, Pregna Start, Omega 3-6-9, wit. E i C, zioła Ojca Sroki
MUCH ✅️
Oczekujaca wrote:Mówisz o rowerze? Ostatnio ubrałam stanik sportowy i nie spodziewałam sie, że będę mieć luk na plecach 😂
Ja z kolei ćwiczę w domu, mam trochę sprzętu.
Rurki chyba są ciężkie? Jakoś tak mi się wydaje cały czas, że mam za słabe ciało
Tak, rower. Potem człowiek taki opalony a jak brudny 😂 rurki ok, ja w sumie nie jestem zaawansowana, ale siłę nabieram powoli, tylko siniaków od tego się robi jak nie wiem. -
Yoanne wrote:No to piątka! 🤚
Testuję teraz nowego lekarza, bo mój z Medicover przy trzeciej cb stwierdził, że zaleca wybranie się już do osoby, która się specjalizuje w temacie. Polecił konkretne nazwisko, ale jeszcze nie wiem czy mogę polecić 😀 -
nick nieaktualny
-
Oczekujaca wrote:Mam już swojego lekarza i w sumie jestem zadowolona, ale wciąż się zastanawiam czy taki typowo od płodności zajmujący się tylko tym nie będzie bardziej odpowiedni?
Na pewno to jest dobre pytanie kiedy to jest już ten moment. Myślę, że jak już się nad tym zastanawiasz to może warto się gdzieś przejść i nawet na spokojnie skonsultować sytuację i zobaczyć czy ten lekarz 'od płodności' zaproponuje coś więcej niż Twój zaufany lekarz.
Lekarze z klinik też przyjmują prywatnie w innych miejscach, a to zawsze zdejmuje stygmę kliniki, a wiesz, że człowiek ma doświadczenie i wiedzę dookoła starań 🙂
Kocham Kraków, mieszkałam 12 lat i na zawsze w moim serduszku zostanie. Z resztą nie wyprowadziłam się daleko 😀olaa lubi tę wiadomość
34 👫 32
04.2023 💙
02.2025 cb
03.2025 cb
04.2025 cb
MUCH ✅️
olaa wrote:Minka, a długo już ćwiczysz na rurce?
ja ze sportów to jeszcze kocham oglądać mecze piłki nożnej i to nie tylko w telewizji
A byłaś ostatnio na jakimś meczu?
Od września, więc już niby trochę, ale postępy robię "w swoim tempie" 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca, 14:38
olaa lubi tę wiadomość
-
olaa wrote:też tego nam życzę
Yuna a jak samopoczucie?
Oczekująca mój też taki na chłodno bez kalkulacji bez analiz typowe ,,jest to jest nie ma to nie ma ,przyjdzie to będzie,,Nie mówię że nie przeżywa różnych spraw ale tego nie pokazuje co czasem jest denerwujące bo niewiadomo o co mu chodzi co myśli...Minka.mysli, olaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
olaa wrote:Wleciała kawka więc dziś Kochane Światowy Dzień Roweru
chyba wybiorę się na wycieczkę w plener
Jak lubicie spędzać czas?
Teraz muszę pozmieniać troche to co lubię robić,lekkie cardio spacery akurat mam 3 psy które lubią leśne wędrówki 🐕🐕🐕🌲Minka.mysli, olaa lubią tę wiadomość
-
Yuna** wrote:Ogolnie ok oprócz zmęczenia i senności na szczęście 🤢odpuściły póki co
Oczekująca mój też taki na chłodno bez kalkulacji bez analiz typowe ,,jest to jest nie ma to nie ma ,przyjdzie to będzie,,Nie mówię że nie przeżywa różnych spraw ale tego nie pokazuje co czasem jest denerwujące bo niewiadomo o co mu chodzi co myśli...Yuna** lubi tę wiadomość
-
Oczekujaca wrote:O toto! Czasem ciężko się domyślić czy coś go rusza czy nie. Z jednej strony cieszę się, bo jakbyśmy oboje „bili pianę” to bym już oszalała, ale czasem bym chciała żeby przemówił emocjonalnym głosem 🫣
Piszecie o Krakowie my zawsze jak wracamy z gór to zatrzymujemy się w Krakowie,🙂🥰Nie zapomnę jak szliśmy zwiedzać to zwróciłam uwagę na kilku facetów co stali i zbierali kasę na kawałku tektury napis ,,zbieramy na wódkę,,Nie powiem uśmiechnęłam się 😆 plus za szczerość.Ogolnie piękne miasto i jeszcze sporo do zwiedzenia przed nami.Jest jeszcze jedno piękne miasto w którym czuje się bardzo dobrze i jakbym miała możliwość to bym chciała tam mieszkać Szczecin😍 któraś z was mieszka w Szczecinie lub okolicach?