Herbaciany zakątek ☕🧁🍓 czegoś pięknego początek - kobiece pogaduchy💬 🌸
-
WIADOMOŚĆ
-
kikix0o wrote:Hej dziewczyny, super wątek, taki bardziej slow ❤️
Oczekująca to się skusze też lubię tylko te pestki czasem są wkurzające.
Beamyx witaj 🙂
Odebrałam wyniki syna i wyszło mu białko w moczu lekarza mamy w przyszłym tyg trochę się martwię a nie chce szukać u dr google bo tam zaraz na pierwszy plan idą czarne scenariusze...Może któraś z was się z tym spotkała i wie coś więcej.Oczywiscie nie szukam porady lekarskiej 😁ale moze czegoś się dowiem od wasbeamyx lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry, ja dzisiaj zaczynam dzień od małej czarnej 🙂
W planach spacer ale to pewnie późniejszym popołudniem jak się zacznie ochładzać bo już czuję żar zza okna.
Chyba wleci jakiś arbuz, to trzeci rok jak polubiłam się z tym owocem, wcześniej wykrzywiało mnie na samą myśl i nie rozumiałam jak ludzie mogą to jeść 😆
Z jakich rejonów w Polsce (bądź nie) jesteście?
Ja z dolnośląskiego.olaa lubi tę wiadomość
Rocznik '91
6 CS ✨
*cykle ~27 dni
*hormony w normie
*TSH 2,2-2,5 -> 1,5- biorę Euthyrox 50
*IO pod kontrolą - biorę Glucophage XR1000
*suplementacja Pueria Uno
04.05 🌷
01.06 💔 -
emciak wrote:Dzień dobry, ja dzisiaj zaczynam dzień od małej czarnej 🙂
W planach spacer ale to pewnie późniejszym popołudniem jak się zacznie ochładzać bo już czuję żar zza okna.
Chyba wleci jakiś arbuz, to trzeci rok jak polubiłam się z tym owocem, wcześniej wykrzywiało mnie na samą myśl i nie rozumiałam jak ludzie mogą to jeść 😆
Ja z dolnośląskiego.
olaa lubi tę wiadomość
-
emciak wrote:Dzień dobry, ja dzisiaj zaczynam dzień od małej czarnej 🙂
Ja z dolnośląskiego.
-
Yuna** wrote:Ja z łódzkiego
Nadrobiłam właśnie wątek i widziałam, że pytalas o Szczecin. Ja się tam urodziłam i po 20 latach przeprowadziłam się do Wrocławia. Porównując te dwa miasta to zdecydowanie wolę Wrocław
Szczecin jest okej pod względem zielonego otoczenia, bliskości do Niemiec i to chyba tyle, nawet nie ma tego mitycznego tramwaju nad morze, w przeciwieństwie do Gdańska 😄olaa lubi tę wiadomość
Rocznik '91
6 CS ✨
*cykle ~27 dni
*hormony w normie
04.05 🌷
01.06 💔 -
emciak wrote:Nadrobiłam właśnie wątek i widziałam, że pytalas o Szczecin. Ja się tam urodziłam i po 20 latach przeprowadziłam się do Wrocławia. Porównując te dwa miasta to zdecydowanie wolę Wrocław
Szczecin jest okej pod względem zielonego otoczenia, bliskości do Niemiec i to chyba tyle, nawet nie ma tego mitycznego tramwaju nad morze, w przeciwieństwie do Gdańska 😄
Ja tam czuje taki klimat może dlatego że moja mama urodziła się w okolicach i tak mnie tam ,,ciągnie,,Będąc tam zahaczamy jeszcze Świnoujście raz wyciągałam mamę na spacer po plaży i wyprowadziłam ją do Niemiec nie powiem nogi bolały ale podobało nam się.Mama oczywiście nie wiedziała gdzie idzie 😁emciak lubi tę wiadomość
-
Mama w żartach powiedziała że ze mną to aż strach iść na spacer bo zawsze gdzieś wyciągnę niewiadomo gdzie.Ogolnie lubię chodzić więc dla mnie to nie problem.W tym roku mama chce iść na bulwary to się zdziwi jakie tam są numery.Moj mąż był zadowolony że nie chciał do hotelu wracać
emciak lubi tę wiadomość
-
Minka.mysli wrote:Ja z pomorskiego. We Wrocławiu byłam raz, bardzo mi się podobało, tam też mi się oświadczył mój mąż, w Parku Południowym 😁
olaa lubi tę wiadomość
Rocznik '91
6 CS ✨
*cykle ~27 dni
*hormony w normie
04.05 🌷
01.06 💔 -
emciak wrote:Nadrobiłam właśnie wątek i widziałam, że pytalas o Szczecin. Ja się tam urodziłam i po 20 latach przeprowadziłam się do Wrocławia. Porównując te dwa miasta to zdecydowanie wolę Wrocław
Szczecin jest okej pod względem zielonego otoczenia, bliskości do Niemiec i to chyba tyle, nawet nie ma tego mitycznego tramwaju nad morze, w przeciwieństwie do Gdańska 😄
Już jest, w tym roku wypuszczają podobnoWodny tramwaj do Świnoujścia. I proszę mi nie hejtować na Szczecin, bo to była perła północy póki połowy nie rozebrali, żeby użyć cegieł do odbudowy Warszawy.
A tak w ogóle dzień dobry, chętnie przycupnę na pogaduchy. Zielona herbatka jest przy mnie na biurku w pracyJak się zapewne domyślacie jestem z zachodniopomorskiego, dwójka dzieci na pokładzie, obecnie w ciąży, zaczynam 6. tydzień.
emciak, Yuna**, olaa lubią tę wiadomość
-
Uwielbiam Wrocław! Niestety, ze wstydem muszę przyznać, że chyba nawet trochę bardziej niż Kraków 😀
W Szczecinie nigdy nie byłam, trochę zachęcacie, a trochę nie 😁
Ach, przydałby się urlop 😀34 👫 32
04.2023 💙
02.2025 cb
03.2025 cb
04.2025 cb
💊: Polocard, Clexane, Folian, Pregna Start, Omega 3-6-9, wit. E i C, zioła Ojca Sroki
Mutacja PAI-1 [hetero] i MTHFR [oba hetero]❌️
MUCH ✅️
Antykoagulant tocznia, p-ciała p/kardiolipinowe i p/beta2 glikoproteinie ✅️ -
Dzyzia wrote:Już jest, w tym roku wypuszczają podobno
Wodny tramwaj do Świnoujścia. I proszę mi nie hejtować na Szczecin, bo to była perła północy póki połowy nie rozebrali, żeby użyć cegieł do odbudowy Warszawy.
A tak w ogóle dzień dobry, chętnie przycupnę na pogaduchy. Zielona herbatka jest przy mnie na biurku w pracyJak się zapewne domyślacie jestem z zachodniopomorskiego, dwójka dzieci na pokładzie, obecnie w ciąży, zaczynam 6. tydzień.
Jak się czujesz?
Właśnie dzwoniła moja mama i mówiła że od 28.06 mają puścić pociąg bezpośredni z Zakopca do Szczecina który przejeżdża przez miasto z którego pochodzę🙂nie powiem ucieszyło mnie to bo ile czasu zaoszczędzę jak będzie bez przesiadek
Bilety w jedną stronę już mamy kupione wcześniej bo nie wiedzialysmy że ten pociąg dadzą ale z powrotem się na niego załapiemy.olaa lubi tę wiadomość
-
Yuna** wrote:Dobrze wiedzieć ☺️
Jak się czujesz?
Właśnie dzwoniła moja mama i mówiła że od 28.06 mają puścić pociąg bezpośredni z Zakopca do Szczecina który przejeżdża przez miasto z którego pochodzę🙂nie powiem ucieszyło mnie to bo ile czasu zaoszczędzę jak będzie bez przesiadek
Bilety w jedną stronę już mamy kupione wcześniej bo nie wiedzialysmy że ten pociąg dadzą ale z powrotem się na niego załapiemy.
Tylko mam nieustającą ochotę na ogórki kiszone, a tymczasem słodkie mogłoby dla mnie nie istnieć. Co jest dziwne, bo ja słodycze uwielbiam i garściami jadam.olaa lubi tę wiadomość
-
Dzyzia wrote:Już jest, w tym roku wypuszczają podobno
Wodny tramwaj do Świnoujścia. I proszę mi nie hejtować na Szczecin, bo to była perła północy póki połowy nie rozebrali, żeby użyć cegieł do odbudowy Warszawy.
Nie no, oczywiście, że nie hejtuje, prawie połowę życia tam spędziłam
Każde miasto ma swoje plusy i minusy, po prostu dla mnie lepszy jest chyba Wrocław chociaż w Szczecinie cała rodzinaolaa lubi tę wiadomość
Rocznik '91
6 CS ✨
*cykle ~27 dni
*hormony w normie
04.05 🌷
01.06 💔 -
nick nieaktualny
-
Dzyzia wrote:Normalnie. Momentami trochę mdło i brzuch mnie uwiera, ale poza tym bezobjawowo. Ale ja jestem dzisiaj 5+0, więc naprawdę samiutki początek, trudno doszukiwać się objawów.
Tylko mam nieustającą ochotę na ogórki kiszone, a tymczasem słodkie mogłoby dla mnie nie istnieć. Co jest dziwne, bo ja słodycze uwielbiam i garściami jadam.
Liczyłam na jakiś deszcz a tu nadal parówa plus taki że pranie mi szybko wyschło