Herbaciany zakątek ☕🧁🍓 czegoś pięknego początek - kobiece pogaduchy💬 🌸
-
WIADOMOŚĆ
-
Olaa nie wiem czy jest się czym chwalić jeśli chodzi o pazy, bo jestem bardzo monotematyczna i zawsze są krótkie. Podziwiam wszystkie Babki, które funkcjonują z długimi, ale w przypadku soczewek nie ma szans 🫣
Jak ja nie lubię kiedy ktoś robi uwagi co do czyjejś wagi czy przyzwyczajeń. Wiadomo, że jest różnie i to kolejny brak pomyślunku. Dawniej jako nastolatka byłam grubsza, bo jednak moja mama gotowała tłusto, piekła ciasta i w sumie schudłam kiedy poszłam na studia😆 teraz trzymam wagę, jestem chuda po prostu, nie do przesady, ćwiczę i czuje się w końcu ze soba dobrze, a co teraz słyszę? Że jestem za chuda i nie mogę być taka sucha(serio wyglądam normalnie). Temat rzeka, ale macie piękne wyniki z tym chudnięciem, podziwiam, ile to samozaparcia!
Piję kolejną kawkę, Wam miłego🩷olaa lubi tę wiadomość
-
olaa wrote:Anulinka witaj
ja już piję kolejną kawkę
Yuna całkowita racja. Dlatego przejmuję się zdaniem tych, na których mi zależy. A staram się żyć tak, żeby nikogo nie krzywidzić. Dobrze, że z Synkiem lepiej
Lianaa a tak jeszcze w nawiązaniu do o stosu ciuchów, właśnie jestem na etapie szukania sukienki na wesele i co chwilę coś zamawiam i odsyłam. Bo albo rozmiar nie ten, albo źle leży.
Dziewczyny czy może dodać cos na pierwszej stronie? np. ważne daty czy coś takiego?
Kiedy macie wesele?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca, 13:40
olaa lubi tę wiadomość
-
W ogóle w tych czasach to jesteśmy za grube, za chude, zbyt porobione lub zaniedbane, nie dogodzisz 🤣 dalej się uczę życia w zgodzie ze sobą.
Ja właśnie robię na obiad gulasz z plackami ziemniaczanymi.
Miłego popołudnia ☺️olaa, Yuna** lubią tę wiadomość
-
Ja ogólnie lubię długie pazy ale nie zawsze mogłam je nosić ze względu na pracę i nie raz używam szkieł kontaktowych.
A i jak miałam świeży piercing to też wolałam krótkie w razie jakby kuleczka odpadła to z długimi paznokciami nie ma szans na sprawne zakręcenie kuleczkiolaa lubi tę wiadomość
-
Minka.mysli wrote:W ogóle w tych czasach to jesteśmy za grube, za chude, zbyt porobione lub zaniedbane, nie dogodzisz 🤣 dalej się uczę życia w zgodzie ze sobą.
Miłego popołudnia ☺️
o ja Cię, ale bym jadła! uwielbiam!
ja dzisiaj mam dobrze, do mamuni jadę na obiad, młoda kapustka i ziemniaczki, smaki dzieciństwa...
olaa lubi tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od: 04.2024
Ona mi pierwsza pokazała księżyc
i pierwszy śnieg na świerkach,
i pierwszy deszcz. -
Anulinka123 wrote:o ja Cię, ale bym jadła! uwielbiam!
ja dzisiaj mam dobrze, do mamuni jadę na obiad, młoda kapustka i ziemniaczki, smaki dzieciństwa...Yuna** lubi tę wiadomość
-
Minka.mysli wrote:W ogóle w tych czasach to jesteśmy za grube, za chude, zbyt porobione lub zaniedbane, nie dogodzisz 🤣 dalej się uczę życia w zgodzie ze sobą.
Miłego popołudnia ☺️ -
Yuna** wrote:Ja ogólnie lubię długie pazy ale nie zawsze mogłam je nosić ze względu na pracę i nie raz używam szkieł kontaktowych.
A i jak miałam świeży piercing to też wolałam krótkie w razie jakby kuleczka odpadła to z długimi paznokciami nie ma szans na sprawne zakręcenie kuleczki -
nick nieaktualny
-
olaa wrote:Lianaa u mnie oprócz zaburzeń lękowych dochodzi też nerwica natręctw. Czasem naprawdę ciężko się żyje i wolałabym być bardziej lekkoduchem. Nad pewnymi rzeczami można pracować, na pewno pomagały mi rozmowy z psychologiem.
Skądś to znam… ja cierpię na depresję i zaburzenia lękowe, pod kontrolą lekarzy, więc jest stabilnie 😊 ale fakt, chciałabym być lekkoduchem, potrafić wiele rzeczy wziąć na luz. O dziwo ciąża jest jedną z niewielu rzeczy, którą trzymam poza moimi fiksacjami
Co do sukienek na wesele, imprezy o mamooo! Niee cierpię takich rzeczy 🥹 ja na własnym ślubie wcale nie czułam się najlepszą wersją siebie, udało mi się wtedy trochę już zrzucić i sukienka w ostatnim momencie była niedopasowana a wyglądałam w niej trochę za ciężko. Za bardzo pewnie przywiązuje uwagę do swojego ciała.
Oczekująca - matko. Nigdy nie zrozumiem takich komentarzy wyglądu. Każdy ma lustro, każdy wie jak wygląda i tak naprawdę powinno to interesować tylko właściciela owego ciała. My ludzie mamy taką naturę, że oceniamy wizualnie i dostrzegamy pewne cechy i robimy to czasem mimowolnie ale mamy wpływ na to, co wychodzi z naszych ust. Niektórzy mam wrażenie, że z tych ust wypuszczają co popadnie. Nie myśląc że mogą kogoś krzywdzić ;/
📝Agata
⏳31 lat minęło, jak jeden dzień…
⏰🗓️Staraczka od: Czerwiec 2025
•Zaczynamy na luzie…🍓🍋🟩🍋
•Wstępna cytologia oraz USG: OK
•USG Tarczycy: niewielkie zmiany zapalne - nie wymagają leczenia
•Hormony tarczycy ok
•Długie cykle 31-33
•Czasami cykl lubi poświrować
•Refluks, Nadciśnienie, Wahania Glikemii
💊Pueria Uno
💊Witamina D3
Czekamy…✊ -
Miłego popołudnia ☺️
Jezu tak 🤣 za chude, za grube, nie masz dzieci - egoistka, masz 3+? Omg patologia,jesteśmy za mądre, za głupie… etc.
OMG. Ale mi zrobiłaś smaka🥹🥹 gulasz z plackami …📝Agata
•Zaczynamy na luzie…🍓🍋🟩🍋
•Hormony tarczycy ok
•Długie cykle 31-33
💊Pueria Uno
💊Witamina D3
Czekamy…✊ -
Oczekujaca wrote:Jak rozumiem, u mnie po 3 tygodniach był problem żeby włożyć soczewkę😅 ze zgubieniem kuleczki od kolczyka to w ogóle! Gdzie masz kolczyki? Ja się dorobiłam tylko tragusa, bo rook tak mnie cały czas bolał i się podrażniał, że postanowiłam go wyjąć i w końcu mam spokój.
Pod znakiem zapytania zostaje kolczyk w pępku czy uda mi sie zachować przekłucie gdzieś widziałam chyba u Arifa kolczyki dla kobiet w ciąży
roook daith i industrial ogólnie goją sie najdłużej i jest z nimi wiele problemów no ja je chciałam ale nie mam anatomii ucha więc obylam sie smakiem.
Fajne też są microdermale ale lubią migrować a znając moje cialo to tak by pewnie było
A jak wspominasz samo przeklucie było znośne?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca, 14:30
-
Yuna** wrote:Lobbe(te tradycyjne)3 upper lobe w płatku ucha,2 helixy, 1 tragusa,1concha,nostril,medusa,Snake bites, (te sa w obrebie ust)tounge navel miałam jeszcze vertical labret (w wardze dolnej)ale wyjęłam bo źle sie goił a bardzo mi sie podobał więc po ciąży pójdę do mojej piercerki na ponowne przekłucie
Pod znakiem zapytania zostaje kolczyk w pępku czy uda mi sie zachować przekłucie gdzieś widziałam chyba u Arifa kolczyki dla kobiet w ciąży
roook daith i industrial ogólnie goją sie najdłużej i jest z nimi wiele problemów no ja je chciałam ale nie mam anatomii ucha więc obylam sie smakiem.
Fajne też są microdermale ale lubią migrować a znając moje cialo to tak by pewnie było
A jak wspominasz samo przeklucie było znośne?
Mnie tam przekłucie nie rusza, trwa tak krótko i w sumie chyba mam wysoki próg bólu. Gorzej mnie bolało jak się nie chciało goić. -
Oczekujaca wrote:Jeszcze fasolka szparagowa 😍😍😍😍
Jeszcze w temacie piercingu to ja sie tego przekłucia bardzo bałam za każdym razem,ale gorsze było przekładanie biżuterii jak już mi mówiła że zakręca kulkę to już luz. A jakich jeszcze myślisz?
Ja to naogladalam sie tych filmików od profesjonalnych piercerow i z moją dużo gadałam także cos w tej głowie mi zostało.A najlepsze jest to jak mi ktoś mówi weź se zrob w cyckach lub na pi... dosłownie brzydkie słowo padło,co im mowie ze bardzo chętnie i że dzięki za nowy pomysł 😂
A tak serio te intymne przeklucia są bardzo bolesne więc podziękuję.
Tatuaż też fajna sprawa nie mam żadnego ale jakoś też sie boje
czy któraś z was ma dziarę? -
Oczekujaca wrote:To prawda, wszystko jest nie tak. Jakby tak każdy zajął się sobą życie byłoby lepsze 😃
Naprawdę niektórzy mają nudne życie -
Ja zawsze uważam na ludzi, którzy mówią za dużo o innych ludziach
czy to znajomych, rodzinie itd… to zawsze oznacza, że coś w ich własnym życiu nie gra, że tak żyją cudzym
📝Agata
•Zaczynamy na luzie…🍓🍋🟩🍋
•Hormony tarczycy ok
•Długie cykle 31-33
💊Pueria Uno
💊Witamina D3
Czekamy…✊ -
Yuna** wrote:W sumie mogło by byc coś na tej pierwszej stronie nieraz coś w postach umyka a takto na pierwszą stronę hop i wiadomo kto co kiedy.To jest moje zdanie reszta dziewczyn niech sie wypowie.Ja sie dostosuje 🙂
Kiedy macie wesele?
Też myśleć że fajny pomysł 😃Yuna** lubi tę wiadomość
📝Agata
•Zaczynamy na luzie…🍓🍋🟩🍋
•Hormony tarczycy ok
•Długie cykle 31-33
💊Pueria Uno
💊Witamina D3
Czekamy…✊ -
Yuna** wrote:Oj tak moja mama czasem dozucala kalafior 🙂
Jeszcze w temacie piercingu to ja sie tego przekłucia bardzo bałam za każdym razem,ale gorsze było przekładanie biżuterii jak już mi mówiła że zakręca kulkę to już luz. A jakich jeszcze myślisz?
Ja to naogladalam sie tych filmików od profesjonalnych piercerow i z moją dużo gadałam także cos w tej głowie mi zostało.A najlepsze jest to jak mi ktoś mówi weź se zrob w cyckach lub na pi... dosłownie brzydkie słowo padło,co im mowie ze bardzo chętnie i że dzięki za nowy pomysł 😂
A tak serio te intymne przeklucia są bardzo bolesne więc podziękuję.
Tatuaż też fajna sprawa nie mam żadnego ale jakoś też sie boje
czy któraś z was ma dziarę?
Właśnie sama nie wiem gdzie bym chciała, ale coś bym jeszcze zrobiła 😄 wiesz, jak se będziesz chciała to se możesz i na dupie zrobić. Ludzie są okropni, serio.
Ja bym chciała tatuaż, ale ogólnie jestem alergikiem i boję się, że mnie uczuli barwnik. Może tak być czy gadam głupoty? Ktoś wie? 😁