Herbaciany zakątek ☕🧁🍓 czegoś pięknego początek - kobiece pogaduchy💬 🌸
-
WIADOMOŚĆ
-
Oczekujaca wrote:My też myślimy o wyprowadzce pod Kraków, ale mnie to osobiście lekko przeraża 😄👩30 🧔30 👶🏼1 🐶1 🐤5
👶🏼 marzec 2024, poród CC
🤱🏼 kp nocne
❤️🔥 starania o rodzeństwo od marca 2025
💊 PCOS -
Cześć Dziewczyny!
My przesiedzimy domu, bo mały chory. Szkoda, bo pogoda szykuje się piękna! 😀
Byłam na tej wystawie HP w Alwernii. Miałam nawet bilet VIP 😆 do tej pory żałuję, że nie kupiłam sobie takiego pięknego kubka, który tam widziałam 😀34 👫 32
04.2023 💙
02.2025 cb
03.2025 cb
04.2025 cb
💊: Polocard, Clexane, Folian, Pregna Start, Omega 3-6-9, wit. E i C, zioła Ojca Sroki
Mutacja PAI-1 [hetero] i MTHFR [oba hetero]❌️
MUCH ✅️
Antykoagulant tocznia, p-ciała p/kardiolipinowe i p/beta2 glikoproteinie ✅️ -
nick nieaktualny
-
olaa wrote:Dzień dobry, zapraszam na herbatkę
mam też maliny i borówki
naburmuszona witaj i powodzeniadomek w górach - piękna sprawa
Yuna ja też lubię spacery - lasów u nas nie brakuje;) i też mam psiaka
Minka zdrówka
Yoanne szybkiego powrotu do zdrowia dla syna.Minka.mysli dla ciebie też 🙂
Mnie dzisz czeka wycieczka do szkoły jutro jest rada pedagogiczna a dziś jest podsumowanie całego roku szkolnego omawianie postępów i problemów edukacyjnychYoanne, olaa lubią tę wiadomość
-
Dziękujemy bardzo! Apetyt powoli wraca, więc chyba już powoli będzie się poprawiało 🙂
Co do biletu VIP to dostaje się dostęp do nagrań i w każdym 'pokoju' można sobie odsłuchać- szybko z tego zrezygnowałam, bo nie było to jakieś bardzo ciekawe. A z prezentów to dostałam fajną torbę, piwo kremowe i taki metalowy piórnik z kredkami 😆 więc ogólnie raczej nie było sensu dopłacać.
Polecam się wybrać w tygodniu, bo są dużo tańsze bilety. Mąż w czwartek płacił chyba 109 zł.Minka.mysli lubi tę wiadomość
34 👫 32
04.2023 💙
02.2025 cb
03.2025 cb
04.2025 cb
💊: Polocard, Clexane, Folian, Pregna Start, Omega 3-6-9, wit. E i C, zioła Ojca Sroki
MUCH ✅️
Hej dziewczyny, chętnie do Was przycupnę bo aktualnie "nie pasuję" do staraczkowego wątku miesięcznego ani do wątku ciążowego. W Dzień Dziecka stracilismy z mężem nasze Szczęście. Zbieram trochę swoje potłuczone kawałki ale ciężko jest się odnaleźć w tej sytuacji. Bardzo mi pomaga rozmowa z innymi osobami, które są w podobnej sytuacji ale chcę już trochę myśleć o przyszłości i o tym, że za jakiś czas znów postaram się o to żeby poczuć to Szczęście pod sercem.
Czy u Was też dziś taka duchota? :oYuna**, olaa lubią tę wiadomość
Rocznik '91
6 CS ✨
*cykle ~27 dni
*hormony w normie
*TSH 2,2-2,5 -> 1,5- biorę Euthyrox 50
*IO pod kontrolą - biorę Glucophage XR1000
*suplementacja Pueria Uno
04.05 🌷
01.06 💔 -
Emciak, bardzo mi przykro, nikt nie powinien musieć tego przechodzić. Oby każdy dzień przybliżał Cię do lepszego.
U mnie jest duchota, chociaż wolę tak niż zimno, ale muszę z rana brać zawsze coś na zmianę - rano chmury i ponuro. Teraz za to chyba skończę na zwolnieniu, więc z pogody nie skorzystam. Problemy z głosem w przedszkolu trochę utrudniają pracę 🤣emciak lubi tę wiadomość
-
To prawda, trochę wariactwo z tą pogodą, ciężko jest poczuć, że zaraz wakacje
A w przedszkolu pracujesz że starszakami czy mniejszymi dziećmi?
Co prawda pewnie nie ma różnicy jeśli chodzi o używanie głosu ale pewnie te starsze ciężej przegadaćolaa lubi tę wiadomość
Rocznik '91
6 CS ✨
*cykle ~27 dni
*hormony w normie
*TSH 2,2-2,5 -> 1,5- biorę Euthyrox 50
*IO pod kontrolą - biorę Glucophage XR1000
*suplementacja Pueria Uno
04.05 🌷
01.06 💔 -
emciak wrote:Hej dziewczyny, chętnie do Was przycupnę bo aktualnie "nie pasuję" do staraczkowego wątku miesięcznego ani do wątku ciążowego. W Dzień Dziecka stracilismy z mężem nasze Szczęście. Zbieram trochę swoje potłuczone kawałki ale ciężko jest się odnaleźć w tej sytuacji. Bardzo mi pomaga rozmowa z innymi osobami, które są w podobnej sytuacji ale chcę już trochę myśleć o przyszłości i o tym, że za jakiś czas znów postaram się o to żeby poczuć to Szczęście pod sercem.
Czy u Was też dziś taka duchota? :o
U nas też duszno jak cholera! Z drugiej strony nie chce narzekać, bo ostatnie deszczowe zimne dni przeklinałam 😂
Byłam dziś z mężem na badaniu w klinice pierwszy raz w życiu. Nie wiem czemu miałam jakieś dziwne wyobrażenie o niej, a tam było tyle ludzi, że byłam wręcz zszokowana ilością przewijających się ludzi w tak krótkim czasie. On ma luzik z wszystkim, zero stresu, a ja cały czas myślę o tym co będzie gdy… moja chora głowa jest do wymiany 🫣emciak lubi tę wiadomość
-
Minka.mysli wrote:Emciak, bardzo mi przykro, nikt nie powinien musieć tego przechodzić. Oby każdy dzień przybliżał Cię do lepszego.
U mnie jest duchota, chociaż wolę tak niż zimno, ale muszę z rana brać zawsze coś na zmianę - rano chmury i ponuro. Teraz za to chyba skończę na zwolnieniu, więc z pogody nie skorzystam. Problemy z głosem w przedszkolu trochę utrudniają pracę 🤣 -
Emciak, tulę jak tylko umiem najmocniej wirtualnie ❤️
Mam nadzieję, że robisz teraz coś, żeby się sobą zaopiekować.
Oj tak, u nas bardzo gorąco, ale po tym deszczowym maju to nawet przyjemnie póki co 😀emciak lubi tę wiadomość
34 👫 32
04.2023 💙
02.2025 cb
03.2025 cb
04.2025 cb
MUCH ✅️
Starsze są głośniej i więcej dyskutują. Zwłaszcza, że mam zdecydowaną większość chłopców, a to ma znaczenie, chociaż myślałam, że tak się tylko mówi 😂 w tym roku mam 5/6 latki, w przyszłym, jak się nic nie zmieni, zerówka. U nas prowadzimy grupę od maluchów aż do wypuszczenia do szkoły.
Oczekująca - znam to, rozumiem. Mój też ma tak, że nie ma złego wyniku to znaczy że jest ok. U mnie- nie ma wyniku to znaczy, że jeszcze może być wszystko nie tak jak powinno i już myślę co zrobię, żeby to rozwiązać.emciak lubi tę wiadomość
-
emciak wrote:Hej dziewczyny, chętnie do Was przycupnę bo aktualnie "nie pasuję" do staraczkowego wątku miesięcznego ani do wątku ciążowego. W Dzień Dziecka stracilismy z mężem nasze Szczęście. Zbieram trochę swoje potłuczone kawałki ale ciężko jest się odnaleźć w tej sytuacji. Bardzo mi pomaga rozmowa z innymi osobami, które są w podobnej sytuacji ale chcę już trochę myśleć o przyszłości i o tym, że za jakiś czas znów postaram się o to żeby poczuć to Szczęście pod sercem.
Czy u Was też dziś taka duchota? :o
Bardzo mi przykro
Trzymam kciuki za to żeby szybko nadszedł czas na wasze upragnione szczęście
U nas też dusznoemciak lubi tę wiadomość
-
Oczekujaca wrote:Cześć Dziewczyny! Życzę Wam miłego dnia, ja dziś zajadam się arbuzem pierwszy raz w sezonie, wieczorem planujemy iść z mężem na rowerki, bo póki co niesamowity skwar.
Co u Was??😀 -
Yuna** wrote:Ja padam nie zrobiłam nic konkretnego a czuje takie zmęczenie że muszę się położyć a pogoda mi to jeszcze utrudnia.Ja jeszcze w tym sezonie nie jadłam arbuza ciekawe czy będzie mi smakować ...
-
Hej dziewczyny, super wątek, taki bardziej slow ❤️
olaa lubi tę wiadomość
K. 28 👩🏼❤️👨🏼 A. 29 + 🐶
• 06.25 - cb 💔
• 05.25 - 6+4 tc – 💔🪽
· · · · · · · ·
ZDROWIE 🏩
▫️hashimoto & niedoczynność
▫️POTS, hipotonia & ortostatyczna ❤️🩹
▫️zaburzenia lękowe
▫️migreny