Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Frida91 wrote:Dziewczyny o 8.15 kroplowka a o 12.50 Rozalka była na zewnątrz. Od razu po kroplowce zaczęła się jazda bez tryzmanki. 3600g 56cm. Zdrowa
Frida, gratulacje! Dochodź do siebie spokojnie.Frida91 lubi tę wiadomość
-
Multiwitamina wrote:Dużo siły straciłaś dzień wcześniej. A jak Rozalka? Jaka jest? Spokojna śpi? Je cyca ?
U taty bardzo się uspokaja. Teraz śpi mocno
Denerwowala się jak się na gdzieś kladlo do badań a przytulona szybko się uspokaja. Ale podobna nie jest do żadnego z nas chyba
Najgorzej że dalej boli mnie krocze i ciągle wspominam ta końcówkę porodu i czuje się jakby to znowu była tylko przerwa w skurczach i dalej miałabym rodzić... -
Frida mnie długo bolało krocze. Tzn pierwsze 3 dni na przeciwbólowych a najbardziej to tyłek mnie bolał. No ale ja popękałam wszędzie mimo nacięcia. Tak to już jest po naturalnym. 😊 A pod prysznic dopiero następnego dnia bo nie miałam siły. Także dochodź do siebie najważniejsze że już po i mała zdrowa. Pewnie będzie spała w nocy.
Frida91 lubi tę wiadomość
-
Nie jest taka czerwona na buzi ale na fotach tak wychodziWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2019, 21:03
Multiwitamina, Iza-K, Lavende86, Zozo, Arienkas83, Beatrix_, Adry, Wróbel, IssaMelissa, OwaOrzeszkowa lubią tę wiadomość
-
Frida jaka cudna kruszynka! ❤️ A Ty dzielna Mamusiu odpoczywaj! Widzisz juz jest z Tobą Malutka!
Frida91 lubi tę wiadomość
Starania od 01.2018r.
Od 03.2020 AP - MP 🥰
Pcos,cykle bezowulacyjne, kir Bx, cytokiny skopane, komórki nk-23%
Stymulacje: clo+pregnyl (2 nieudane), lametta+pregnyl (2 nieudane).
Laparo+histero+drożność - korekta kształtu macicy.
Maz ok
Szczesliwy cykl-gonadotropiny+acard+intralipid+neoparin
15.12.2020r.-pęcherzyk ciążowy
28.12.2020r.- Nasz Dzidziuś ma ❤️
16.07.2021r.- 35tc SN Synuś ❤️
11.04.2023r.- beta 760 Nasz Drugi Cudzie zostań z nami! 🙏🙏
Czekamy na Dziewczynke 😍
-
nick nieaktualny
-
No mam nadzieję dziewczyny. Udało mi się w końcu wysikac samodzielnie, karmilam Mała i lezymy i się tulimy a ona śpi
Ja padam ale chyba nie zasnę bo nie mogę przestać na nią patrzeć
malutka_mycha, Lavende86, Multiwitamina, Promyk89, IssaMelissa, Adry, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość
-
No to dobrze Zozo
Mi udało się w końcu samej wstać i przejść. Więc chyba będzie ok. Mąż zachwycony a ja jestem bardzo szczęśliwa że naprawdę mogę na niego liczyć w każdej sytuacji i jest super wsparciem dla mnie...
Oby teraz jak najszybciej moc wyjść do domuPromyk89, IssaMelissa, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość
-
Wróbel wrote:Dziewczyny doradźcie coś. Nastusia jest bardzo żywym dzieckiem. Mało śpi i ciągle się nudzi a jak nudzi to płacze. Mamy grzechotki, szeleszczaki, kostkę sensoryczną, pluszaki, karuzelę, karty kontrastowe, bujaczek a i tak już teraz ryk bo świat taki beznadziejny. Co jeszcze można robić z dzieckiem w tym wieku? Spacer już był. Nie mogę ciągle z nią łazić...
Towarzyska, mega absorbująca, te jej ciekawskie oczy mówiły - zabawiajcie mnie! Próbowałam wszystkiego i w sumie chyba nie ma na to rady. Trzeba zabawiać
U nas zabawki to były każda na chwilę, a potem nuda. Trzeba było do niej gadać, pokazywać książeczki, czytać. Nic nie mogłam w domu zrobić bo od razu było stękanie. Błagałam siostrę żeby przyjechała i małą pozabawiała
U nas jedyne co działało to duuużo czasu na spacerze. Na dworze zawsze była zadowolona. Do dziś jej tak zostało. Jest bardzo żywa i nie lubi nudy. Basen, hulajnoga, rowerek, place zabaw - to nasza codzieność.
Adry, Wróbel lubią tę wiadomość
-
Wróbel u nas jest podobnie. Jeszcze niedawno potrafiła chwilę pobawić się na macie lub pogapic w karuzele ale od jakiegoś czasu jak tylko znikam z oczu to zaczyna puszczę, krzyczeć. U nas taki etap, może minie. My mamy karuzele, mate, zrobiłam taki drewniany stojak na wiszące zabawki (ale to od wczoraj więc nie wiem jak się sprawdzi), gryzaki, balon dmuchany helem przywiązany do raczki a w głównej mierze raczki i obserwowanie świata. Czasami jak włożę ja do wiklinowego kosza i postawie w kuchni to mogę coś w spokoju zrobić a ona obserwuje. Czasami
Wróbel lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry! Miłego dnia Dziewczyny!
Frida mam nadzieje, ze sie przespałas i nabierasz sił! Napisz jak sie czujesz jako Mamusia.
Piątek lekarz, ale pogadaliśmy z Mazem i chce czekać ze startem na po urlopie... no cóż... nic na sile... dzisiaj dzwonię do urologa/androloga zorientować sie jak z terminami i Go umowie... bo tak to bede czekać... najwyżej pojde tam sama z samymi wynikami i tyle... nie zrobię nic innego...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2019, 07:21
Frida91, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość
Starania od 01.2018r.
Od 03.2020 AP - MP 🥰
Pcos,cykle bezowulacyjne, kir Bx, cytokiny skopane, komórki nk-23%
Stymulacje: clo+pregnyl (2 nieudane), lametta+pregnyl (2 nieudane).
Laparo+histero+drożność - korekta kształtu macicy.
Maz ok
Szczesliwy cykl-gonadotropiny+acard+intralipid+neoparin
15.12.2020r.-pęcherzyk ciążowy
28.12.2020r.- Nasz Dzidziuś ma ❤️
16.07.2021r.- 35tc SN Synuś ❤️
11.04.2023r.- beta 760 Nasz Drugi Cudzie zostań z nami! 🙏🙏
Czekamy na Dziewczynke 😍