Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Lavende86 wrote:Czekamy - czytalam kiedyś, że kłopoty ze snem przed okresem to normalne. To przez hormony. Ja tak mam często.Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Wątpię, żeby spluwanie miało coś wspólnego z Katolicyzmem
To raczej zabobony. Jak człowiek sobie wmówi to wszystko może działać. Nawet wylanie spaghetti na głowę
Siła autosugestii. Dla mnie to jest raczej śmieszne
Smieszyło mnie np. wiązanie czerwonej kokardki na wózku bo to ma uchronić dziecko przed zauroczeniem. Ciekawe w jaki sposób? To się wzięło z czasów kiedy ludzie byli niedoedukowani i różne zjawiska musieli sobie jakoś wytłumaczyć. Jezus raczej nie spluwał i nie wiązał kokardek
Frida91 lubi tę wiadomość
-
Multiwitamina wrote:Czekamy na dzidzie. A może stres jakiś? Z remontem czy wakacjami , staraniami? Wkoncuvz Ciebie jakoś wychodzi? Z hormonów nie wiem co by mieszało .
i nawet nie jestem niewiadomo jak zmęczona po tych dwóch nieprzespanych nocach
co ciekawe...
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
czekamynadzidzie wrote:Szkoda ze nie przez ciążę
po owulacji juz nie moglam spac w ogole totalna bezsennosc z blizniakami mialam podobnie maz sie smial ze moze w ciazy jestem i faktycznie ..
Co najlepsze teraz jestem taka mega mega zmeczona a w nocy spac nie moge .. tzw od 3 dni zaczynam spac ale tez dwa dni pod rzad czulam sie jak kupa .. od rana do 17tak zle sie czułam a wczoraj od rana do 14 mnie meczylo .. Masakra
Ogolnie nie wymiotuje ale czuje sie okropnie dzis juz troche lepiej ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2018, 09:02
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
U mnie nie ma takich rzeczy. Z tego co wiem takie czary i wiara e zabobony to wg Kościoła grzech... A jeśli się wierzy w moc jakiegoś przekleństwa czy uroku to daje sie temu pole do działania. Ja uważam ze lepiej wierzyc w Boga. Kiedyś słuchałam wypowiedz jakiegoś księdza na ten temat i mówił ze jak wierzysz w to ze Bog nad Toba czuwa i Cie błogosławi to jestes jakby pod jego ochrona, a jak sie wierzy w uroki czerwone kokardki itp.to tak jakbys stawiala to powyżej Niego. No ale różne rzeczy starsi ludzie praktykuja ze względu na tradycje i raczej to działa ich psychika moim zdaniem a nie te magiczne sposoby
Dzięki za kciuki dziewczynyLavende86, Zozo, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość
-
Była jeszcze tradycja wieszania pokrzyw przy drzwiach. "Żeby sobie wiedźma oczy pokłuła i uroku nie rzuciła na dom.
Ja w to generalnie nie wierzę ale w niemalowane jakoś odpukuje i" w razie co" tłumaczę że jestem żeglarze a żeglarze są przesądni hi hi hiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2018, 10:53
Multiwitamina lubi tę wiadomość
-
Nefre to ja jestem trochę taki leniwie
w sumie bez nauki przeszłam szkole na 4,5.czasami na 3. Języka się uczyłam, rodzice "kazali" ale wybrali zła szkole gdzie nie uczyli mówić tylko gramatyka i słówka. Zniechecilam się i teraz mam problem żeby się dogadać. Cały czas sobie obiecuję że znowu się za to zabiorę ale len wychodzi
A wiem że dałabym radę
Multiwitamina lubi tę wiadomość
-
Mamy serduszko!!! Bije pięknie tętno 140, nawet słyszałam.
Wszystko ok, pytałam się parę razy czy naprawdę wszystko dobrze. Poryczałam się tam ze szczęścia, lekarz też się wzruszył.
Natomiast przed gabinetem to myślałam że pawia puszczę z nerwów. Okropny stres.
Adry termin porodu się zgadza więc nie zmieniaj.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2018, 16:32
Frida91, Zozo, Wróbel, Nefre_ ms, Lavende86, malutka_mycha, Beatrix_, Evell, czekamynadzidzie, czarnulka24 lubią tę wiadomość