Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczyny ja też dziś wcześnie wstałam zamiast się wyspać na zapas. A w tygodniu oczywiście będzie mi ciężko wstać :p
Evell na pewno bez problemu Ci to zrobią w jakimś czynnym ośrodku czy ambulatorium
Multi to kuruj się i nie wychodz dzis moze.
Mycha mam nadzieję że dziś nastrój będzie lepszy.
Milego dnia wam wszystkimMultiwitamina, czekamynadzidzie, Evell lubią tę wiadomość
-
Arienkas83 wrote:Mamy serduszko!!! Bije pięknie tętno 140, nawet słyszałam.
Wszystko ok, pytałam się parę razy czy naprawdę wszystko dobrze. Poryczałam się tam ze szczęścia, lekarz też się wzruszył.
Natomiast przed gabinetem to myślałam że pawia puszczę z nerwów. Okropny stres.
Adry termin porodu się zgadza więc nie zmieniaj.gratulacje . Teraz musi być dobrze wiec nie martw sie juz wiecej
Arienkas83 lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Dzień dobry. U mnie wczoraj piękna pogoda, a dziś ponuro
Zostałam na noc u rodziców bo mąż miał nockę, a teraz odsypia. Niech ma w domu spokój. Ja za to mam lekki kryzys i jestem jakaś przybita. Listopad to u mnie najcięższy miesiąc więc muszę go jakoś przetrwać. Znowu mnie bierze dołek
-
malutka_mycha wrote:Evell fajnie że się odezwałaś, trzymam kciuki za owocne starania
U mnie dzisiaj dupa, nastrój do bani. Mąż nieumyslnie mi przykrość zrobił i jakoś ciężko mi się pozbierać. Może jutrzejszy dzień będzie lepszymój też tak ma
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Lavende86 wrote:Dzień dobry. U mnie wczoraj piękna pogoda, a dziś ponuro
Zostałam na noc u rodziców bo mąż miał nockę, a teraz odsypia. Niech ma w domu spokój. Ja za to mam lekki kryzys i jestem jakaś przybita. Listopad to u mnie najcięższy miesiąc więc muszę go jakoś przetrwać. Znowu mnie bierze dołek
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
U mnie też dziś pogoda kiepska... Ale siedzę nadal w piżamie pod kocem, do tego gorąca kawka a w dłoni szydełko i kończę chustę na prezent dla mamy
To jest coś co mnie zawsze relaksuje i pozwala o niczym nie myśleć
-
Ja od tej wiosny sie wkrecilam w takie reczne robótki i strasznie mi sie to spodobało. To moja ostatnia chusta w takich ognistych kolorach, dla mamy robię teraz tym samym wzorem ale w turkusach i odcieniach niebieskiego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2018, 10:47
Multiwitamina, Arienkas83, Adry lubią tę wiadomość
-
Frida91 wrote:Lavende a czymś konkretnym sie martwisz? Może wyjdź gdzieś, spotkaj sie z kimś, z przyjaciółka?
-
Lavende86 wrote:Czasami mnie nachodzi. Te starania, poronienie, strach przed powtórką. Gdzieś to głęboko siedzi i czasami wypełza na powierzchnię. Jeszcze wszystkim dookoła się udaje i wydaje mi się, że tylko ja jestem wybrakowana. Wiem, że to przejdzie i humor wróci, ale czasem jest średnio. Staram się cały czas mieć zajęcie. I tak już wpadłam w lekki zakupoholizm przez to. Zmienię wystrój połowy mieszkania do wiosny żeby przetrwać.
Poza tym to nie jest tak ze wszystkim sie udaje. Po prostu tych ludzi bardziej sie widzi. Nie każdy mówi o swoich problemach... A takich ludzi też jest pełno. I tu na forum i dookoła nas na codzień. To tylko takie wrazenie ze widzi się tylko samych zadowolonych ludzi ktorym wszystko się udaje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2018, 10:49
Arienkas83 lubi tę wiadomość
-
Frida super chusta!! Chciałabym taką w pastelowych kolorach różach i szarościach, jakiś błękit.
Zozo ja lubię obyczajowki z nutą tajemnicy, najlepiej dziejące się w krajach orientalnych, albo nad morzem śródziemnym, dziejące się raczej dawniej niż współcześnie. Potem wstawię zdjęcia mojej biblioteczki to zobaczysz tytuły. Też nie lubię horrorów,sensacyjnych, kryminałów,to nie dla mnie. Z fantasy to tylko Władca Pierścieni i Hobbit.Frida91 lubi tę wiadomość