Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Już w domu. Beta rośnie ok. Jest obecnie 232,30. Dostałam Duphaston i Nospę. Endo ma 8mm, ale nic nie mówiła że to źle. Ogólnie powiedziała, że nie jest w stanie stwierdzić czy będzie ok. To jak wróżenie z fusów. Mam się zgłosić za tydzień na hcg (jupi
) oraz do lekarza prowadzącego żeby sprawdzić czy ciąża jest w macicy. Zobaczymy jak to będzie. W tamtej ciąży też na początku beta suoer rosła. Oby teraz było dobrze.
Arienkas83, Frida91, malutka_mycha, Multiwitamina, Evell, czekamynadzidzie, Adry, czarnulka24, Zozo lubią tę wiadomość
-
Lavende trzymaj się tam.
Dziś oglądałam Nasz Nowy Dom i historia ojca który opiekuje się 4 dzieci sam bo matka je zostawiła i miała w nosie. A my walczymy i cudujemy a te co nie zasługują mają na pęczki zdrowe piękne dzieci.
EDIT Lavende to super wiadomość, wszystkie trzymamy kciuki by było ok.Teraz leki i odpoczynek wskazany. Beta 200 dobrze wróży. Na Mamaginekolog było kiedyś że w dniu @ tyle wychodzi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2018, 22:23
Lavende86 lubi tę wiadomość
-
No dziwne, że tylko 8mm. Nie wiem czy to źle rokuje. Nie znam się. Nigdy żaden lekarz nie powiedział żebym miała za cienkie endo, a usg miałam w ostatnim roku multum. Szczerze to nie mam siły się tym martwić. Co ma być to będzie. Biorę leki i już nic więcej raczej nie poradzę.
-
Lavende86 wrote:No dziwne, że tylko 8mm. Nie wiem czy to źle rokuje. Nie znam się. Nigdy żaden lekarz nie powiedział żebym miała za cienkie endo, a usg miałam w ostatnim roku multum. Szczerze to nie mam siły się tym martwić. Co ma być to będzie. Biorę leki i już nic więcej raczej nie poradzę.
przeciez do zagniezdzenia wymagane jest miedzy 8 a 11 podajże o ile dobrze pamiętam. Nie panikuj, bo Cię kopnę
tym razem będzie dobrze, musi być!
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
nick nieaktualny
-
Lavende86 wrote:Już w domu. Beta rośnie ok. Jest obecnie 232,30. Dostałam Duphaston i Nospę. Endo ma 8mm, ale nic nie mówiła że to źle. Ogólnie powiedziała, że nie jest w stanie stwierdzić czy będzie ok. To jak wróżenie z fusów. Mam się zgłosić za tydzień na hcg (jupi
) oraz do lekarza prowadzącego żeby sprawdzić czy ciąża jest w macicy. Zobaczymy jak to będzie. W tamtej ciąży też na początku beta suoer rosła. Oby teraz było dobrze.
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Frida91 wrote:Ale w ostatniej ciąży pisałaś ze bralas letrox. Czyli to moze przez tarczyce stracilas poprzednie ciaze? Czy wczesniej juz wiedzialas ze masz z nia problemy?
Dopiero w trzeciej ciazy jak robilam badania okolo 7tyg to wtszlo ze za wysokie 2.7 choc norma jest do 2.5 wiec tragicznie nie bylo ale lekarz dal mi tabsy przy kolejnej zeby wszystko podregulowac .. i nie wiem mozliwe ze to tez jakos wplynelo teraz sie juz nie dowiem co tak w 100%pomoglo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2018, 03:17
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Dzień dobry witam sie w sobote
w koncu weekend ..
Adry lubi tę wiadomość
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
nick nieaktualnyLavende86 trzymam mocno za Ciebie kciuki żeby wszystko z Maluszkiem było dobrze.. Czytałam wczoraj i myślałam o Tobie, Biedna jesteś.. Ale głowa do góry, musi być już teraz z górki, dobrze, że byłaś u lekarza!
Zozo widzę, że jesteś z mojego rocznika.. Wydaje mi się, że właśnie ten rok gdy zmienia się cyfra z przodu na "3" jest trochę taki ciężki pod kątem takim, że czuje się jednak taką presję, że to już.. Trzymam za Ciebie kciuki żeby się szybko udało!Zozo lubi tę wiadomość