Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFrida - byle zdrowe
a co do zla to 270 dni dla ciążowego, jak masz umowę do konca 2019 r. To bierz odrazu zla! Dziecko najważniejsze! W domu odpoczniesz! Co innego jak ktoś lubi swoją prace i dobrze sie czuje, ale jak Ty tam masz taki syf, to nie ma co..
-
Jeju ale mnie dzis brzuch boli z jednej strony jakby w pachwinie tak dziwnie .. rwie
Nefre_ ms, malutka_mycha lubią tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [
13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Przyjmuje zakłady tylko jak ja wam się wyplace jakby co

Ag1988 no tak masz rację,taki jest plan. Oby tylko wszystko było w piątek ok
Ostatnio o dziwo jakoś myszy nie widuję ale to nie był jedyny problem
Czarnulka może się przemęczyłaś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2018, 18:16
Nefre_ ms lubi tę wiadomość
-
mama ginekolog pisała, że acard można brać, ale jak sie zacznie przed ciążą, a nie w trakcie. Ale sie nie znam. Nie panikuj kobitoArienkas83 wrote:Ja to jestem pojebana...Jutro dzwonie do mojego do rejestracji czy nie mogę przyjść w piątek. Aż mnie skręca co on powie na te wyniki biochemiczne. Nie wwiem czy nie powinnam Acardu brac.
Malutka Mycha Ty cos mialas po tym Pappa nie tak że dali Ci Acard?
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
ja też czasem wole wyrzucic i zrobić od nowaZozo wrote:Ja to nie mam nerow właśnie. Próbowałam dawać tej mąki i dalej nie tak
mama też a wy teraz te młode to tak szybko się poddajdecie też mówi że szkoda że wyrzuciłam hihi
bo z takiego ratowania na siłę to jeszcze nic dobrego mi nigdy nie wyszło
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
nick nieaktualnyZozo nadrobisz! Moja pierwsza podróż samolotem to była podróż poślubna i lot 10cio godzinny, takze nie miałam wyjścia „musiałam” polubić latanie
a teraz znowu bym gdzieś poleciała! Podejrzewam, ze w przyszłym roku bedziemy chcieli troche pozwiedzać, skoro remont w miarę ogarnięty
-
To racja, wszystko jest kwestią chęci. Dużych nakładów finansowych aż tak nie potrzeba. Pewnie na własną rękę taniej, ale jak ktoś nigdy nie jeździł tak i nie latał, to nie wiadomo jak się za to zabrać. Ja zwykle jeździłam z biurem podróży bo też kompletnie nie mam doświadczenia jak co załatwić... Ale wiem, że ludzie tak robią i są zadowoleni

Ag1988 a gdzie byliście w podróży poślubnej?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny