Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFrida - byle zdrowe
a co do zla to 270 dni dla ciążowego, jak masz umowę do konca 2019 r. To bierz odrazu zla! Dziecko najważniejsze! W domu odpoczniesz! Co innego jak ktoś lubi swoją prace i dobrze sie czuje, ale jak Ty tam masz taki syf, to nie ma co..
-
Jeju ale mnie dzis brzuch boli z jednej strony jakby w pachwinie tak dziwnie .. rwie
Nefre_ ms, malutka_mycha lubią tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Przyjmuje zakłady tylko jak ja wam się wyplace jakby co
Ag1988 no tak masz rację,taki jest plan. Oby tylko wszystko było w piątek ok
Ostatnio o dziwo jakoś myszy nie widuję ale to nie był jedyny problem
Czarnulka może się przemęczyłaś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2018, 18:16
Nefre_ ms lubi tę wiadomość
-
Arienkas83 wrote:Ja to jestem pojebana...Jutro dzwonie do mojego do rejestracji czy nie mogę przyjść w piątek. Aż mnie skręca co on powie na te wyniki biochemiczne. Nie wwiem czy nie powinnam Acardu brac.
Malutka Mycha Ty cos mialas po tym Pappa nie tak że dali Ci Acard?Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Zozo wrote:Ja to nie mam nerow właśnie. Próbowałam dawać tej mąki i dalej nie tak
mama też a wy teraz te młode to tak szybko się poddajdecie też mówi że szkoda że wyrzuciłam hihi
bo z takiego ratowania na siłę to jeszcze nic dobrego mi nigdy nie wyszło
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
nick nieaktualnyZozo nadrobisz! Moja pierwsza podróż samolotem to była podróż poślubna i lot 10cio godzinny, takze nie miałam wyjścia „musiałam” polubić latanie
a teraz znowu bym gdzieś poleciała! Podejrzewam, ze w przyszłym roku bedziemy chcieli troche pozwiedzać, skoro remont w miarę ogarnięty
-
To racja, wszystko jest kwestią chęci. Dużych nakładów finansowych aż tak nie potrzeba. Pewnie na własną rękę taniej, ale jak ktoś nigdy nie jeździł tak i nie latał, to nie wiadomo jak się za to zabrać. Ja zwykle jeździłam z biurem podróży bo też kompletnie nie mam doświadczenia jak co załatwić... Ale wiem, że ludzie tak robią i są zadowoleni
Ag1988 a gdzie byliście w podróży poślubnej? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny