Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarnulka ja pakuję tą luteinę 2x1 od 7tc więc mam non-stop białą maź na wkładce. Mam ją już brać tylko wtedy kiedy by były jakieś bóle, napięcie brzucha bo niby luteina rozluźnia macicę. Ale boję się tak i stopniowo sobie zejdę z dawki do przyszłego tygodnia żeby już nie brać. Jakoś w tej kwestii nie mam zaufania żeby tak z dnia na dzień odstawić...
Ale oprócz białej mazi po tabletce to mam taki nieraz taki gęsty kremowy śluz, że w 8tc się przestraszyłam bo wyglądało to jak kawałki, jak skrzepy tylko że białe. Wtedy niby się czop tworzy wiec myślę że od tego. Teraz mam czasem taki gęsty kremowo-biały lekko rozciągliwy.
-
Arienkas83 wrote:Czarnulka ja pakuję tą luteinę 2x1 od 7tc więc mam non-stop białą maź na wkładce. Mam ją już brać tylko wtedy kiedy by były jakieś bóle, napięcie brzucha bo niby luteina rozluźnia macicę. Ale boję się tak i stopniowo sobie zejdę z dawki do przyszłego tygodnia żeby już nie brać. Jakoś w tej kwestii nie mam zaufania żeby tak z dnia na dzień odstawić...
Ale oprócz białej mazi po tabletce to mam taki nieraz taki gęsty kremowy śluz, że w 8tc się przestraszyłam bo wyglądało to jak kawałki, jak skrzepy tylko że białe. Wtedy niby się czop tworzy wiec myślę że od tego. Teraz mam czasem taki gęsty kremowo-biały lekko rozciągliwy.27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Tak, taki żółtawo-kremowy. To jest norma, nie martw się. Mi wczoraj gin pobierał cytologię to widział i nic nie powiedział więc chyba ok. Póki nie śmierdzi, nie szczypie, nie swędzi to to jest ten właśnie zapychający szyjkę oprócz tego wodnistego. Ja po lutce mam wodnisto-maziaty biały oprócz tego żółtawego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2018, 10:50
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNefre_ ms wrote:Ag
jesteś gotowa na life?szukamy pierwszej chętnej
na life z wizyty ginekologicznej
:D
moja Mama jest z bliźniąt, wiec szanse sa podwójne
-
nick nieaktualnyAg1988 wrote:Mam przystojnego Ginekologa tzn ma cos w sobie! Takze chętnie bym Go pokazała, bo reszta to nieciekawa... a jade tak 19-20 bo sie wciskam tak na koniec
moja Mama jest z bliźniąt, wiec szanse sa podwójne
Mój też jest przystojny i ładny wg,aale ma kiepskie poczucie humoru hahah...
śmiałam się bo mój mąż się patrzył na mnie jak na głupka bo mu zawsze mówie,że mój gin jest przystojny heh... -
Nefre_ ms wrote:Frida
raz dodałam do soku rzepę czarną.. Makabra.. Taka ostrość, że ręcę opadają
A ogólnie dodajesz czasem np. imbir, cynamon albo inne przyprawy?
Raczej nie dodaję... Nie wpadłam na to. Do kawy za to dosypujeOstatnio do soku dodalam pęczek natki pietruszki
-
nick nieaktualnyMoj jest po 40tce i jest taki jakby niedostępny na pierwszy rzut oka, ale ten Jego taki chłodny profesjonalizm jest pociągający - zawsze mnie ciągnęło do takich facetów! Naszczescie moj Maz jest taki bardziej miś! A lekarz sie rozkręcił tez, w koncu troche juz do Niego chodzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2018, 11:35
Nefre_ ms lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam znowu mętlik w głowie... bo chciałam przerwe po tym cyklu, ale z drugiej strony, to szkoda mi czasu na taki brak działania... ale tez tego mojego Męża bym chciała przymusić do badania... pogadam z lekarzem, moze juz mnie na drożność skieruje.. wakacje chcemy miec w marcu, ale skoro raczej last, to mozna termin dostosować .. i jak tu nie zwariować ..
-
Evell wrote:haha laski mogłyśmy wyjść za tych ginekologów byśmy miały darmowe wizyty i kiedy byśmy chciały haha arienka aż takie ciacho z niego ?
No nie wiem mi się tam podoba, jedynie mógłby być ciut wyższy to w ogóle mój typWysłałam Ci na priv to sobie oblukaj o ile masz fb
Evell lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNefre_ ms wrote:Ag
Ja myślę, że możesz oficjalnie odpuścić.. czyli nie mierzyć, nie monitować, nic nie robić.. tylko uprawiać seks bez zabezpieczeń. Niektórym to starcza żeby zajść w ciąże. A może Ci taki miesiąc dwa bez takiego nacisku z zewnątrz potrzebny? To taki kompromis między pełnym staraniem, a brakiem starań
A może wrócisz dziś i będzie pozamiatanei na wakacje to Ty najwyżej nad Polskie Morze pojedziesz