X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
Odpowiedz

Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak

Oceń ten wątek:
  • Arienkas83 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2018, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnulka ja pakuję tą luteinę 2x1 od 7tc więc mam non-stop białą maź na wkładce. Mam ją już brać tylko wtedy kiedy by były jakieś bóle, napięcie brzucha bo niby luteina rozluźnia macicę. Ale boję się tak i stopniowo sobie zejdę z dawki do przyszłego tygodnia żeby już nie brać. Jakoś w tej kwestii nie mam zaufania żeby tak z dnia na dzień odstawić...
    Ale oprócz białej mazi po tabletce to mam taki nieraz taki gęsty kremowy śluz, że w 8tc się przestraszyłam bo wyglądało to jak kawałki, jak skrzepy tylko że białe. Wtedy niby się czop tworzy wiec myślę że od tego. Teraz mam czasem taki gęsty kremowo-biały lekko rozciągliwy. :)

e5nKp2.png
    Bw2dp2.png
  • czarnulka24 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2018, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienkas83 wrote:
    Czarnulka ja pakuję tą luteinę 2x1 od 7tc więc mam non-stop białą maź na wkładce. Mam ją już brać tylko wtedy kiedy by były jakieś bóle, napięcie brzucha bo niby luteina rozluźnia macicę. Ale boję się tak i stopniowo sobie zejdę z dawki do przyszłego tygodnia żeby już nie brać. Jakoś w tej kwestii nie mam zaufania żeby tak z dnia na dzień odstawić...
    Ale oprócz białej mazi po tabletce to mam taki nieraz taki gęsty kremowy śluz, że w 8tc się przestraszyłam bo wyglądało to jak kawałki, jak skrzepy tylko że białe. Wtedy niby się czop tworzy wiec myślę że od tego. Teraz mam czasem taki gęsty kremowo-biały lekko rozciągliwy. :)
    To ja mam lekko zoltawy , ale podejrzewam infekcje za dwa tyg pojde na wymaz . A tak to mam wodnisty bardziej

27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
    07.06.2019 synek
    3 aniołki w niebie [ <3 13tc,<3 10tc,<3 10tc] Cb

BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity
  • Arienkas83 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2018, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, taki żółtawo-kremowy. To jest norma, nie martw się. Mi wczoraj gin pobierał cytologię to widział i nic nie powiedział więc chyba ok. Póki nie śmierdzi, nie szczypie, nie swędzi to to jest ten właśnie zapychający szyjkę oprócz tego wodnistego. Ja po lutce mam wodnisto-maziaty biały oprócz tego żółtawego.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2018, 10:50

e5nKp2.png
    Bw2dp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2018, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A będziecie dzis trzymały kciuki za moj monitoring? W tym cyklu nie czułam nic, ale moze jednak jakis chociaz 1 pęcherzyk urósł...

Zozo, Nefre_ ms, Frida91 lubią tę wiadomość

• Arienkas83 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2018, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nefre - mamy sokowirówkę, nieporęczna strasznie i dużo mycia po niej. Duża jest i tak leży już długo nie używana. Ale chyba ją wyciągnę i będę sobie pakować warzywa i wyciskać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2018, 11:06

e5nKp2.png
    Bw2dp2.png
  • Frida91 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2018, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nefre no to super zmiana:) tylko patrzec jak beda efekty.
    Ag trzymamy kciuki! Zdawaj relacje na bieżąco ;)

Nefre_ ms lubi tę wiadomość

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png
  • Frida91 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2018, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś też strzelę soczek ;) chyba burak +pomarańcza

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2018, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam piękne panie :*

Dziś plamienie od rana mam to traktować jako 1 dc czy dopiero od krwawienia jak to jest ? musze wiedzieć bop od 2 dc mam brać letrozol kurde ładnie mi się spóżniła dziś 31 dc.

Dobrego dnia laski :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2018, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nefre_ ms wrote:
    Ag

jesteś gotowa na life? :) szukamy pierwszej chętnej :) na life z wizyty ginekologicznej :D :D :D:D
    Mam przystojnego Ginekologa tzn ma cos w sobie! Takze chętnie bym Go pokazała, bo reszta to nieciekawa... a jade tak 19-20 bo sie wciskam tak na koniec ;) moja Mama jest z bliźniąt, wiec szanse sa podwójne ;)

• Arienkas83 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2018, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam ginekologa przystojnego i niewiele starszego ode mnie heheheh :D

Evell-chyba od krwawienia się liczy.

Evell lubi tę wiadomość

e5nKp2.png
    Bw2dp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2018, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ag1988 wrote:
    Mam przystojnego Ginekologa tzn ma cos w sobie! Takze chętnie bym Go pokazała, bo reszta to nieciekawa... a jade tak 19-20 bo sie wciskam tak na koniec ;) moja Mama jest z bliźniąt, wiec szanse sa podwójne ;)

Mój też jest przystojny i ładny wg,aale ma kiepskie poczucie humoru hahah...
    śmiałam się bo mój mąż się patrzył na mnie jak na głupka bo mu zawsze mówie,że mój gin jest przystojny heh...

• Frida91 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2018, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nefre_ ms wrote:
    Frida

raz dodałam do soku rzepę czarną.. Makabra.. Taka ostrość, że ręcę opadają :)

A ogólnie dodajesz czasem np. imbir, cynamon albo inne przyprawy? :)
    Ja raz dodalam kawalek selera naciowego i tez mi nie smakowało... Za to super jest ananas czy arbuz ;)
    Raczej nie dodaję... Nie wpadłam na to. Do kawy za to dosypuje ;) Ostatnio do soku dodalam pęczek natki pietruszki :)

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png
  • Arienkas83 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2018, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój jak sobie postawi włosy i jest opalony to nogi się same rozkładają hehehehe :D :P

malutka_mycha lubi tę wiadomość

e5nKp2.png
    Bw2dp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2018, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj jest po 40tce i jest taki jakby niedostępny na pierwszy rzut oka, ale ten Jego taki chłodny profesjonalizm jest pociągający - zawsze mnie ciągnęło do takich facetów! Naszczescie moj Maz jest taki bardziej miś! A lekarz sie rozkręcił tez, w koncu troche juz do Niego chodzę ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2018, 11:35

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2018, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha laski mogłyśmy wyjść za tych ginekologów byśmy miały darmowe wizyty i kiedy byśmy chciały haha arienka aż takie ciacho z niego ?:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2018, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha... no ile bysmy kasy zaoszczędzily!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2018, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam znowu mętlik w głowie... bo chciałam przerwe po tym cyklu, ale z drugiej strony, to szkoda mi czasu na taki brak działania... ale tez tego mojego Męża bym chciała przymusić do badania... pogadam z lekarzem, moze juz mnie na drożność skieruje.. wakacje chcemy miec w marcu, ale skoro raczej last, to mozna termin dostosować .. i jak tu nie zwariować ..

• Arienkas83 Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2018, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell wrote:
    haha laski mogłyśmy wyjść za tych ginekologów byśmy miały darmowe wizyty i kiedy byśmy chciały haha arienka aż takie ciacho z niego ?:)

No nie wiem mi się tam podoba, jedynie mógłby być ciut wyższy to w ogóle mój typ :P Wysłałam Ci na priv to sobie oblukaj o ile masz fb ;)

Evell lubi tę wiadomość

e5nKp2.png
    Bw2dp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2018, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienkas83 wrote:
    No nie wiem mi się tam podoba, jedynie mógłby być ciut wyższy to w ogóle mój typ :P Wysłałam Ci na priv to sobie oblukaj o ile masz fb ;)

Ok;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2018, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nefre_ ms wrote:
    Ag

Ja myślę, że możesz oficjalnie odpuścić.. czyli nie mierzyć, nie monitować, nic nie robić.. tylko uprawiać seks bez zabezpieczeń. Niektórym to starcza żeby zajść w ciąże. A może Ci taki miesiąc dwa bez takiego nacisku z zewnątrz potrzebny? To taki kompromis między pełnym staraniem, a brakiem starań :)

A może wrócisz dziś i będzie pozamiatane :P i na wakacje to Ty najwyżej nad Polskie Morze pojedziesz :)
    Dzis to ja oglądam czy jest pęcherzyk wyhodowany na clo... i czy mozna podać zastrzyk na pęknięcie... i potem czy jest sens działać.. u nas to takie sztuczne wszystko...

‹‹ 635 636 637 638 639 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ