Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Nefre_ ms wrote:Lavende
Miałam
co tyłam to mi wpierw cycki rosły, wpierw kupowałam nowy stanik, a potem dopiero nowe spodnie
teraz chudłam cały czas, ponad 10 kg, i cycki nic .. teraz ostatnie 5 kg i dopiero zaczęło lecieć.
Tylko sie zastanawiam, bo dupa mi opadła i muszę ćwiczyć, ale wiem jak.
A jak ćwiczyć, żeby cycki nie opadły?nic tylko pozazdrościć, bo właśnie najczęściej najpierw znikaja cycki a potem dopiero tłuszcz
Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
My już po wizycie. Dzidziuś ma się dobrze, ma 5,4cm. Przeziernosc 1,7. Kość nosowa obecna. Wszystko dobrze
tętno 156 czyli już ok! Kamień z serca
Ryzyko chorób genetycznych niższe niż populacyjnie do mojego wieku.
Nefre_ ms, Ag1988, Lavende86, Evell, Arienkas83, malutka_mycha, Multiwitamina, Zozo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFrida91 wrote:My już po wizycie. Dzidziuś ma się dobrze, ma 5,4cm. Przeziernosc 1,7. Kość nosowa obecna. Wszystko dobrze
tętno 156 czyli już ok! Kamień z serca
Ryzyko chorób genetycznych niższe niż populacyjnie do mojego wieku.
teraz zatem spokojnie! Wypoczywaj!
Frida91 lubi tę wiadomość
-
Frida - no to super. Teraz już szybko poleci.
Dziewczyny ja jestem do niczego. Poszłam do apteki, do paczkomatu, do sklepu i w sklepie już o mało pawia nie puściłamLedwo doszłam do domu. Jestem totalnie bezużyteczna
Póki leżę jest ok, zacznę chodzić i od razu wszystko mi się cofa. Esz.... To się chyba nie skończy...
-
nick nieaktualny
-
Lavende86 wrote:A testu z krwi w końcu nie robiłaś?
Ag1988 lubi tę wiadomość
-
Lekarz super naprawdę do rany przyloz. Sam sie zachwycal jaka "śliczna dzidzia"
Sam pytał jak ze zwolnieniem. No i on jakiś spec od diagnostyki prenatalnej. Więc tym bardziej jestem spokojna. Będę do niego chodzić.
Serio powiem wam że taki kamień spadł mi z serca że szok. Najchętniej już bym poszła na następna wizytę dopiero na polowkoweNefre_ ms, malutka_mycha, Arienkas83, Multiwitamina, Ag1988, Lavende86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNefre_ ms wrote:Evell
Jak biore duphaston to mam inny apetyt zupełnie.. Ale to jest 7 dni.
Więc pewnie to u Ciebie działa. Albo masz za małą dawkę metforminy.
A u Ciebie jaki już jest efekt?
Jak nie wytrzymujesz to jesz? Ja staram sie jeść albo owoce - wtedy gdy mma ochotę na słodkie, piję dużo wody, czasami nawet zjem garść orzechów.
Nie jem a przynajmniej teraz i nie podjadam między posiłkami.
Owoce też jakieś tam sobie jem te które mają niskie ig np grejpfruta
Zrobiłam sobie ta rozpiska co ma niskie ig . A dziś ryż jadłam biały z gotowanym filetem i ogórkiem kiszonym a potem się kapłam ze ryż ma największy ig nosz k urwa mać. Teraz to już po ptokach.
Dziś ćwiczyłam 50 minut . -
Nefre to jadłospis taki jak ja sobie robię przy odchudzaniu.
Ja to jeszcze jem łososia wędzonego albo makrelę na kanapki oprócz jajek, twarogu i wędliny drobiowej. Najgorsze są obiady bo przyznam szczerze mięcha codziennie to nie umiem jeść i trusno zrobic taki obiad bez mięsa dietetyczny żeby też mężowi smakował. Naleśniki ratują ze szpinakiem to jemu na słodko robię. A dziś robię lasagne na jutro ale nie jestem na diecie aczkolwiek mięsko z indyka, passata pomidorowa i beszamel na mleku.
Frida to super że wszystko ok.
Ja mam za tydzień prenatalne. Dziś Maluch ma leniwca bo mało czuję choć rano mi dowalił kopa (WSTAWAJ!)jak drzemałam że mi się brzuch zatrząsł. Tylko nie wiem czemu takich kopów nie robi gdy jestem świadoma.Frida91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZozo trzymam kciuki! Do mnie też idzie berberyna!
A Mąż dziś odebrał swój suplement i ochoczo wypił pierwszą saszetkę
Stwierdziłam, że nie będę ani pilnować ani nic, pokazałam gdzie to daje i to już Jego sprawa!
A u nas dziś super obiad, na piecu makaron się gotował, a my w łóżkuStwierdzam, że to super opcja
Tak to ja mogę gotować
Za 8 dni u mnie zaczyna się siłowniaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2019, 17:44
-
Frida91 wrote:Nie,nie chciałam. I lekarz też powiedział,że nie muszę jak nie chcę bo nie jestem w grupie ryzyka. Usg wyszło dobrze to po co mi nerwy przez jakąś statystykę...
A gdyby wyszło znowu nisko to wiedziałabym żeby się skupić na monitorowaniu tego.
-
nick nieaktualnyNefre_ ms wrote:Haha fanki suoerfoods się zrobilyscie=)
Zobaczycie Jak się trochę dupe zepnie to i seks się robi milszy..
O 18 - mój stary właśnie konia do pudełka wali heh chyba że uciekł hihih
To daj znać, czy się udało i kiedy wyniki! trzymam dalej kicuki!!
Zozo damy radę, trochę zrzucimy a potem będziemy szły w górę na brzuszkuNefre_ ms lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny