Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Krystyna123 wrote:A takie tam male nieporozumienie na Dlugoterminowych. W sumie poszlo o cos innego, a tak naprawde chodzilo wlasnie o te "groszki". Zamiast przyslodzic pod zdjeciem, kazalam kobiecie przestac pieprzyc i tak to...
Krystyna123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Co do zdjęć usg to ja tam widzę zawsze wszystko, ale jestem już doświadczona.
Kryśka to normalne, że Cię nie wzruszają cudze dzieci na usgTeż tak mam. Widziałam już takich usg sporo i nigdy nie reaguję emocjonalnie. Co innego swoje, wiadomo
Ale nawet na swoje nigdy mi łezka nie poleciała. Ja nie z tych płaczących ze szczęścia
Raczej reaguję uśmiechem.
Ogólnie widzę, że trochę inaczej reaguję na dzieci odkąd mam dziecko. Syndrom matki chyba. To tak jak ludzie mający psy są wrażliwi na tym punkcie gdzie mnie np. aż tak to nie rusza.Krystyna123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFrida91 tez juz marze o wiośnie!!! Nefre_ms grunt, ze ogarnął temat! Brawo Twój Maz! To moj widze miał „super warunki”. Najważniejsze, ze bierze te suplementy i mamy teraz znowu dobry czas- takze chwale!!! Zeby nie było, ze pisze tylko jak chce ponarzekać na Niego!
-
Ag no widzisz może potrzebował chwili ba przetrawienie tematu
Ale przecież jemu też zależy więc nie będzie wiecznie stroił fochów
Krystyna a na nfz chcesz? Prywatnie to myślę że nie będzie problemu.Krystyna123, Ag1988 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJasne, dlatego tez następnym razem chyba nie bede sie przejmować jak cos znowu wymyśli... te suplementy tez sa tak sprytnie nazwane „dla mężczyzn chcących powiększyć rodzine” ładnie to brzmi i nie ma nic o tym, ze to w razie problemów takze moze tez poczuł sie dodatkowo zachęcony
Frida91 lubi tę wiadomość
-
W ogóle jestem zaskoczona po czytaniu wpisów na tym forum, że tyle osób żyjących na emigracji przyjeżdża leczyć się do Polski... Wydawalo mi się że zagramanica wszystko jest lepiej... A u nas że jest do dupy. Ale serio chyba nie jest tak źle
-
Nefre masz rację. W sumie na nfz u nas też szału nie ma. Ale mamy chociaż wybór.
Choć niestety też nie każdego stać... I zależy pewnie od miasta, w dużym może łatwiej niż na jakiejś wiosce. U nas to leczą już takie ewidentnw choroby widoczne na pierwszy rzut oka, a jak trzeba trochę pomyśleć, poszukać przyczyn, zrobić badania to już odsylaja z kwitkiem. -
nick nieaktualnyWitajcie moje piękne; *
Mnie też porusza krzywda zwierząt a zwłaszcza dzieci takich malutkich niemowląt jeszcze jak żyją w takiej patologi i są maltertowane aż się we mnie gotuje. ..
Co do zdjęć usg to jakoś nie zwracam na nie uwagi są to są.Co innego moje .
Tak że tak
Krycha a mnie się wydaje ze ty za bardzo przesadzasz ale to tylko moje zdanie
Dobrego dnia piękne panie ;* -
Boże jaki koszmar miałam. Często mi się śni że gubię synka albo męża albo mąż jest obcym człowiekiem. Dziś męża nie było za to był kolega z liceum. Jechałam z synkiem do rodzinnego miasta autobusem i tam kolegę spotkałam. Synek się zgubił na mieście a ja to olałam nawet go nie szukałam tylko jechałam z tym kolegą autobusem do jego domu na seks.
Już się w autobusie dobierał do mnie a ja sobie pomyślałam że przecież policja znajdzie synka. Ale tak nagle o tym zaczęłam myśleć że nawet go nie szukałam i nie zgłosiłam i nie wiem gdzie się zgubił ani w co był ubrany i taka panika że muszę tam wracać i go szukać i w tej panice się obudziłam spanikowana. Masakra
Wtedy też mąż przyszedł że pralka zalała łazienkę w nocy. Sama sobie nabrała wody do bębna i jutro koleś przychodzi do naprawy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 10:13
-
Myślę że też co innego wzruszyć się czyims zdjeciem usg a co innego wrażliwość na krzywdę... Bo to że coś mnie tak nie jara nie znaczy że na krzywdę też bym była obojętna... Mało kto chyba jest obojętny chyba że jakiś wyprany z uczuć.
Krystyna123 lubi tę wiadomość
-
O właśnie w "dzień dobry TVN" lekarz się wypowiadał że około 40% przypadków do in vitro to "problem" mężczyzn bo mają słabe plemniki. I że po 30 i 35 r.z u kobiet płodność zaczyna szybciej spadać i ciążę po 30 są bardziej problemowe, bardziej zagrożone i częściej kończą się cesarka. Ale ze tak po 30 bez przesady stare baby robi ten lekarz z nas👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
1 cykl na clo grudzień 2018
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
2.12.19 blada kreska na teście🙏🏻
👶🏻 Synek 02. 08.2020