Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pecherzyk prawie 2 cm. Rosnie zgodnie z planem. Po wynikach lh i estradiolu decyzja kiedy ovitrelle.
To czeka nas pracowity weekend.
Oddalam dzisiejszy dyzur. W koncu priorytety priorytety.
Czytam was regularnie ale brak czasu by coś wiecej napisać
Evell, Frida91, Adry, Zozo, Multiwitamina, IssaMelissa, Ag1988, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość
Starania od 2017r.
1 IVF maj/czerwiec 2019
4 zarodki 4AA 4BB 4BB 3.
1-Transfer 4AA
Test 06.07 - Bhcg<1.
2-Transfer odwołany-krwawienie w 15dc.
3-Transfer 4BB +assisted hatching+embryoglue
Test 21.09 -Bhcg 486
Test 23.09 - Bhcg 1076
USG 04.10 -
12.10 krwawienie. Poronienie zagrażające? Leżing zawodowy
31.10 - koniec leżingu !
21.11-USG prenatalne - syn?
12.12 - nawrót plamienia. Leżing.
11.01-usg połówkowe. syn ! 350g szczęścia.
23.03- 1660g ślicznego bobasa
27.05 3300g 54 cm - Misio
4 -transfer " 4AB "13.01
Bhcg <0.1
5 - 4ty ostatni transfer blastki "3" 13.10.2023
Bhcg 472 -
Zozo wrote:malutka_mycha wrote:
Zozo a Ty clo nie miałaś zlecony właśnie ze względu na brak własnej owulacji? Kiedy to się nie udało, na cyklu z clo czy w przerwie? Nawet jeżeli owulacje będziesz miała w tygodniu to plemniki jednak sobie troszkę pływają. Nie jest powiedziane że w waszym przypadku owulacja tylko w weekend.
Ja nie wiem malutka_mycha czy miałam swoja owulacje czy nie. Jeden lekarz mówił że nie i dał clo. A drugi mój nic nie mówił dopiero może będzie miał zamiar mnie stymulować. Tylko raz w grudniu wzięłam clo to mi się "prawie" udało bo były 2 kreseczki ale styczeń i luty mam cykl bez clo marzec chyba też.. Umowie się zobaczymy co dalej -
Zozo wrote:Miałam robione usg bez clo ale przypadkiem blisko owu i była kicha. A tak mnie nikt nie badal pod kontem owu czy jest czy nie. Jeden lekarz stwierdził na podstawie hormonów że moze być problem z owu i dał wlansie clo. Dopiero przy clo miałam prawdziwy monitoring a tak to wiesz próbować i wyluzowac ehhh
-
Adry wrote:W ogóle muszę się wam pochwalić, bo pierwszy raz w trasie zamiast standardowo hot doga na stacji albo innej kanapki wzięłam sobie jogurt z musli. Normalnie taka byłam obrzydzona i stęskniona za jakimś fast foodem, że zjadłam tylko połowę, bo apetyt straciłam. Hahaha. A zamiast coli piłam wodę
warto to zapisać, bo nigdy ale to nigdy wcześniej mi się to nie zdarzało
Adry lubi tę wiadomość
-
Nefre_ ms wrote:Laski lubicie Qczaja?
Ja mam tylko fb, wiec nie wiem co wyprawia na instagramie
Uwielbiam gościa.Podejście do kobiet ma super.
Niby dlatego że się wychowywał z siostrami. Fizycznie nie mój typ ale charakter fajny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2019, 19:44
-
nick nieaktualnyEvell spokojnie! to tylko żaluzja. a Twoja Mała ile ma lat?
Witam się po treningu na siłowniNa ten tydzień plan żeby chodzić 2 razy w tygodniu wykonany
zastanawiam się nad tym czy nie chodzić 3 razy.. ale zobaczymy, oby mi nie zabrakło motywacji!!!
Adry lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZozo, fiu fiu
to nieźle. Ja bym chciała (tak jak pisałam już nóżki i bioderka wyszczuplić) na reszcie mi nie zależy, dupę zawsze miałam, także chyba jakieś murzyńskie korzenie mam
Właśnie Promyk89 powodzenia! kciuki!!! działajcie, pamiętaj, że miejsce przy Isla jest jeszcze wolneto ładnie go zapełnij
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2019, 21:26
Adry lubi tę wiadomość
-
Witam Was dziewczyny. Jestem tu nowa, więc proszę o wyrozumiałość. Jestem załamana. ;( Mam macicę jednorozna, jednej jajnik i drożny jajowód. Drugi usunięty przez s.p prof. Dębskiego jajnik był źle rozwinięty. On mi powiedział, że z tą wada spokojnie mogę zajść w ciążę. Później była próba leczenia u dr. Szymańskiej w instytucie rodziny (naprotechnologia) ale wątpię w skuteczność tej metody. Wybrałam się więc do dr. Czerwińskiego do Novum. Pokazałam wszystkie dotychczasowe wyniki badan a on od razu , ze in vitro a i tak watpi że i w ten sposób zajde w ciążę. Dodam jeszcze że mój mąż ma słabe nasienie. Myślicie, że ten w Novum chce nas naciągnąć na kasę? Kurde nie wiem już co robić a nie chce chodzić od lekarza do lekarza ;((((
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2019, 21:37
-
nick nieaktualnyZozo wrote:A u mnie płaska jak deska dopiero jak wycwicze ale uda też muszą się wyszczuplic i brzuuuuch
do lata trochę czasu może się uda. Kurła znowu to samo a już byłam taka szczupła
Zozo ja to samo! byłam taka fit ale nie jakoś przechudzona.. a teraz dupa, znowu muszę zrzucać kilogramy.. ale damy radę, na zdrowie!
Złożyłam dziś dokumenty, do 15go jest czas na to, więc jeszcze trochę do konkursu poczekam.. ale może przynajmniej mi to nie będzie kolidowało z hsg
Także plan zmian wdrożony na maxaAdry lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAg ja wiem,ale ja ją tyle razy upominam i proszę żeby tak nie robiła itd a ona jest nie miła dla mnie czasami . Gdzie popełniłam błąd ?
Kocham ją nad życie i chce dla niej dobrze ale czasami nie mam sił nie wiem czy taki bunt czy co ?
W czerwcu skończy 4 latka. -
Evell ja też mam takie momenty że mi ręce opadają, staram się jak mogę a ona mi przykrość sprawia ale wszysko przed nami. Jeszcze nie raz nam powiedzą tak że nam w pięty pójdzie ale kochają nas tak jak my je
ja uwielbiam jak moja śpi zacalowalabym ja na śmierć tego małego diabelka. Trafiły nam się baby z jajami haha
Evell lubi tę wiadomość
👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
1 cykl na clo grudzień 2018
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
2.12.19 blada kreska na teście🙏🏻
👶🏻 Synek 02. 08.2020