Jak nie zwariować, gdy wszystko idzie nie tak
-
WIADOMOŚĆ
-
Nefre nie dziwne ze nie mozesz przestać o tym myślec. Pewnie dopóki nie skonsultujesz się z lekarzami to czeka Cie trochę stresu,ale na szczęście wizyty masz już niedługo. Mam nadzieję ze to jakieś łagodne zmiany i wszystko da się szybko ogarnąć podczas tej operacji.
My dziś i wczoraj korzystaliśmy z pięknej pogody na długich spacerach. Czuć już wiosnę i od razu nastrój lepszy
Moja mama dziś dzwoni i mówi ze juz mi pokupowala ubranek na 3 rozmiaryi że nie będę musiała kupować. Ale niestety nie dam się pozbawić twj frajdy hehe. Cały okres starań marzyłam o wybieraniu tych małych ciuszków więc choćbym dostała cały stos to muszę powybierac sama. Ale to jak wreszcie jakaś kasa wpłynie.
Nefre_ ms, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość
-
No owszem warto się badać regularnie ale nie wszystko na raz.
Moim zdaniem fakt że zmuany są dwie też świadczy o tym że to nic groźnego. Bo to za małe na przeżut a mieć 2 odrębne, malutkie zmiany nowotworowe to bardzo mało prawdopodobne. Nie bierz tego na razie w ogóle po uwagę. Czekaj na konsultacje, operację i dopiero potem, po wynikach histo będziesz się martwić jeżeli będzie czym (bo raczej nie będzie więc nie ma co się teraz zdręczać).Nefre_ ms lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA te zioła ojca sroki jak zaczęłam pic w środku cyklu to mi mogły zaszkodzić? Juz mam jakis mętlik w głowie.. ale sie boje Multi tego Twojego sposobu...
Co do cieni to u mnie najlepiej sie spisują z Inglota albo Urban Decay paletka Naked basic 1, ale nie miałam nigdy cieni z MAC. A i baza pod cienie - u mnie art deco od zawsze, albo Kobo - na promocji za grosze a jest dobra
Adry lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny