Jak zajść w upragnioną ciążę....? Mąż za granicą
-
WIADOMOŚĆ
-
hej jak tam Wasze staranka idą? Moje do du.... Mielismy z meżem duże szanse bo teraz w tym cyklu był cały miesiac nawet wyjazd zaplanowalismy na kilka dni w te najbardziej płodne dni:) miałam dostac @ w niedziele tj 15.06 ale jak do tej pory nie ma no ale dzisiaj temp w dół poleciała takze czekam az sie pojawi. Wkurzajace i stresujące te starania dlatego postanowiłam od nowego cyklu nie mierzyc temp i nie zagladac na ovufriend i isc na zywioł co bedzie to bedzie bo ten czas od owulacji do kolejnej miesiaczki strasznie mnie stresuje dlatego wole nie analizowac co jak i kiedy. a jak tam u Was? trzymam kciuki za nas wszystkie pozdrawiam
-
Hej,u mnie na razie staranka jednak odłożone,jadę do męża na 3 miesiące do pracy we wrześniu i teraz musimy się wstrzymać przez te 3 tyg.ale nie martwi mnie to,co los da to to wezmę. U mnie w tym miesiącu już dziś 33dc i @ nie ma,byłam wczoraj na wizycie u gin,wszystko ok żadnych nie miłych niespodzianek nie ma,dostałam luteinę i czekam aż szanowna @ przylezie
Sylwia trzymam kciuki za następny starankowy cykl
Napisz potem koniecznie! Mam nadzieję,że Ci się uda -
no wiesz Ewcia u mnie to róznie z tymi staraniami bo sa niezalezne odemnie jak mąż jest w domu na dniach płodnych to jest nadzieja ze sie uda a w wiekszosci jest tak ze on zawsze sie spoznia na moje dni płodne albo wyjezdza przed, takze co los da tak bedzie tylko ile mozna czekac?! Czas mnie goni nie chce byc stara mama. Dzieki za trzymanie kciuków i napewno napisze :)a Tobie zazdroszcze tych 3 miesiecy u męża ( zazdroszcze w pozytywnym sensie tego znaczenia) napewno Wam sie uda tego Wam życze i wszystkim kobitkom tu na ovufriend
ewcia21k lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Nie wiem ile z Was jeszcze tu pozostało od marca, i ile z Was mnie pamięta
Niestety tym razem nie dane nam było zostać rodzicami. W 10 tygodniu stwierdzono że maluszkowi nie bije serduszko. Mamy swojego małego Aniołka w niebie...
Musiało minąć trochę czasu zanim się pozbierałam... Teraz jesteśmy w trakcie pierwszego cyklu starań. Obiecałam sobie że na razie będę spokojnie podchodzić do tych wszystkich obserwacji i wykresów i wszystko było ok do owulacji. Teraz zaczynam świrować i się denerwować.
-
Ewcia21k dzięki
nie tracę nadziei, zaczęliśmy już strania o kruszunkę od nowa. Tylko ta nie pewność czy tym razem wszystko się uda:)
Widzę że w tym wątku jakieś wyciszenie
Ja obecnie mieszkam z narzeczonym, a w lipcu na urlop jedziemy. Niestety od sierpnia znów rozłąka i starać się będzie ciężej.
-
No a ja się muszę pochwalić że mój B. wraca jutro i znów starania ruszą pełną parą. 8 lipca jedziemy na wakacje, później też zostaje w domu. Sama radość Wisienką na torcie będą 2 kreseczki na teście ciążowym. Urodziny mam 8 sierpnia, miałabym piękny prezent.
-
Kiniaminia-praca jest ale tylko na te 3 miesiące (na sezon),nie mogę na dłużej wyjechac bo syn zostaje w PL. Ale w sumie to jeszcze na 100% nie wiadomo,na 100% będę wiedziała tydzień wcześniej,ale w sumie to aż tak bardzo mi nie zależy,będzie co ma być
A u Ciebie co dobrego? -
Kiniaminia, niestety muszę wracać do pracy... lipiec będzie ostatnim miesiącem który jeszcze mozemy spedzić na staraniach... teraz miałam w lipcu podkręcić starania tak na 100% (mierzenie temp, testy ovu, jakieś suplementy) ale wyjeżdżamy na urlop, troche mnie przeraża podporządkowanie całego wyjazdu pod wstawanie o 7 zeby zmierzyć temp później o 12 wracac z plaży żeby test zrobić... boje się ze to trochee pod paranoje może podejsc.. nie chce zmarnowac nam wyjazdu na który tyle czekalismy:P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 16:06
-
Januszkowa gratulacje, mam nadzieje że wszystkie niedługo podzielimy Twój los:) Aga daj sobie spokój z tym wszystkim, przynajmniej na wakacjach. Wyluzujesz się, poczujesz inny klimat to może się uda. A szkoda marnować czas i się stresować przez te pomiary.
ewcia21k, Januszkowa lubią tę wiadomość
-
Aga,tak jak Kiniaminia napisała,odpuść troszkę i cieszcie się sobą i wyjazdem a na pewno będzie owocny Tego życzę Tobie i nam wszystkim
Januszkowa-GRATULACJE Zawiruskuj nas terazJanuszkowa lubi tę wiadomość
-
Ewcia a to mąż Ci załatwił tą pracę?? przepraszam,że tak wypytuję ale też myślę nad tym czy by tam nie wyjechać, bo mnie taka sytuacja jaką mamy teraz strasznie wkurza. Mąż wraca teraz na 3 tygodnie więc zobaczymy co to bedzie, ale Twój pewnie też teraz zjeźdza czy nie??