Jak zajść w upragnioną ciążę....? Mąż za granicą
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam mężulka w domku i prace nad potomstwem trwają
Z tego co mówiła gin w poniedziałek dziś powinien pęknąć pęcherzyk,który w pon miał 8mm.Zobaczymy czy nam się uda
Miłego weekendu życzę -
Moj mąz wczoraj mnie opuscił na 2 tygodnie ale jak wroci to bedzie miesiac w domu takze jest duza szansa, teraz w tym cyklu pojechał dzien przed dniami płodnymi a mnie dopadło przeziebienie i bije sie z myslami czy brac polopiryne C bo gdyby coś... chociaz pewnie nic z tego nie bedzie bo jak zwykle jego nie ma no ale ponoc plemnik zyje do kilku dni nawet. Pozdrawiam i zycze owocnych staran dla Pań które maja meza przy sobie
ewcia21k lubi tę wiadomość
-
Witam Jestem tu nowa. Staramy się o kolejne dziecko, ale niestety mój mąż pracuje za granicą Przyjeżdża rzadko, bo co ok 2 miesiące, na tydzień, max półtora. W związku z tym trafienie na dni płodne graniczy z cudem
-
Lenka87 wrote:Witam Jestem tu nowa. Staramy się o kolejne dziecko, ale niestety mój mąż pracuje za granicą Przyjeżdża rzadko, bo co ok 2 miesiące, na tydzień, max półtora. W związku z tym trafienie na dni płodne graniczy z cudem
Witaj -
u mnie męża od następnego cyklu prawdopodobnie też nie będzie,dzisiaj ma podpisać umowę, jak teraz nam się nie udało tyle cykli co byliśmy codziennie razem, to nie wiem jak to będzie później, na odległość, eh kilka cykli pewnie wypadnie z kalendarza
-
dziewczynki, a jak M będę teraz miała tylko w sobotę, to da rade zbadać nasienie? czy musi wolne wziać? (o ile go kiedyś namówię, obiecał, że pójdzie, a czas leci)