Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Jak zajść w upragnioną ciążę....? Mąż za granicą
Odpowiedz

Jak zajść w upragnioną ciążę....? Mąż za granicą

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    arizona 87 wrote:
    Mozna miec okres a mozna miec tez babski czy meski wieczor, a mozna po prostu nie miec ochoty
    no jak mi siedzi rzadko dluzej niz 2tyg co 2miesiace to nawet podczas okresu wolalabym spedzic czas z nim niekoniecznie mam na mysli bzykanie ale ogolnie byc ze soba...

arizona 87 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj zjedzie prawdopodobnie 17-18 IV akurat po kuracji clo, pozniej monitoring pregnyl dupek i bierz mnie jak mnie Pan Bog stworzyl. A 2 tygodnie pozniej totalna zalamka ze znow sie nie udalo i jak dla mnie to oznacza fajrant dozywotni.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    no jak mi siedzi rzadko dluzej niz 2tyg co 2miesiace to nawet podczas okresu wolalabym spedzic czas z nim niekoniecznie mam na mysli bzykanie ale ogolnie byc ze soba...
    Rozumiem niestety

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zionie optymizmem hehehe ale wiesz w zyciu bywa roznie...moze akurat sie uda??Nie sciagaj zlych fluidow....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nawet mi nie mow juz probowalam wszystkiego, olania, remontow, wakacji na hura i chuj mi z tego wyszlo. Czasami jestem naladowana pozytywna energia, ale jak nie ma sie przy sobie tej drugiej polowki to czasem czuje sie jak czarna wdowa jakbym zawsze byla sama i wtedy zawsze widze szklanke do połowy pustą.

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 marca 2014, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    arizona 87 wrote:
    Nawet mi nie mow juz probowalam wszystkiego, olania, remontow, wakacji na hura i chuj mi z tego wyszlo. Czasami jestem naladowana pozytywna energia, ale jak nie ma sie przy sobie tej drugiej polowki to czasem czuje sie jak czarna wdowa jakbym zawsze byla sama i wtedy zawsze widze szklanke do połowy pustą.
    Moge tylko probowac wczuc sie w twoja sytuacje...ja jestem przynajmniej z mlodym ma mi kto na nerwach pograc....
    Kurde ale skoro u cb wszystko gra i u twojego..to kurfffa co jest nie tak???badalas wrogosc sluzu??na tym poziomie podobno tez bywaja niezle jajca...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2014, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zebym to ja wiedziala. nie badalam, ale to tak jak z konfliktem serologicznym pierwszy raz zawsze przejdzie. Ide na faje i ide z moim wielkim malym(nie az tak) szczesciem na spacer. Gin mi tego nie proponowal, ale ja chce w tych staraniach zachowac umiar. Nie chce adpocji bo za bardzo siebie znam, in vitro tez nie zrobie bo skoro mamy z mezem takie geny ze zycia nie damy to nie chce ich przekazywac dalej zeby moje dziecko mialo problemy. Coraz slabsze pokolenia nie sa potrzebne bo dopiero bedzie galimatias.

• ewcia21k Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w sobotę zawitała @,niestety :(
    Ten cykl odpuszczam bo nie trafię z wyjazdem do męża na ovu a bilet już kupiony,dopiero w maju jak mężulek przyjedzie na 3 tyg może się uda :)
    Nie ma się co spinać,zaszłam w 2 ciąże to i w trzecią zajdę.
    A miało być 2 i koniec :(

Nasz Madziulek kochany-zasnęła w 35tc.16.12.2013r.(*)
    aniolek-dziecko.gif
    Czekamy na Alicję :D
    ad68819281.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia predzej czy pozniej sie uda. Ja dzisiaj juz w lepszym humorku niz ostatnio. Ten cykl tez mi leci bez sensu dzien za dniem, zadnych prob nie bedzie. Zobaczymy co sie nadarzy przy nast.okazji

ewcia21k, Ewik lubią tę wiadomość

• ewcia21k Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki byłam u gin-przyczyna mojego dziwnego plamienia jest mega torbiel :(
    Dostałam uvulastan :(
    Widocznie nie dane jest tam mieć drugie dziecko. :(

aniolek-dziecko.gif
    ad68819281.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Torbiel jak torbiel po hormonach juz go nie bedzie i dalej bedzie mozna probowa. Co sie martwisz. A po ovulastanie twoj organizm moze byc chlonny meskich hormonow hihi

ewcia21k lubi tę wiadomość

• ewcia21k Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miejmy nadzieję :)

aniolek-dziecko.gif
    ad68819281.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja umiera ostatnia. Tak mialam probowac w nast.cyklu a M przyjezdza tylko na 1,5 tyg. Jak szybko dostane @ to moze zdazymy

• ewcia21k Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzymam kciuki,że @ Cie nie zawiedzie i wcześniej zawita :)

aniolek-dziecko.gif
    ad68819281.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysle, ze spadaja na nas problemy, ktore jestesmy w stanie udziwgnac. Ewcia jestes naprawde silna kobieta. Jak czytam ze wczesniej poronilas w 35tc to serce sie kraja. Zdrowka zycze i wytrwalosci. Dzieki za dobre slowa

• ewcia21k Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona,muszę być silna,mam syna,mam Aniołka,kochanego męża i to dla nich muszę być silna :)
    Mam nadzieję,że zostanę jeszcze mamą dzieciątka,po za tym nie lubię jak toś się nade mną lituje i patrzy na moje cierpienie.Ja cierpię cały czas w środku,staram się nigdy nie pokazywać tego na zewnątrz.
    Musze walczyć o swoje szczęście chociaż bywają bardzo często chwile załamania :(
    Ja zawsze marzyłam o córce,tak jak mój mąż:)
    Niestety z jakiegoś powodu Madzia musiała wrócić do Nieba. :(

aniolek-dziecko.gif
    ad68819281.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok juz sie nie lituje absolutnie i zycze aby caly wszechswiat sprzyjal twojemu szczesciu.

• ewcia21k Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję pięknie i WZAJEMNIE,nie jestem samolubem i wszystkim Wam i Tobie również życzę samych najlepszych chwil i owocnych starań! :)

aniolek-dziecko.gif
    ad68819281.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedy twoj M wraca bo moj teraz 18

• ewcia21k Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja lecę z synem do niego 16 na święta a mąż przylatuje 25 i będzie 3 tyg w domku,także myślę,że wtedy nam się uda :)

aniolek-dziecko.gif
    ad68819281.png
‹‹ 6 7 8 9 10 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ