Jest nadzieja dopóki @ nie ma - Pogaduchy Staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Welonka najważniejsze, ze się udało!! Teraz się ciesz i dbaj o siebie. Kazdy ma czasem moment zwątpienia, ale grunt to się nie poddawać. Dawaj znać jak ciąża przebiega i mimo tego, ze jestes już na fioletowej stronie zaglądaj do nas :*
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Hej, zaglądam wakacyjnie i widzę cudowne wieści. Weronika kochana to wspaniała wiadomość :*. Jak się czujesz. Ok dokładnie sie starałaś?zycze ci nudnej ciąży kochana :*
Ja zrobiłam sobie przerwę z mierznriem na czas wakacji bo już mnie to dobija i z wiara w dzidzie kiepsko. -
Sylwia pierniczę i zostaje;). A tak serio to wracam w piątek już niestety. Za krótko ten urlop. Spalili mnie słońce mam jakaś infekcje babska ale i tak bym została jak myślę o tej paskudnej jesieni i ilości pracy która mnie czeka. Sylwia ewi rzuciła a jak u was? :)kto batony zaciąza jak już Welonka tak ładnie zaczęła.
-
Sylwia pierniczę i zostaje;). A tak serio to wracam w piątek już niestety. Za krótko ten urlop. Spalili mnie słońce mam jakaś infekcje babska ale i tak bym została jak myślę o tej paskudnej jesieni i ilości pracy która mnie czeka. Sylwia ewi rucola a jak u was? :)kto batony zaciąza jak już Welonka tak ładnie zaczęła.
-
Auricomka wrote:Hej, zaglądam wakacyjnie i widzę cudowne wieści. Weronika kochana to wspaniała wiadomość :*. Jak się czujesz. Ok dokładnie sie starałaś?zycze ci nudnej ciąży kochana :*
Ja zrobiłam sobie przerwę z mierznriem na czas wakacji bo już mnie to dobija i z wiara w dzidzie kiepsko. -
Auricomka ależ Ci zazdroszcze dalszego przebywania na urlopie ciesz sie sloneczkiem,bo u nas bywa z tym różnie.. Choć u mnie od wczoraj juz nie pada wiec jest postęp
Welonka zaglądaj tu do nas i przynos same dobre wiesci Jesteś teraz naszym promyczkiem nadziei
Dziewczyny, którejś coś pomogło na poprawę śluzu??01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
27.12.2017 - ciąża pozamaciczna (laparoskopia ) -
No ja w tym cyklu właśnie łykam wiesiołka ( 6 tabletek dziennie ) plus czasem wypiję siemię lniane..zobaczę czy będzie widać jakąś poprawę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2017, 22:05
01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
Welonka super
Teraz tylko dbaj o siebie..i rozsyłaj wiruski,żeby starczyło dla nas wszystkich01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
Welonka jak nic lapie od ciebie wiruski ja od dzisiaj biorę sie gruntowanie za dbanie o ciałko.dieta ale taka normalnie czyli wyeliminuje ziemniaki i słodycze i pieczywo oraz makaron....musze sobie jakis krem na twarz zafundować przeciwzmarszczkowy juz taki jakis dobry nawilżający bo po kapeli mam twarz skore jak skorupe tak mi sie łuszczy a na dodatek mam trodzik różowaty
-
Dziewczyny a tu co taka cisza?! Jest tu ktos?
Ewi to taka konkretna dieta jak całkowicie eliminujesz weglowodany. Ja od tzrech meisiecy troche zmieniłam diete na bardzeij warzywną i lepiej sie na niej czuje, no i musiąłam wyeliminować laktoze.
Rucola, sylwia a jak u was kochane?sylwia1986 lubi tę wiadomość
-
Auricomka wrote:Dziewczyny a tu co taka cisza?! Jest tu ktos?
Ewi to taka konkretna dieta jak całkowicie eliminujesz weglowodany. Ja od tzrech meisiecy troche zmieniłam diete na bardzeij warzywną i lepiej sie na niej czuje, no i musiąłam wyeliminować laktoze.
Rucola, sylwia a jak u was kochane? -
Hej hej dziewczęta
Auri miło że odkopałaś nasz poczciwy wątek
Ewi trzymam kciuki za wytrwałość w postanowieniach
U mnie jakoś leci, choć w temacie starań bez szału
Obecny cykl bez owulacji,w poprzednim niby była ale też jakoś słabo, więc dostałam od gina na kolejny nowy lek na stymulacje bodajże symletrol (jeszcze nie wykupiłam recepty)
No i pewnie spróbujemy ze stymulacją ze 2-3 mies i jeśli nie zadziała to już dalsza diagnostyka.
Powiem wam, że powoli tracę wiarę
Auricomka opowiadaj co u Ciebie..
01.2020. Hsg- jajowod prawy ok, lewy niedrożny:/
Starania od 12.2015,
plamienia przed okresem
Hashimoto - Euthyrox 25
Hej dziewczyny! Nie wiem czy jeszcze ktoś tu zagląda, ale moze pomozecie:)wprawdzie o maluszka chcieliśmy sie starać z mężem od nowego roku ale teraz wydarzyło sie cos, co nie daje mi spokoju i nie wiem juz co myśleć.
Generalnie, mam nieregularne cykle, równo rok temu odstawiłam tabletki anty, raz cykle sa krótsze, a raz dluzsze, ale gdyby policzyć średnia z ostatnich kilku to byłoby to ok 32-33dni. Ostatnia @ była 29 września, a wiec spóźnia sie juz 8 dni. Przed @ brzuch mnie bolał faktycznie jak na @ ale dostałam 2-3 dniowego jakby plamienia - chociaż raczej był to śluz zabarwiony na brązowo, od tego czasu przez kilka dni bardzo kuly mnie jajniki i było więcej śluzu ale juz bezbarwnego i cały czas wydawało mi sie ze za chwile przyjdzie @. Dzisiaj bol juz ustąpił. Zrobiłam test z apteki i wyszedł negatywny a w 6 dni po spoznionej @ beta hcg wyniosła <1.2. Okresu nadal brak, a wizytę mam dopiero za 6 dni. Co o tym myślicie?Chyba nie ma sensu powtarzać bety?Tylko skąd to opóźnienie?
Aha,zapomniałam jeszcze napisać ze od 2,5 ms biorę norprolac na podwyższenie prolaktyny:)4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Karolcia ciężko stwierdzić, najlepiej zapisz się do lekarza. Może jakieś zaburzenia hormonalne masz?
Ewi a jest potrzeba odchudzania czy tak po babski chcesz?
Sylwia mam nadzieję że ten nowy lek podziała:). Ja się wkurzyłam nie chce mi się meirzyl tej temperatury, bo zawsze wszytko super a jednak okres przychodzi, to badanie droznosci jajowodow narazie odpuściłam jak kazali nam brać dwa tygodnie antybiotykow -pewnie zrobię ale nie chciałam sobie psuć wakacji. No 8 podobnie jak ty mam taki brak wiary. Ten cykl to nawet nadzieja watla już. Staram się zająć chwilowo trochę czymś innym wymyśliłam.sobie studia podyplomowe;) -
Jestem zapisana na czwartek, ale właśnie miałam pisać ze temat juz nieaktualny bo pół nocy brzuch mnie bolal jak na @ i był to dość silny ból i już myślałam ze lada chwila przyjdzie @, a jednak do tej pory go nie ma + odczuwam mdłości ale to już chyba z nerwów i nieprzespanej nocy:( jeśli do jutra @ się nie pojawi (zwykle było tak że jak wystepowaly większe bôle to od razu pojawiał się @) to może zadzwonię do lekarza i po prostu się go zapytam:)4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G