Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWogle opowiem wam wczorajsza historie;)
Wyszlam z silki stoje przy aucie i szukam.kluczykow;)
Sa .
Wpadly do sniegu grzebie szukam haha
Podchodzi facet.. no no w moim guscie
Dla mojego oka przystojny
I mowi czego pani szuka ? Bo urok napewno pani nie zgubila:D
No dobra tekst moze i slaby ale no kurde facet przystojny
No i tak gadamy gadamy gadka prawie przeradza sie w firt
No i facet mowi teraz mi juz brakuje tylko kontaktu do ciebie
No i w tym wlasnie momencie przypomnialam sobie ze jestem zona
A wiec z seksu nici gosciu
Ale fajnie sobie przypomniec czasy podrywu
Nefre_ ms, Iwona27091991, Iza-K lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pięknie ja jak już zaręczona byłam i pracowałam jeszcze w handlu miałam amanta który przychodził non stop żeby się umówić ja non stop że nie, i koniec. W końcu zaczęłam się wychodzić sama do domu... A druga sytuacja, siedziałam na kasie a podszedł do mnie kurier z poczty kwiatowej z wielkim bukietem a w środku wizytówka z numerem telefonu. Zazdrość w moim wtedy przyszłym mężu była oj była naga. Oczywiście nigdy nie odezwała się do tego kogoś. I raz ktoś posiada,ukiwał kontaktu do mnie przez fb, najlepsze jest to że mój mąż pierwszy to przeczytał a nie mogło chodzić o kogoś innego bo tylko ja nosiłam bardzo wyraczaste pomadki na ustach, zresztą podane było imię po ślubie jedna sytuacja była jak zmieniłam pracę i przychodził młody listonosz a ja na początku bez obrączki więc zagadywal, potrafił sprawie godzinę siedzieć, jakie zdziwienie miał na twarzy jak w końcu przyszłam z obrączka na palcu
U nas ostatnio brak sexu wcOraj usnął pierwszy a dzisiaj pierwszy wstał a jeszcze mnie chyba zaraził bo czuję w kościach że mnie łamie... Brrr -
nick nieaktualnyJa miałam raz takie coś hm.. zbyt dużą uwagę nowego kolegi z pracy. To nawet było tak śmieszne,że jak mi życzenia na dzień kobiet składał , to aż prąd między nami przeszedł jak mnie ściskał No magia..
Ale ja jak widzę, że coś się komuś w głowie rodzi to zaczynam wprowadzać tryb szczęśliwej mężatki tzn opowiadam jakiego mam cudownego męża i tak dalej
Wtedy wszystkim przechodzi zanim się urodzi
Ale taki podryw jak Żanetka to mnie dawno nie spotkał ja nie robie takiego wrażenia na facetach hehehe
-
nick nieaktualnyOpowiedzialam pozniej mezowi co mnie spotkalo
A maz podszedl do mnie zlapal za szyje ( tal sexi) i powiedzial : ty moja jestes
A pozniej wzial reka zjechal do moich majteczek i powiedzial : i to wszystko tutaj tez jest moje:D
I takim oto sposobem mam dzisiaj otarcia i zero ochoty na kochankowNefre_ ms lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoj maz to ogolnie typ zazdrosnika hehe
Ale odkad jestesmy malzenstwem to podchodzi z dystansem do zazdrosci
Zna mnie na wylot wie zebym nie zdradzila :>
Kiedys bylam z nim w sklepie komuterowym i hosciu do niego cos z teksem ze ladna zona.
A maz tak o zlapal mnie za dupe i mowi : a widzi pan to do mnie nalezy
Czasme mial takie odpaly rozne.ale to za.duzo by tutaj opisywac :>
-
nick nieaktualny