Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Phia co to za numery u Ciebie?
Jak to nie było na zgodę?
Brakuje tu Ciebie na forum :*03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
A u mnie właśnie szybki numer jakiego w życiu nie miałam. My z mężem pod kocykiem w sypialni a Młody bajkę ogląda. Ja już doszłam mąż tuż przed a tu pukanie do drzwi wejściowych i słyszę że sąsiadka pakuję się nam do mieszkania z swoimi chłopakami (3i4lata) Maz strzelił a ja wystrzeliłam po majtki. Wyszłam do niej jak już pytała synka gdzie jest mama. Wyszłam taka rozczochrana. Nie wiem czy się kapnela. Taki finał.
-
Ha ha ha u mnie było dziś
Wiecie dziewczyny 1 piesek to pikuś. Nam się kiedyś 10 fretek do łużka wpakowało. Wyobraźcie sobie spychanie ich z łóżka w trakcie... hi hi hi (nie przerwaliśmy - zafajnie było).Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2018, 17:40
-
nick nieaktualny
-
ABI90 wrote:Ja po dentyscie i maz jednak wraca
I jak mąż? Nie usnął za szybko?
Ja dziś mam monitoring o 17.20 a do tego chyba infekcja się zaczyna. Zawsze w okolicy płodnych się coś dzieje. Mam tego dość! I czekam na te wizyte jak na skazanie. Ostatnio jak wyszłam poczułam się jakbym bezpłodna była, jak powiedziała mi że owulacji nie było. A tekst że musze sobie odpuścić działa na mnie jak płachta na byka...
Do tego samotny wieczor mnie czeka, bo jutro też do roboty a moi pojechali do babci. Ehh... Będę czytać Gre o tron. -
nick nieaktualny
-
Hello. Nie nie usnął ale ja się tak za robotę złapałam wieczorem że mi ochota odeszła Ale byliśmy na kolacji, pozwoliłam sobie na kuchnię azjatycką wiec tyle z mojej diety Chociaż ryż + kurczak z warzywami nie powinien być aż tak zły porównywalnie do kebaba czy pizzy 7 godzin w pracy i weekend, w końcu w domu, bez wesel ani innych imprez
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻanetka93 wrote:Hejka dziewczyny mozna dolaczyc?
25 letnia zaneta jestem starajaca sie grube kilka miesiecy o bobo (bez skutku oczywiscie) . Termometry badania drzwi lekarskie wychodza juz bokiem czas sie rozerwac a widze ze u Was wesolo
mi stukło 45cs hehe..
ale tu nie rozmawiamy o takich rzeczach tylko o czymś na luzie
kiedy męża porwałaś na małe co nieco
jakie stringi nosisz itp heheNefre_ ms lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNefre_ ms wrote:Zanetka - zapraszamy
heh wesoło mało powiedziane Ale taka odskocznia się przydaje..
Kurcze a wiecie, że ja do tego loda w końcu nie podeszłam.. Tzn kilka razy próbowałam.. ale ostatecznie rezygnowałam..
mój ostatnio miał pod prysznicem hehe
zaskoczony gościu był -
hahah Nefre to samo u mnie ale chcę swojego zaskoczyć
A ostatnio zbyt intensywnie z imprezami 10 listopada znowu walimy w balet heheh Więc teraz trochę odetchnąć trzeba Chyb ana solarium przyda mi się skoczyć bo masakra jaka ja biała jestem chociaż nigdy nie byłam zwolenniczkąWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2018, 09:44
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi solarium odpada bo mam cerę naczynkową i nie zaleca się. Ani solarium ani sauna..
a wracając do loda to ja nie wiem skad mam te opory,,. Wiecie, ja w ogóle na jego penisa nie patrzę , jak się kochamy hehe. To mówi kobieta doświadczona 10 letnim związkiem seksualnym haha