X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Just sex
Odpowiedz

Just sex

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2018, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju ja na solarium nie byłam chyba z 2 lata :D

• ABI90 Autorytet

Wysłany: 5 października 2018, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też 9 lat strzeli w grudniu :) Chociaż 2 razy u nas było w ciągu tych 10 lat ale to po alkoholu hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2018, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to mój ma loda chyba za często hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2018, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phia wrote:
    kilka miesiecy ehh... kiedy to było :P
    mi stukło 45cs hehe..
    ale tu nie rozmawiamy o takich rzeczach tylko o czymś na luzie :D

kiedy męża porwałaś na małe co nieco :D
    jakie stringi nosisz itp hehe :D

Meza czesto porywam :D
    Dziad twierdzi ze ma zone niewyzyta zamiast doceniac ze ma taki skarb co lubi nogo rozkladac hehe ;D
    A co do stringow wogole do bielizny wszystko co koronkowe to kocham
    Chociaz bez tez nie jest zle :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2018, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ABI90

Ja generalnie myślę, że mogłabym i .. chciałabym. Ale coś mnie blokuje..

W ogole mysle, że tu się moje czytanie i oglądanie filmów objawia, bo zazwyczaj ten sposób okazywania mężczyźnie przyjemności jest pokazywany w negatywnym świetle :) Np. w więzieniu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2018, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanetka

Odpowiednia garderoba to podstawa udanego związku :)
    Koronkowe majty, haleczki.. Ja ogólnie myślę,że to działa nie tylko na facetów :) nam to dobrze robi :)

• Wróbel Autorytet

Wysłany: 5 października 2018, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Solarium to u mnie odpada - ja mam solarofobię - wpadam w panikę jak muszę się w tym czymś zamknąć. Mój twierdzi że ja jestem nimfomanką ale jest zadowolony bo on też ma duże potrzeby. Ja zazwyczaj krzyczę przy tym i jęczę, nie raz sąsiedzi nam pikseli w ścianę hi hi hi ale na szczęście to mieszkanie nie ma stałych lokatorów bo mogły by być konflikty sąsiedzkie...

Nefre_ ms lubi tę wiadomość

npV2p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2018, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrobel

No wiesz, sama natura.. a gdzie byc sobą jak nie w domu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2018, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do ciuszkow tez tak mysle ;)
    My ogolnie lubimy pomijajac oczywiscie codziennosc ze trzeba cos tak sexi pod szmatami miec,
    To lubimy roznego rodzaju przebieranki takze tu akurat jest na bogato :D

Teraz w sumie kiecki szukam trzeba cie odpicowac na week ;D

• Wróbel Autorytet

Wysłany: 5 października 2018, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żaden ciszek nie poprawia mi tak nastroju jak sexi bielizna.

npV2p1.png
  • MaBi Przyjaciółka

Wysłany: 5 października 2018, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczynki :) można dołączyć?

Przyznam, że przeczytałam kilka wcześniejszych stron forum i aż Wam zazdroszczę :D. U mnie jest tylko w soboty, w pokoju pod kołderką... A Męża mam cały czas przy sobie.

3887d3bdc2b6cf8293695bbcd36a71e6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2018, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MaBi

Nie zazdrość, tylko bierz się do roboty :)

Udane życie seksualne zależy dużo od kobiety.. Oczywiście to mężczyzna sprawia przyjemność, ale.. kobieta musi wiedzieć co chcę..

A Ty nie masz ochoty czy przyjemności?

• ABI90 Autorytet

Wysłany: 5 października 2018, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MaBi jasne że można, Witaj :)
    Tez nie jestem zwolenniczka solarium ale no masakra ja jestem jak trupek haha ze 2-3 razy trzeba będzie zajrzeć :) A i ostatnio przy okazji makijażu na wesele rozmawiałam z kosmetyczką na temat rzęs i chyba zaszaleje i sobie strzelę a co mi tam :) Trzeba o siebie zadbać, a ostatnio czuję się jakaś taka zapuszczona :P chyba przez to że skupiłam się tylko na staraniach a przecież nie jesteśmy tylko inkubatorami :)

• MaBi Przyjaciółka

Wysłany: 5 października 2018, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nefre_ ms wrote:
    MaBi

Nie zazdrość, tylko bierz się do roboty :)

Udane życie seksualne zależy dużo od kobiety.. Oczywiście to mężczyzna sprawia przyjemność, ale.. kobieta musi wiedzieć co chcę..

A Ty nie masz ochoty czy przyjemności?

Ochotę to ja mam często, tylko gorzej z moim Mężem. Często słyszę, że nie ma ochoty albo jest zmęczony albo poprostu coś odburknie gdy zacznę go dotykać.

Także przypadek ciężki :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2018, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez mysle o rzeskach ale rozgladam sie w sumie gdzie fajnie robia bo chcialabym takie w miare naturalne a nie wachlarz na pol pyszczka :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2018, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MaBi

dziwny przypadek.. facet co nie chce seksu. Nie znam.. chociaż czasami mój jest zmęczony i też nie ma ochoty..

Ale jak już się kochacie, to z nim wszystko w porządku?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2018, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MaBi wrote:
    Ochotę to ja mam często, tylko gorzej z moim Mężem. Często słyszę, że nie ma ochoty albo jest zmęczony albo poprostu coś odburknie gdy zacznę go dotykać.

Także przypadek ciężki :/

Moj czasem tez nie ma ochoty wiadomo czlowiek nir maszyna co wiecznie chce posuwac :D
    Ale jako tako nie trzeba duzo zeby mu sie zachcialo wiec tu jest latwy w obsludze hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2018, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nefre_ ms wrote:
    MaBi

dziwny przypadek.. facet co nie chce seksu. Nie znam.. chociaż czasami mój jest zmęczony i też nie ma ochoty..

Ja znam jeden :D moj byly taki byl. Masakra a jak juz cos to mozna bylo zasnac:D
    Dlatego po 2 msc bylo goodbye :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2018, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No trzeba znalesc kogos kto robi takie naturalne.. Ja mam takie zrobione , ze ludzie sie zastanawiaja, czy naturalne czy doklejone ;)

Ale polecam tez ta odzywke z Loreala - 4lash czy jakos tak.. Tez ladnie wydluza.. Tylko trzeba miec swoich duzo :) Bo malo długich to tez bez szału

• MaBi Przyjaciółka

Wysłany: 5 października 2018, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nefre_ ms wrote:
    MaBi

Raczej tak, co prawda jak już się kochamy to jest to dość szybkie i Mąż szybko dochodzi.

‹‹ 23 24 25 26 27 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ