Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPhia wrote:kilka miesiecy ehh... kiedy to było
mi stukło 45cs hehe..
ale tu nie rozmawiamy o takich rzeczach tylko o czymś na luzie
kiedy męża porwałaś na małe co nieco
jakie stringi nosisz itp hehe
Meza czesto porywam
Dziad twierdzi ze ma zone niewyzyta zamiast doceniac ze ma taki skarb co lubi nogo rozkladac hehe
A co do stringow wogole do bielizny wszystko co koronkowe to kocham
Chociaz bez tez nie jest zle -
nick nieaktualnyABI90
Ja generalnie myślę, że mogłabym i .. chciałabym. Ale coś mnie blokuje..
W ogole mysle, że tu się moje czytanie i oglądanie filmów objawia, bo zazwyczaj ten sposób okazywania mężczyźnie przyjemności jest pokazywany w negatywnym świetle Np. w więzieniu -
nick nieaktualny
-
Solarium to u mnie odpada - ja mam solarofobię - wpadam w panikę jak muszę się w tym czymś zamknąć. Mój twierdzi że ja jestem nimfomanką ale jest zadowolony bo on też ma duże potrzeby. Ja zazwyczaj krzyczę przy tym i jęczę, nie raz sąsiedzi nam pikseli w ścianę hi hi hi ale na szczęście to mieszkanie nie ma stałych lokatorów bo mogły by być konflikty sąsiedzkie...
Nefre_ ms lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo do ciuszkow tez tak mysle
My ogolnie lubimy pomijajac oczywiscie codziennosc ze trzeba cos tak sexi pod szmatami miec,
To lubimy roznego rodzaju przebieranki takze tu akurat jest na bogato
Teraz w sumie kiecki szukam trzeba cie odpicowac na week -
nick nieaktualny
-
MaBi jasne że można, Witaj
Tez nie jestem zwolenniczka solarium ale no masakra ja jestem jak trupek haha ze 2-3 razy trzeba będzie zajrzeć A i ostatnio przy okazji makijażu na wesele rozmawiałam z kosmetyczką na temat rzęs i chyba zaszaleje i sobie strzelę a co mi tam Trzeba o siebie zadbać, a ostatnio czuję się jakaś taka zapuszczona chyba przez to że skupiłam się tylko na staraniach a przecież nie jesteśmy tylko inkubatorami -
Nefre_ ms wrote:MaBi
Nie zazdrość, tylko bierz się do roboty
Udane życie seksualne zależy dużo od kobiety.. Oczywiście to mężczyzna sprawia przyjemność, ale.. kobieta musi wiedzieć co chcę..
A Ty nie masz ochoty czy przyjemności?
Ochotę to ja mam często, tylko gorzej z moim Mężem. Często słyszę, że nie ma ochoty albo jest zmęczony albo poprostu coś odburknie gdy zacznę go dotykać.
Także przypadek ciężki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaBi wrote:Ochotę to ja mam często, tylko gorzej z moim Mężem. Często słyszę, że nie ma ochoty albo jest zmęczony albo poprostu coś odburknie gdy zacznę go dotykać.
Także przypadek ciężki
Moj czasem tez nie ma ochoty wiadomo czlowiek nir maszyna co wiecznie chce posuwac
Ale jako tako nie trzeba duzo zeby mu sie zachcialo wiec tu jest latwy w obsludze hehe -
nick nieaktualnyNefre_ ms wrote:MaBi
dziwny przypadek.. facet co nie chce seksu. Nie znam.. chociaż czasami mój jest zmęczony i też nie ma ochoty..
Ale jak już się kochacie, to z nim wszystko w porządku?
Ja znam jeden moj byly taki byl. Masakra a jak juz cos to mozna bylo zasnac:D
Dlatego po 2 msc bylo goodbye -
nick nieaktualnyNo trzeba znalesc kogos kto robi takie naturalne.. Ja mam takie zrobione , ze ludzie sie zastanawiaja, czy naturalne czy doklejone
Ale polecam tez ta odzywke z Loreala - 4lash czy jakos tak.. Tez ladnie wydluza.. Tylko trzeba miec swoich duzo Bo malo długich to tez bez szału
-
Nefre_ ms wrote:MaBi
dziwny przypadek.. facet co nie chce seksu. Nie znam.. chociaż czasami mój jest zmęczony i też nie ma ochoty..
Ale jak już się kochacie, to z nim wszystko w porządku?
Raczej tak, co prawda jak już się kochamy to jest to dość szybkie i Mąż szybko dochodzi.