Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa bylam w Angli cztery lata najbardziej pamietam 1 rok... obcy kraj obcy ludzie zero przyjaciol tylko praca i praca...
Rodzina tylko na skypie lub prze tel..
Pamietam ze wyjechalismy wna pazdzierniku bie bylo opcji przyleciec na swieta..
Pamietam jak dzis te pierwsze swieta bez rodziny...
Zyczenia przez tel i siedzenie w.malych czterech scianach...
Branie wszystkich nadgodzin radzenie sobie z obcokrajowcami bo przeciez polacy nie zawsze sa traktowani ok...
Szkolenie jezyka zeby wreszcie byla szansa na lepsza prace...
Lapanie dodatkowych fuch np sprzatanie w prywatnych domach...
A gdy wrocilismy tekst sasiadki : kasy to chyba nie zmiescilisci do auta ...
No szok ...
Emigracja to nie same kolory cos za cos ale przezylismy to jest to nasze no ale nie kazdy to rozumie ludzie widza tylko kase jakby co najmniej za granica hajs rosnal na drzewach
Moze jest latwiej o prace moze platnosc inna ale to nie znaczy ze nie trzeba zapierdzielac...
A przyjazni miedzy polakami nie ma co by sie wydawalo zee wlasnie powinno sie trzymac razem i przyjaznie nawiazywac -
no właśnie albo co to w ogóle niepłodność dla niektórych ;/03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja też podziwiam takich ludzi
i doceniam to że mąż, mimo że dużo pracuje to wieczorem zawsze wraca do domu03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
2 IVF 08.2019 beta 0
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
nick nieaktualnyMi ostatnio znajoma w pracy powiedziala: mi to sie juz nie chce pracowac pasowaloby by dzidziusia zrobic.
Myslalam ze to zart wiecie tak to odebralam.
Ona dzis w pada z l4 - trzeci miesiac ciazy
No nie skomentuje tego jakis swiat niesprawiedliwy:D
Zero dojrzalego podejscia chyba nie rozumiala co to znaczy zdecydowac soe na dziecko:D -
nick nieaktualnyWiesz jest wydatek z dziecmi, ale duzo zalezy od fantazji rodzicow - kupija za duzo ciuchow, akcesoriow niepotrzebnych i wynalazków.
Jasne - leki kosztuja, jakies srodki pielegnacji..
Ale dopoki dziecko nie idzie do szkoly to jest gowno a nie wydatek dopiero wtedy sie zaczyna..
Gorzej jak sa jakies choroby bo wtedy.. kasa leci
A tak kolezanka mowila, ze dopoki karmila dziecko piersia, to kosztowalo ja ok 100 zł miesiecznie Nie wiem jak ona to policzyła
Kupowala tylko pampersy. Ciuszki miala od "dobrych ludzi", a do pielegnacji uzywala najprostszych rzeczy..
-
nick nieaktualny
-
A moja koleżanka wróciła dziś po 3 tygodniach zwolnienia,
miała zabieg, bo wykryli jej stan przednowotworowy na szyjce macicy.
W najlepszym wypadku może sie starać za 2 lata. Nie zazdroszczę03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
2 IVF 08.2019 beta 0
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
nick nieaktualny
-
szczerze?
też średnio mnie to pociesza bo zawsze ktoś ma lepiej niż my03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
2 IVF 08.2019 beta 0
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
nick nieaktualnyIwona27091991 wrote:szczerze?
też średnio mnie to pociesza bo zawsze ktoś ma lepiej niż my
Ja się pocieszam, że jak tak długo się czeka na Dziecko i tak bardzo się Go chce, to potem może te trudy macierzyństwa też lepiej się znosi, bo docenia się każdy dzień z dzieckiem, gdy się tak o niego walczyło.. -
nick nieaktualnyach wiecie, czasami mam, taki okrzyk radości w środku, że komuś też się nie udało. Taki głos - nie tylko Ty jesteś taka zła w zachodzeniu w ciąże.
A potem mi strasznie głupio i jeszcze gorzej się czuje, że tak w ogóle pomyślałam i "ucieszyłam się".
Psychofaza normalnie
Powinni kobiety po pół roku staran na przymusowe leczenia psychiatryczne wysyłać Oparte głównie na zabiegach spa, zakupach i tak dalej..Ag1988 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAg1988 wrote:Ja się pocieszam, że jak tak długo się czeka na Dziecko i tak bardzo się Go chce, to potem może te trudy macierzyństwa też lepiej się znosi, bo docenia się każdy dzień z dzieckiem, gdy się tak o niego walczyło..
Albo wpadasz potem w tryb matki nadgorliwej, która chucha i dmucha na swoje długo wyczekiwane maleństwo
To też jest ciulowe. -
zgadzam się z tym
na małżeństwo też długo czekałam, dlatego teraz bardziej to doceniam niż inni03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
2 IVF 08.2019 beta 0
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNefre_ ms wrote:ach wiecie, czasami mam, taki okrzyk radości w środku, że komuś też się nie udało. Taki głos - nie tylko Ty jesteś taka zła w zachodzeniu w ciąże.
A potem mi strasznie głupio i jeszcze gorzej się czuje, że tak w ogóle pomyślałam i "ucieszyłam się".
Psychofaza normalnie
Powinni kobiety po pół roku staran na przymusowe leczenia psychiatryczne wysyłać Oparte głównie na zabiegach spa, zakupach i tak dalej..
Ojj tak! jestem za i już się kwalifikuję... Może wakacje zimą nam wyjdą, to zapomnę chociaż na tydzień o wszystkim! -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny puki jesteśmy piękne, młode i zdrowe to kasę i życie jskoś ogarniemy. Jak zostaniemy tylko piękne z kijową emeryturą to gorzej ale już się zabezpieczamy - czytam ożywienie się pokrywą, bzem czarnym itp. Hi hi hi
Nefre_ ms lubi tę wiadomość