Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻanetka93 wrote:Jeszcze tu bedziemy pisac o kupkach zabkowaniach i pieluchach ja w to wierze
A no i o seksie podczas pologu
Hmmm, ciekawe Póki co seks podczas starań.. A z tym różnie, bo niestety u mnie ból po zastosowaniu clostilbegit, ale kombinujemy z pozycjami, a jak jest bardzo źle, to trzeba zacisnąć zęby, bo może się uda, że zaskoczy... -
nick nieaktualnyAch
@ idzie to mnie takie wieksze refleksje życiowe chwytają..
Chyba seksu mi brakuje
a w klimacie @ kolega mi kiedyś mówił, jak się pytam - nie ufasz mi? a on "nie ufam niczemu co krwawi przez 5 dni i nie umiera"
Żanetka93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAg
Ale zawsze Cię boli podczas, czy tylko w konkretnych pozycjach? Nie miałam tego leku, więc nie mam pojęcia..
Jak nie jesteś sado-maso, to chyba średnia przyjmność z seksu... A my tu na tym kanale kładziemy duży nacisk na przyjemność z seksu. Nawet bardzo duży.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nefre podoba mi się ten tekst kolegi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2018, 12:39
03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
nick nieaktualnyNefre_ ms wrote:Ag
Ale zawsze Cię boli podczas, czy tylko w konkretnych pozycjach? Nie miałam tego leku, więc nie mam pojęcia..
Jak nie jesteś sado-maso, to chyba średnia przyjmność z seksu... A my tu na tym kanale kładziemy duży nacisk na przyjemność z seksu. Nawet bardzo duży.
Różnie.. różne też jest nasilenie bólu.. ale na szczęście mimo bólu i tak przyjemność w jakimś stopniu jest.. W sumie dziwne Co nie zmienia faktu, że lepiej było bez tych wspomagaczy.. Rozmawiałam z lekarzem i jak w następnym cyklu się to powtórzy to na szczęście zmieniamy leki! Też jestem za przyjemnością zwłaszcza, że jest tyle kombinacji, że seks jest fantastyczny! -
nick nieaktualnyABI90 wrote:Ag to ja juz sie boje tego cyklu z Clo ale przy tak malej dawce boleć nie powinno u mnie. Aaaa ja chyba dzisiaj mam chęć. Ale w jakis extramalnych warunkach
Nie martw się na zapas... Moja Koleżanka też brała clo i nie skarżyła się na żadne dolegliwości, co innego, że Jej nie pomógł.. Poza tym mimo wszystko jak nie mam jakiś stresów, to i tak co dziennie się kochamy, więc nie jest tak źle -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
oooo poproszę i ja kawkę 1 wypiłam ale zaczynam znowu zamulać, a wiecie mam rodzinę w służbie zdrowia i kawę powinno się pić chociażby z minimalną ilością cukru bo wtedy działa na komórki mózgowe które lepiej pracują I to było stwierdzenie lekarza
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny