Just sex
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo Phia Ty jestes mistrzem Flaszke stawiasz :D
Ja postanowiłam, że teraz te miesiąće obfitują w zbyt dużą liczbę uroczystości.. I jak się nie uda to raz na tydzień daje sobie luza Tak bez spiny..
I narazie prosze 8/10 to też ładny wynik.. Ale sie sama chwale, ale Wy nie chwalicie, to musze sama -
Nefre ja Cie chwalę, bo jak nie ja to kto?03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czytam was i jem batonika a wy tu o dietach
Też jesteśmy z mężem brani za tych "bogatych" bo dom budujemy. Moja ciotka sie ostatnio zastanawiała skąd my na to bierzemy. Taka sugestia że (sama nie wiem) - ukradliśmy czy jak. Bo wakacje za granicą, każde z nas samochodem do robo i jeszcze dom w budowie. A że ja w jednych butach i starych ciuchach chodze, że nie szlajamy się po barach, a nasze dziecko ma często ciuchy z wyprzedaży lub w spadku to nikt nie widzi. W mieszkaniu w którym mieszkamy też gierkiem pachnie, bo nie inwestujemy w to mieszkanie.
Jeśli chodzi o zabawki dla dzieci to masakra ile kosztuje ten plastik. I najlepsze że teraz moje dziecko bawi się Smerfami z kinder jajka, nie potrzebuje tym "drogich". Niektóre to straszne naciąganie kasy. Ale przekonałam się też że za jakość się płaci. Np. lego duplo - niezniszczalne i świetne, ale drogie. A mieliśmy jakieś tanie klocki i poniszczyły się szybko. Ale 1000 dla roczniaka to ja nie wiem co to może być. Moje dziecko w tym wieku chętniej bawiło się pokrywka i wałkiem niż swoimi zabawkami.
Nefre mam troche jak ty
Też czasem ta zazdrość że komuś się udało i pytanie czemu nie mi? Co ze mną jest nie tak?
Czekam właśnie aż moja @ sie rozkręci. Nawet sobie sikłam dziś na test tak wywoływawczo. Ta ostatnia iskra nadziei jeszcze się tli. Plamienia na brunatno od 3 dni i tylko mega PMS!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2018, 15:09
-
Konieczynko a ja do Ciebie z pytaniem, bo z tego co pamiętam to Ty w aptece pracujesz :> Jest u Ciebie coś takiego jak odpis recepty? Bo patrzę że ten mój gin poszalał po tyle opakowań mi wypisał i to wszystko na 1 recepcie A siostra kiedyś mi coś wspominała że wykupywała receptę na odpis bo też jakoś dużo opakowań jej dermatolog wypisała. I się zastanawiam czy rzeczywiście tak to działa jeśli powiem żeby mi np. zamiast 4 opakowań farmaceutka dała 2.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2018, 15:18
-
nick nieaktualnyTa zabawka to jakoes auto na pilota w ktorym moze sobie jezdzic nawet na zewntarz zadaszone z podgrzewanym siedzeniem haha
No szok i tyle ja nawet nie komentuje;)
A co do PMS tez mam straszne wlasnie cyce bola miesiaczka nana dniach
ale mimo wszystko wynik progesteronu nnie ucieszyl bo 18ng wiec owulka byla
-
nick nieaktualnyA ja sie nie wypowiadam nawet na temat tego co mowia inni nawet patrzac na rodzine...
Bo slysze ciagle skad wy macie itp... Pracuje odkładam to mam xD
Niech sb zazdroszcza jak maja ochote mnie to nie rusza ale wkurzaja mnie przechwalki co to oni nie maja a sie okazuje ze wielkie 0...
-
nick nieaktualnyZanetka
i ajk ta tabata wyglada? mega sie meczysz po tym? bo to jakies cykle ciwczen sa chyba? Takie w miejscu statyczne, czy trzeba tupac w prawo i lewo?
Konieczynka
No widzisz, same bogacze sie na tym blogu znalezlismy
Ja nie wiem moze trzeba razem firme zalozyc ja nie ma nic , Ty nie masz nic, razem mamy dokladnie tyle zeby wybudowac fabryke
Ja mam plamienia chyba juz 5 dzien, czuje ze @ idzie, ale nic.
Sikalam chyba wczoraj tak dla picu, i oczywiscie nic
Jak sie do jutra nie rozkreci to se rano tez posikam - a co tam, zostam mi ostatni test Nowa paczka jeszcze nie przyszla z allegro.
Ale pewnie dostane @ z wielkimi bulami na imprezce zeby nie było tak fajnie..
Abi
zalezy od apteki. Ja tak brałam zawsze hormony, ze dostawałam 6 opakowan na jednej recepcie i wybierałam sobie po dwa opakowania..
Ale w niektórych aptekach to jest za duzy problem dla nich i nie wiem jak to sie finansowo rozlicza, bo one Ci nie moga paragonu wystawic po kazdym opakowaniu.. tylko dopiero na koniec za wszystkie leki chyba.
-
nick nieaktualnyNefre tabata takk mega wycisk jest przy tym
Jest tupanie w lewo w prawo do tylu do przodu plus skoki wyskoki no rozne
Ja ogolnie jestem zawsze tak wycienczona 40 minut trwa trening razem z rozgrzewka i pozniej rozciaganiem ale ogolnie fajny trening daje wycisk mamy trenerke z ktora mega szybko leci czas te 40 min to cyk i juz ogolnie zadwolona jestem to moj ulubiony trening
Ja to sie lubie wyskakac wypocic takie treningi sa dla mnie najlepsze ,
Efektow narazie nie sprawdzam powirdzialam sobie ze waze sie za.2 tyg -
nick nieaktualny