karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Wow!! Edka! Gratulacje! Jak szybko 😱 i to nie zaden cien!
-
Jestem w szoku. Przecież to 7 dpo i na dodatek jasna kreska....Jeżeli to jakiś wadliwy test, który mnie oszukuje, to naprawdę się wkurzę. Nie lubię takich żartów. To jest pepino paskowy o czułości 10 ml. Rano zrobię jeszcze raz i zobaczę, czy to dzieje się naprawdę...
-
edka85 wrote:Jestem w szoku. Przecież to 7 dpo i na dodatek jasna kreska....Jeżeli to jakiś wadliwy test, który mnie oszukuje, to naprawdę się wkurzę. Nie lubię takich żartów. To jest pepino paskowy o czułości 10 ml. Rano zrobię jeszcze raz i zobaczę, czy to dzieje się naprawdę...
-
farmaceutka77 wrote:Wczoraj urodzilam Marikę 💪
Gratulacje! Jak sie czujecie? Jak mala? 😁 -
edka85 wrote:
Gratulacje ! Cudowne wieści
Twoj synek wczoraj roczek skonczyl? allleeee super !!!
-
Farmaceutka, gratulacje!!!!
Seli wrote:Moze owu byla wczesniej? Albo szybko sie zagniezdzilo 😁
Szyszunia 89 wrote:Gratulacje ! Cudowne wieści
Twoj synek wczoraj roczek skonczyl? allleeee super !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2019, 21:38
Seli lubi tę wiadomość
-
edka85 wrote:Farmaceutka, gratulacje!!!!
Tak I taki prezent dostałam
Super! Gratulacje jeszcze raz! I mozesz pokazac srodkowy palec ginom co mowia, ze sie nie da 😁
I spoznione sto lat dla synka!
Zazdraszczam, u mnie pewnie nic... troche mi smutno i martwie sie co u mnie znow sie odpitala... Bo nie mam juz dobrego lekarza do siebie a mialam ladne, regularne cykle juz 🙄 -
Jest kreska, ale też jasna. No i się zastanawiam, czy rano nie powinna być już ciemna, skoro wczoraj po południu była jasna. Mam nadzieję, że wszystko ok. Pamiętam jak w zeszłym miesiącu Seli miałaś dwa dni kreskę, a skończyło się @.
-
edka85 wrote:Jest kreska, ale też jasna. No i się zastanawiam, czy rano nie powinna być już ciemna, skoro wczoraj po południu była jasna. Mam nadzieję, że wszystko ok. Pamiętam jak w zeszłym miesiącu Seli miałaś dwa dni kreskę, a skończyło się @.
Spoznionym... ale mi kreska ciemniala a potem jasniala... 🙄 ale szok, ze 7dpo wyszla po poludniu taka! A moze innej firmy test? -
Edka idziesz na bete? Jak sie czujesz?
Ja koszmarnie 🙄 jutro zrobie proga i ciekawosc do piatku mnie zezre... -
Seli wrote:Edka idziesz na bete? Jak sie czujesz?
Ja koszmarnie 🙄 jutro zrobie proga i ciekawosc do piatku mnie zezre...
Seli czemu koszmarnie ? ja dziś 7 dzień po owu i oprócz tego ze mam wahania nastroju i płaczę na reklamach to czuję się normalnie testuję w sobotę bo w poprzedniej ciąży najwcześniej 12 dni po owu wyszedł test na plus
-
Szyszunia 89 wrote:Seli czemu koszmarnie ? ja dziś 7 dzień po owu i oprócz tego ze mam wahania nastroju i płaczę na reklamach to czuję się normalnie testuję w sobotę bo w poprzedniej ciąży najwcześniej 12 dni po owu wyszedł test na plus
Mdlosci, skurcze lydek, bol podbrzusza i wkurzenie na przemian z placzem 😂 mam 6dpo a test najwczesniej wychodzil 11 dpo za to beta 9dpo ale byla 2.33 😂 ide w piatek, jutro progesteron zbadam czulam takie skurcze jak przy zagniezdzeniu... ale boje sie cieszyc :p spadek tez mam jak wtedy. Ogolnie podobnie jest jak za pierwszym razem. -
Zrobiłam jeszcze z pinka i facelle. Wszędzie jasne kreski, na jednym wydaje się, że minimalnie ciemniejsza niż wczoraj, ale na pinku i pepino raczej taka sama. Już mnie to wnerwia, chyba pojadę na betę.
Seli, ja ci już mówilam, że u ciebie będzie zielono.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2019, 09:11
Seli lubi tę wiadomość
-
W ogole mam mega skurcze lydek... biore magnez i jakos tym sie nie przejelam. A czytam swoje posty z pierwszych staran i tam tez mnie bolaly jak nigdy 😱 nie pomyslalabym, ze to moze byc objaw 😂
Tak boje sie zapeszyc ;p
Edka idz! No to juz musi byc to 😁edka85 lubi tę wiadomość
-
edka85 wrote:Jest kreska, ale też jasna. No i się zastanawiam, czy rano nie powinna być już ciemna, skoro wczoraj po południu była jasna. Mam nadzieję, że wszystko ok. Pamiętam jak w zeszłym miesiącu Seli miałaś dwa dni kreskę, a skończyło się @.
edka85 lubi tę wiadomość
-
Seli wrote:W ogole mam mega skurcze lydek... biore magnez i jakos tym sie nie przejelam. A czytam swoje posty z pierwszych staran i tam tez mnie bolaly jak nigdy 😱 nie pomyslalabym, ze to moze byc objaw 😂
Tak boje sie zapeszyc ;p
Edka idz! No to juz musi byc to 😁
No to niezle Nie słyszałam o takich objawach
-
Szyszunia 89 wrote:No to niezle Nie słyszałam o takich objawach
Ja wlasnie tez nie :p wczoraj mega mnie to zdziwilo
A i przyszly mi owulaki. Zrobilam z ciekawosci bo po skoku jeszcze mialam mega bordo druga kreche a dzis biel wizyra 😁 czyli sie uspokoilo.
Edka!! Wez tu pisz jak sytuacja! Bylas na becie? 😏 umieram z ciekawosci 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2019, 14:50