karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Przyjdzie... Ale okres po biochemie jest masakryczny giga bolesny i mocny 😪 poprzedni trwal 8 dni... oby ten byl krotszy... W sumie zaczal sie szybciej.
-
Jak to szybciej?
Nigdy nie miałam biochem, ale wciąż się łudze, że może ten @nie będzie tak masakryczny. -
edka85 wrote:Jak to szybciej?
Nigdy nie miałam biochem, ale wciąż się łudze, że może ten @nie będzie tak masakryczny.
W poprzedniej mialam jakos 17 dpo a teraz po 11 dpo. -
Szyszunia 89 wrote:Ja dziś dostałam okres, a poza tym drugi dzień już nie karmię piersią... Mały w nocy dostaje butelkę, a w dzień już od dawna nie chciał mleka. zobaczymy co przyniesie ten cykl
-
Szyszunia 89 wrote:Wydaję mi się, ze przez to ze zblizal mi się okres straciłam duzo mleka i dlatego synek wolał butle niż puste cycki...
-
O matko, to już tylko ja zostałam w tym starym cyklu Nie sądziłam, że będę tak czekać na drugą @. Czasami zaboli mnie brzuch, ale nic się nie dzieje. Nawet plamien nie ma.
-
Ja plamien tez nie mialam. 2 dni przed okresem wszystko sie wyciszylo, nic nie bolalo. Nawet nie poczulam jak dostalam... Bylo wieczorem a jak sie obudzilam... 😔 rzeznia... raz, ze mega obfity to lezalam w lozku z bolami caly dzien.
-
edka85 wrote:O matko, to już tylko ja zostałam w tym starym cyklu Nie sądziłam, że będę tak czekać na drugą @. Czasami zaboli mnie brzuch, ale nic się nie dzieje. Nawet plamien nie ma.
Edka, a u Ciebie to pewne ze biochem ? Może nic straconego ?!?
-
Dzisiaj powtórzyłam betę i marzę o tym, żeby zobaczyć jej znaczny spadek. Jeśli by wzrosła to dostałabym zawału, bo to mogłoby oznaczać cp. A tego na pewno nie chce! Jestem pewna, że to biochem, od wczoraj boli mnie brzuch okresowo i czekam, sprawdzam co chwilę, czy już zaczyna się dziać. Chcę z wami zacząć cykl...
-
No ja chyba odpadne. Mnie tak boli i umieram doslownie , ze szukam lekarza i pewnie musze wrocic do lekow - czyli koniec staran...
-
Kurcze powodzenia 🤞
Daj znac co lekarz powie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2019, 17:58
-
Przy takiej becie lekarz nie jest w stanie stwierdzić, czy to cp, bo najzwyczajniej w świecie nic jeszcze nie widać. Kazał powtórzyć kilka razy betę i widzimy się za 2 tyg. Chyba że samo się rozwiąże wcześniej... Ale jest inny problem. Mam na jajniku, z którego była owu, torbiel wielkości prawie 9 cm! Jak to możliwe, skoro 3 tygodnie temu miałam monitoring przed owu i jej nie było! No i też kazał czekać do następnej wizyty. Bo nic nie może teraz zrobić. Dopóki nie wyjaśni się sprawa z ciążą i nie zacznie się nowy cykl, to nie może dać mi antyków. Jestem bezradna, bo taka torbiel może przecież w każdej chwili peknac,a ja nic nie mogę z nią zrobić. Lekarz kazał nie dźwigać, oszczędzać się.... Ale jak przy tak małym dziecku to zrobic... Jak mu wytłumaczyć...
-
Edka, to nie są najlepsze wieści ale glowa do góry, masz malutkie dziecko i wszystko się skonczy dobrze ! ale że w 3 tyg torbiel urosła do takich rozmiarów to jestem w szoku ! No ale to z pęcherzyka powstała ? nic nie kumam...
a nasze maluchy rozumieją więcej niż nam się wydaje więc musisz tłumaczyć dla synka, że nie możesz go nosić. Zobaczysz,. że wszystko bedzie dobrze !
-
Torbiel moze tak urosnac, ale to czynnosciowa. Rownie szybko moze sie wchlonac, albo oczyscic przy okresie "przerabialam" wiele torbieli.
Swoja droga jak ja mialam duza torbiel to i testy pozytywne, bety nie badalam wtedy... ale moze to ma dodatkowy wplyw na sytuacje?