karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
To nie taki cień, może by coś z tego uroslo ale skoro bierzesz dupka, to już nie ma znaczenia.
Mój dzisiejszy test taki jak wczoraj. Coś czuję, że to będzie bezowulacyjny cykl 🙄 -
Może i by urosło, ale z drugiej strony endometrium 3 mm wiec raczej szału by nie było 😜
Dzisiaj odebrałam orzechy brazylijskie z paczkomatu, będą na endometrium w kolejnym cyklu jak znalazł 🤗06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
U mnie gdzieś 11 dpo i zgodnie z postanowieniem nie robię żadnych testów na razie :p nie nastawiam się w tym cyklu na nic bo tak jak pisałam mało było starań więc to musiałby być jakiś złoty strzał
Mówicie że jedziemy z orzechami ? To muszę kupić n kolejny cyklmegson91 lubi tę wiadomość
-
Anulka1992 wrote:Edka może będzie późniejsza owu??
-
Dziewczyny, czy skok temperatury możliwy jest przez to, że zaczęłam przyjmować duphaston z syntetycznym progesteronem, skoro testy ovulacyjne wychodzą negatywne? To samo na monitoringu na USG żadnego pęcherzyka nie było 🤔06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
30.12 💜
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
Dzisiaj 4 dzień przyjmowania dupka, a ja zaczęłam mieć bóle okresowe 😬
Mieliśmy dzisiaj z Florką pierwszą dawkę szczepienia na meningokoki. Póki co bez gorączki i jest pogodna 🤞🏻06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
30.12 💜
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
nick nieaktualnymegson91 wrote:Dzisiaj 4 dzień przyjmowania dupka, a ja zaczęłam mieć bóle okresowe 😬
Mieliśmy dzisiaj z Florką pierwszą dawkę szczepienia na meningokoki. Póki co bez gorączki i jest pogodna 🤞🏻
No i super, zuch dziewczyna Ja się umawiam na to szczepienie 3 miesiąc, panikuję bardziej niż dziecko
W końcu będę musiała..
A w ogóle mam doła, u mnie 12 dc a test wygląda tak jak ten wyżej który wstawiłaś, cień drugiej kreski
Tak jak nigdy nie było problemu z owulacja to teraz im bardziej chcę, tym bardziej dupa ! -
Summer, a co ja mam powiedzieć? U mnie 20dc i dalej negatyw 🤦♀️ Chyba muszę zapomnieć o owu. Najgorsze jest to, że nie wiadomo jak długo może trwać taki bezowocny cykl zanim przyjdzie @. W razie czego mam 10 maja lekarza i może - jakby to się w nieskończoność ciągnęło - zaleci luteinę (?). No chyba że jakaś mega pozna owulacja się trafi.
-
nick nieaktualnyEh Edka no najgorsze to się nakręcać, miałam tego nie robić a wyszło jak zawsze 🤦♀️
Liczyłam,że z ovarinem cudownie będę mieć owulkę w 12 dc...a tu taki klops. Nie mam za bardzo doświadczenia z cyklami bezowulacyjnymi, kojarzę może z 1 i akurat był krótki.
A,może jeszcze nie wszystko dla Nas stracone,oby. -
nick nieaktualnyNatalia1992 wrote:U nas po meningokokach nic nie było zupełnie więc oby h Was też tak było
Macie jakieś doświadczenia z testami owulacyjnymj Domowe Laboratorium ? Są mocno czule ?
U mnie 12 dpo i czekam na @. Jutro albo w środę powinna być
No za dużo się naczytałam jak zawsze i teraz siedzi mi w głowie.
Ale kolejne dziecko to chyba będę szczepić jak najszybciej bo moja Panienka ostatnio strasznie nie lubi lekarzy/pielęgniarek, już zwyczajnie za bardzo kumata jest
Natalia no to kciuki za dwie kreski