karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
No to ja na inozotolu też jadę i podobnie jak u was cykl długi. To nie wiem, czy jest sens dalej brać... No ale u mnie dochodzi jeszcze to, że to pierwszy cykl po powrocie @,wiec może być taki krzak.
4️⃣Córka 06.2023
3️⃣Synek 04.2022
2️⃣Córka 08.2020
1️⃣Synek 09.2018
"Trzymajmy się niewzruszenie nadziei, którą wyznajemy, bo godny jest zaufania Ten, który dał obietnicę" (Hbr 10,23) -
Pamiętam, że po porodzie syna w 1 cyklu też brałam inozotyl i wtedy doczekałam owu w 23 dc. Plus otrzymałam w gratisie 9cm torbiel. Potem rzuciłam go w kąt i następnym razem (już bez inozotolu) miałam owu w 18dc i zaszłam w ciążę. Chyba teraz też z niego zrezygnuję. Tzn skończę opakowanie, bo zostało mi kilka saszetek, i nie kupuję więcej.
Natalia, my tu używamy domowe lab i polecamy 😁 On ma czułość powyżej 30, więc jest mniejsza szansa na fałszywie dodatni wynik.4️⃣Córka 06.2023
3️⃣Synek 04.2022
2️⃣Córka 08.2020
1️⃣Synek 09.2018
"Trzymajmy się niewzruszenie nadziei, którą wyznajemy, bo godny jest zaufania Ten, który dał obietnicę" (Hbr 10,23) -
Natalia, to może i test ciążowy wyjdzie ci również z drugą kreską
Wyjdź do apteki. Dla staraczki nie ma rzeczy niemożliwych 😁
Anulka, wchłonęła się sama podczas @. Ale nie sugeruj się mną, u ciebie może być przecież wszystko ok. Ja po prostu doszłam do wniosku, że te inozotole są dobre, ale tak jak piszą - dla kobiet z pco. Ja nigdy pco nie miałam, a teraz ewentualne problemy z owu wynikają ze skoków prolaktyny. A wiadomo co jest tego przyczyną. Odstawiać od kp nie będę, więc liczę na to, że po prostu się to ureguluje samo.4️⃣Córka 06.2023
3️⃣Synek 04.2022
2️⃣Córka 08.2020
1️⃣Synek 09.2018
nick nieaktualnyedka85 wrote:Pamiętam, że po porodzie syna w 1 cyklu też brałam inozotyl i wtedy doczekałam owu w 23 dc. Plus otrzymałam w gratisie 9cm torbiel. Potem rzuciłam go w kąt i następnym razem (już bez inozotolu) miałam owu w 18dc i zaszłam w ciążę. Chyba teraz też z niego zrezygnuję. Tzn skończę opakowanie, bo zostało mi kilka saszetek, i nie kupuję więcej.
Natalia, my tu używamy domowe lab i polecamy 😁 On ma czułość powyżej 30, więc jest mniejsza szansa na fałszywie dodatni wynik.
Masakra jakaśale to ciekawe co piszesz, ja też nie mam pcos i się zastanawiam czy aby na pewno sama nie mieszam tymi tabletkami.
Coś przeczuwam,że u mnie owulacji nie będzie, zwykle w 13dc to już konkretna kreska była teraz tylko cień..
I wszystko regularne już było :<
No mam takie myśli, tak jak z tą ciążą biochemiczną w poprzednim cyklu.
Zła jestem jak cholera
13 dpo to już byłoby coś widać, ale ja też obiecuję sobie nie testować zbyt wcześnie,jednak za dużo stresu.
Macie jakieś konkretne godziny w których robicie owulaki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2021, 18:12
-
Ja koło 22 sikam 😅06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
Ja około południa. W zasadzie oprócz stalej pory istotne jest to, żeby mocz nie był ani za gesty ani rozcieńczony. Ja to zazwyczaj go "oceniam" przed zrobieniem testu, żeby później nie było niespodzianek z wynikiem 😁
Natalia, zrobiłaś w końcu ten test?4️⃣Córka 06.2023
3️⃣Synek 04.2022
2️⃣Córka 08.2020
1️⃣Synek 09.2018
nick nieaktualnyNo dobra powinnam trochę wyluzować bo właśnie zrobiłam owulaki i wszystkie pozytywne
Wczoraj fajny śluz, dzisiaj też to myślę zrobię i tadaam.
Ja zwyklę robię rano i wieczorem a jak szaleje to i po południu, ale jednak piję bardzo dużo wody i ten mocz w dzień praktycznie biały, może stąd myślałam,że klops.