karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
No i dostałam okres. Fajnie jest mierzyć temperaturę, ostry spadek i wiedziałam że dziś się pojawi @. Nie ma zaskoczenia
Monk@, Namisa, BillieJean lubią tę wiadomość
-
Vilka taak, fajny jest ten podgląd tego co sie dzieje w środku - mi tez zawsze tempka spadała lekko dzień przed miesiączką, a w ten dzień już to poziomu podstawowego wiec wiedziałam co do dnia kiedy okres przyjdzie
Dzieki dziewczyny ❤️ To umawiamy sie ze wy rodzicie w pierwszej połowie 2025, a ja może w drugiej?🥹😅
Ja testowałam wczoraj i dziś na tych owulakach z horien medical i o dziwo nawet widać jakaś tam kreskę 😆 Mimo że źle się wybarwiają, ale to wiedziałam - z tym że na innych bym zbankrutowała przy moim niekonczacym sie "cyklu". Jeśli w zeszłym tygodniu doszło do owu to dziś byłabym 7dpo. Jeszcze mam malutką nadzieję że faktycznie okres sie pojawi, ale coraz mniejszą 🥴Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca, 13:33
Monk@ lubi tę wiadomość
-
Namisa wrote:Vilka taak, fajny jest ten podgląd tego co sie dzieje w środku - mi tez zawsze tempka spadała lekko dzień przed miesiączką, a w ten dzień już to poziomu podstawowego wiec wiedziałam co do dnia kiedy okres przyjdzie
Dzieki dziewczyny ❤️ To umawiamy sie ze wy rodzicie w pierwszej połowie 2025, a ja może w drugiej?🥹😅Namisa lubi tę wiadomość
-
edka85 czuje, że będziesz pierwsza, a tuż za tobą my 😀
edka85 lubi tę wiadomość
-
Ja też się tam zapisuje w kolejkę na 2025 rok wszystko jedno kiedy, tylko żeby się udało w końcu 😅 jakoś w tym miesiącu sama nie wiem, dużych nadziei nie mam, mało było czasu na bzykanie, Ola postanowiła chodzić ostatnio spać o północy i po prostu mąż mi pada na twarz razem z nią … a kiedy ta owulacja była to dokładnie nie wiem, bo w tym cyklu nic nie mierzę, bo myślałam że i tak muszę odpuścić : p
-
Vilka, Monk@, cóż za pewność siebie. Podoba mi się 😁
Billie, skoro tak trochę sobie odpuściłas ten cykl, to może właśnie dlatego się uda! A może to właśnie ty będziesz pierwsza przed nami i przetrzesz nam szlaki 😛 -
edka85 wrote:Vilka, Monk@, cóż za pewność siebie. Podoba mi się 😁
Billie, skoro tak trochę sobie odpuściłas ten cykl, to może właśnie dlatego się uda! A może to właśnie ty będziesz pierwsza przed nami i przetrzesz nam szlaki 😛
Wszystko się może zdarzyć, jakoś podskórnie wyczuwam, że w tym miesiącu coś tu się wydarzy w naszym gronieMonk@ lubi tę wiadomość
-
BillieJean wrote:Wszystko się może zdarzyć, jakoś podskórnie wyczuwam, że w tym miesiącu coś tu się wydarzy w naszym gronie
BillieJean lubi tę wiadomość
-
Mam chyba pik, 14dc ⤵️
https://zapodaj.net/plik-v1gD6v0oPo
A za 2 tygodnie chcę widzieć takie kreski na teście ciążowym 😁Monk@, Kania_czubajka, BillieJean, Namisa, Vilka lubią tę wiadomość
-
edka85 wrote:Mam chyba pik, 14dc ⤵️
A za 2 tygodnie chcę widzieć takie kreski na teście ciążowym 😁
To korzystajcie 🔥🔥Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca, 22:42
edka85 lubi tę wiadomość
-
edka85 wrote:Mam chyba pik, 14dc ⤵️
A za 2 tygodnie chcę widzieć takie kreski na teście ciążowym 😁
Piękny pik ! Takie same będziesz miała na teście ciążowym w tym cyklu ! ❤️trzymam kciuki też za resztę dziewczyn ) ! -
Monko, ty już za tydzień? Zazdroszczę 😉 ja muszę czekać jeszcze tak długo 😄
A Billie, kiedy ty? Jakoś na pewno przede mną? -
edka85 wrote:Monko, ty już za tydzień? Zazdroszczę 😉 ja muszę czekać jeszcze tak długo 😄
A Billie, kiedy ty? Jakoś na pewno przede mną?
Ja planuje 13 lipca, idziemy wtedy na wesele, planowałam zrobić test by wiedzieć czy mogę chociaż szampana wypić, ale teraz i tak nie wypije bo zdecydowaliśmy, że idziemy z Młodą 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca, 16:58
-
edka85 wrote:Monko, ty już za tydzień? Zazdroszczę 😉 ja muszę czekać jeszcze tak długo 😄
A Billie, kiedy ty? Jakoś na pewno przede mną? -
Ja myślę, że zrobię testing 16 lipca, czyli jestem jednak ostatnia 😄 Ale jak to się mówi "ostatni będą pierwszymi"... 😆
BillieJean, Monk@, Namisa lubią tę wiadomość