karmienie piersią a kolejna ciąża - starania
-
WIADOMOŚĆ
-
smegg wrote:My lecimy za 2,5 godziny do Portugalii, tam podobno jest 30 stopni nie biorę termometrów, niepokalanków, witamin - obyśmy się porządnie wyluzowali
My za 2 tyg na Kanary w podróż poślubną Jeśli nie dostanę okresu za 5 dni to będę testować dzień przed wylotem.. Ale pewnie dostanę za 5 dni, więc luz. Owulak rano jeszcze mocno pozytywny, pod wieczór już negatywny.
Dzisiaj odwiedzili nas znajomi, gdzie koleżanka jest właśnie w 3ciej ciąży, ma termin na za 6 dni. Zaplanowali sobie najpierw dwóch chłopaków, potem córkę i pyk.. Jest. W drugą ciążę zaszła jak pierwszy syn miał właśnie 9 miesięcy i karmila go nadal piersią, co oczywiście znowu tchnelo mnie, żeby wierzyć, że może jednak teraz się udasmegg lubi tę wiadomość
-
Jutro sądny piąty dzień. Jak przejdę go bez @ to uznam to za dobry omen powrotu do płodności
Usiłowałam dzisiaj oszukać moją małą i dać jej przy pierwszej pobudce butlę zamiast cyca, ale niestety ten numer nie przeszedł.. I tak właśnie leżę i karmię, popijając sobie radośnie z butlifarmaceutka77, smegg lubią tę wiadomość
-
U mnie też sporo białego śluzu. Myślałam że owulki nie było, bo nie było skoku tempki, ale tydzień temu było sporo przezroczystego... miałam się nie nakręcać na wakacjach, ale trochę się zastanawiam nad przyczyną dobrze że sikać mogę dopiero w domu za tydzień a czy po nieudanym podejściu do owu pojawiają się objawy fl?
-
Haha właśnie miałam się chwalić a farmaceutka mnie uprzedziła
Dziś oto dostałam pierszy okres, rok i jeden dzień po porodzie. Nie karmię od 9 dni, ale raz dziennie odciagam bo mi cycek jeszcze produkuje. Dziwnie mi jak diabli :-p
Także ten... chcę zaciążyć !!!
Poproszę o kibicowanie moim jajcorom :-psmegg, Casjopea, farmaceutka77, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Natalia1988 wrote:Dziś oto dostałam pierszy okres, rok i jeden dzień po porodzie. Nie karmię od 9 dni, ale raz dziennie odciagam bo mi cycek jeszcze produkuje
Tak czy siak trzymam mocno kciuki xD -
Casjopea wrote:Szybko co? Ciekawe czy bez odstawienia też byś ten okres dostała
Tak czy siak trzymam mocno kciuki xD
Dziękuję
Myślę, że okres przyszedłby tak czy siak, bo czułam, że zbliża się prawdziwa owulka zanim przestałam karmić. Generalnie to jedno, dwa karmienia na dobę już przestało mnie blokować, tak widzę z obserwacji. Odstawiać małego jeszcze całkiem nie chciałam. Wolałam zostać jeszcze przy ostatnim nocnym karmieniu, ale ze wzgledu na ważne badania i leki, które musiałam zażyć przed badaniem, musiałam zaprzestać karmienia na trzy doby. Po bardzo dobrej reakcji synka na ostawienie, zdecydowaliśmy, że nie ma sensu wracać do karmienia. Poza tym mam miesieczną kurację lekami przy której nie powinnam karmić, także trochę sytuacja mnie zmusiła... ale mimo wszystko to dobry moment, ale mnie i synka, był gotowy. Jestem z niego bardzo dumna
Casjopea lubi tę wiadomość
-
cześć
Karmię synka 14 miesięcy i z mężem zdecydowaliśmy się że będziemy sie starać o kolejne bobo. O pierwsze dziecko staraliśmy sie prawie dwa lata, okazało się najpierw, że mam za dużą prolaktynę, a potem za mało progesteronu. co myślicie o braniu INOFENU podczas karmienia piersią?farmaceutka77 lubi tę wiadomość
-
sobren wrote:cześć
Karmię synka 14 miesięcy i z mężem zdecydowaliśmy się że będziemy sie starać o kolejne bobo. O pierwsze dziecko staraliśmy sie prawie dwa lata, okazało się najpierw, że mam za dużą prolaktynę, a potem za mało progesteronu. co myślicie o braniu INOFENU podczas karmienia piersią?
U nas ida trojki i je sie tylko cyc:/ to jakas masakra te kły..2dni goraczki..rzeka sliny, jeczenie z bolu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2018, 20:08
-
farmaceutka77 wrote:Pilam, teraz pije miovarian jak mi sie przypomni. Na pewno nie zaszkoszi.
U nas ida trojki i je sie tylko cyc:/ to jakas masakra te kły..2dni goraczki..rzeka sliny, jeczenie z bolu.
Matko.... Weź mnie nie strasz... my na razie mamy tylko dolne jedynki.
Mam szykować się na armgedon ?